Reštartovanie pri posielaní mms

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
swintufy
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa swintufy »

Sheep napísal:ono to je aj tak jedno, dojdi do hocijakeho orangu daj im mobil a take 2 tyzdne cakas pokial pojde do BA...mas narok na nahradny mobil
Hmmm tak to je zaujímavé o tom som nevedel. A dajú mi ho automaticky alebo si to musím žiadať, ten nahradný mobil. Brat nedávno reklamoval mobil a tam nebola ani zmienka o náhradnom. Musia mi ho dať alebo to je len ich dobrá vôľa?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

swintufy napísal:Hmmm tak to je zaujímavé o tom som nevedel. A dajú mi ho automaticky alebo si to musím žiadať, ten nahradný mobil. Brat nedávno reklamoval mobil a tam nebola ani zmienka o náhradnom. Musia mi ho dať alebo to je len ich dobrá vôľa?
musis si ho vypytat, mam s tym skusenost, mame sa pokazil telefon a isla reklamovat a jej dali nahradny, treba opytat a mali by ti dat totiz chyba je na ich strane ked sa ti mobil pokazi, avsak ak stratis pozicany telefon alebo ho nejak poseres tak nemas narok na svoj ktory sa z opravy vrati....
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

Sheep napísal:musis si ho vypytat, mam s tym skusenost, mame sa pokazil telefon a isla reklamovat a jej dali nahradny, treba opytat a mali by ti dat totiz chyba je na ich strane ked sa ti mobil pokazi, avsak ak stratis pozicany telefon alebo ho nejak poseres tak nemas narok na svoj ktory sa z opravy vrati....
za nahradny mobil sa mi zda chcu zalohu.... ale to ze nemas narok na svoj je blbost.

nahradne telefony davaju barjake C35 ky stare ochytane spinave humusne ani by som ten telefon nechytil do ruky bohvie kto ho mal predtym v paprci :)
swintufy
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa swintufy »

Takže prišiel som na vyriešenie tohto problému a netrebalo ten telefon ani flashovat. Stačilo, aby som dal obnoviť pôvodné nastavenia a už to fungovalo. Ušitrel som si čas bez telefonu :wink:
Weblink
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Weblink »

mathev napísal:autorizovany servis nokie je len v bratislave no v podstate su tri
celadon, cms a MobilASK ale bohuzial obidva blava... takze v kazdom servise ked ide na zarucnu opravu ti ho poslu do jedneho z tychto
celadon a MobilASK je jedno a to iste.... totiz celadon sa premenooval na MobilASK :D
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

Weblink napísal:celadon a MobilASK je jedno a to iste.... totiz celadon sa premenooval na MobilASK :D
tak uz mam v tom aj ja zhruba jasno sa mi to zdalo nejake cudne ze tolko servisov .. :)
Napísať odpoveď