Hmmm tak to je zaujímavé o tom som nevedel. A dajú mi ho automaticky alebo si to musím žiadať, ten nahradný mobil. Brat nedávno reklamoval mobil a tam nebola ani zmienka o náhradnom. Musia mi ho dať alebo to je len ich dobrá vôľa?Sheep napísal:ono to je aj tak jedno, dojdi do hocijakeho orangu daj im mobil a take 2 tyzdne cakas pokial pojde do BA...mas narok na nahradny mobil
Reštartovanie pri posielaní mms
musis si ho vypytat, mam s tym skusenost, mame sa pokazil telefon a isla reklamovat a jej dali nahradny, treba opytat a mali by ti dat totiz chyba je na ich strane ked sa ti mobil pokazi, avsak ak stratis pozicany telefon alebo ho nejak poseres tak nemas narok na svoj ktory sa z opravy vrati....swintufy napísal:Hmmm tak to je zaujímavé o tom som nevedel. A dajú mi ho automaticky alebo si to musím žiadať, ten nahradný mobil. Brat nedávno reklamoval mobil a tam nebola ani zmienka o náhradnom. Musia mi ho dať alebo to je len ich dobrá vôľa?
-
mathev
Star
- Kontaktovať používateľa:
za nahradny mobil sa mi zda chcu zalohu.... ale to ze nemas narok na svoj je blbost.Sheep napísal:musis si ho vypytat, mam s tym skusenost, mame sa pokazil telefon a isla reklamovat a jej dali nahradny, treba opytat a mali by ti dat totiz chyba je na ich strane ked sa ti mobil pokazi, avsak ak stratis pozicany telefon alebo ho nejak poseres tak nemas narok na svoj ktory sa z opravy vrati....
nahradne telefony davaju barjake C35 ky stare ochytane spinave humusne ani by som ten telefon nechytil do ruky bohvie kto ho mal predtym v paprci