reno23 napísal:najtrapnejsi z celeho albumu su podla mna KF,,prave ze on sa furt chvali ze jaky je king a co vsetko dokazal a pritom je uplne hovno,,na albume podla mna vsetkych bombarduje DANOSŤ !!!!
KF mi moc nesedi ako celok, ale na tom mixtape davaju dost dobre !
Zverina - Katry
Indy a Wich feat. Vec, La4 - V moji ctvrti
vyborna hudba, ale cely mixtape sa mi zda,ze je donoteny v style hlasnej hudby a tichych hlasov raperov. ak to porovnam s prvym mixtape tak je to vazne dost velky rozdiel....
Tak je to tu. Album, na ktory som dlho cakal, co si o nom myslite? Podla mna sa podaril na 100%. Pacia sa mi tam aj tie hlasky z filmov, napr. dedictvi, matrix a pod.
jojo dost kvalitny album.. hlavne prvych 6 trackov je krutyych
edit. a milo ma prekvapil track s h16 asi kvoli tomu krutemu podmazu
no a ten track s Egom je tez husty aj ked ten podmaz je zremixovany z drvivej mensiny - moj svet
Na tento album tiež dlho čakám a dočkal osm sa hustej kvaliti čo sa týka rapu aj produkcie, tak ako to bol starší album my 3 (alebo tak enjak) aj tento je kvalitka fakt pekne
Stary Indy byval fajny, s la4 a wichom to malo stavu ako nic v tej dobe. Ale dnes mi pride uz opotrebovany ... v dobe kedy sa pocuva crunk a vsetko ide dopredu Indy zapadava prachom. Z tohoto albumu som pocul iba 2 tracky a neoslovili ma. Aj ked ostatne moze byt samozrejme dobre, neviem ci si najdem cas aj na cele album.
Uz len tie mena...La4, Orion, Rytmus...atd toto nemohlo inak dopadnut! No neviem ci by som mal pouzit prirovnanie dopadnut, lebo too polei hore az do neba! Ten wichov podmaz ma chyti vzdy...prizmnajme si je to boh!
PS: Z tvoji ctvrti<- co tam je rytmova sekcia, nie je to nahodou z jeho traku s mikym morom a spol Moja stvrt
Ja neviem V metre to znelo fakt paradne, ale tu to ma fakt ubohy podmaz, myslim ze ubohy v pravom slova zmysle. Po dobrich chlapcoch pre mna dalsie sklamanie, osobne vypichnem len par pesniciek ako Venim ci niesi Sama, vela tam toho ozaj neni
velmi to bolo ospevovane ale akoze nooo na najlepsi album to nema urxcite neni su tam zle pesnicky ale no nevem no mne sa to az tak neluby no oc uz az take sklamanei to pre mna neni lebo ja som vedel ze to nebude take dobre ako hoovorili na nete no co uz:D
Ja ked som prvy krat pocul to ich demo tak som ta toho nevedel napocuvat, ked som sa dozvedel ze im vyjdu dobri chlapci tak som salel a potom ked som to stiahol tak to bolo obrovske sklamanie, tiez som si tam nasiel len nejake dve tri dobre pesnicky, takze nakoniec som to ani nekupil, radsej som si zobral moraton. Vtedy tiez pred vydanim albumu bola na nete pesnicka Battle a ta bola tak genialna ze som sa na dobrich chlapcov nevedel dockat, ale potom... A teraz je to tak isto, ked som videl metro tak som sa taaak tesil, som si vravel ze to hadam konecne bude poriadna doska, ako bola ta prva a teraz... Zasa sklamanie, radsej popocuvam Hadej kdo....
Kedisy som stale pocuval len slovensky hip hop kde su ti casi...
Teraz v poslednej dobe sosam vsetko ale ten slovensky hip hop je strasny ten stary napr Nazov stavby luza,stara h16 super aj Moja rec stary album super!!!!
Ale tooto nove Hruza!!