a j tomu poctu tych cipov....aky je rozdiel medzi tou co ich ma 8 a tou co ich ma 16???...okrem poctu??....vyhody nevyhody???....a preco sakra nefunguju v pc spolu
Dakujem
Dual channel, jednak musi podporovat doska/cpu. Proste pamatovy radic a dual ch. (okrem nF2) ti pobezi len v konfiguracii parnych poctov RAMiek, 2/4, pricom musia byt vzdy dvojice rovnakej kapacity. Ked tam das dve RAMky, a maju rozdielne casovanie, pobezi to na tom HORSOM casovani RAMky. Takze to pripadne mozes nastavit rucne, ale asi pridat napatie, zalezi od modulov. Chladice na RAMky su esteticka vec, nic nepomozu, takze ich tam ani davat nemusis podla mnaShrekzv napísal:..ok v casovani mam jasno!!....zauima ma len ze ked jedna ma 2.5 4 4 8 a druha 3 4 4 8 tak ked ich dam do dual channelu alebo spolu do pc predpokladam ze casovanie sa pre obe nastavi podla tej prvej.........a kedze prvu mam tu rychlejsiu.....a ak druha ide na tom istom casovani...nebude sa hriat??....moze jej to ublizit??....mamchladice na RAM este som nezalozil....mal by som ich zalozit?? (v dual channely su tie ram 2x 512MB Pc400 DDR)
a j tomu poctu tych cipov....aky je rozdiel medzi tou co ich ma 8 a tou co ich ma 16???...okrem poctu??....vyhody nevyhody???....a preco sakra nefunguju v pc spolu![]()
Dakujem