Kolko najviac penazi ste uz nasli? alebo stratili ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
PowerShot
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa PowerShot »

ja som nasiel iba 100Sk :? ale oj foter nasiel na chodniku pred obchodom penazenku v ktorej bolo 17 000 SK :shock: ..... ibaze este ten vecer u nas zazvonili policajti ze ho maju na kamere ako nasiel penazenku v ktorej bolo 17 000Sk (nejaky kar stratil) a musel to vratit. A ten co ju stratil mu dal 2000Sk. Takze asi tak :D
moham3d
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moham3d »

nasiel 20, stratil 150
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

Jooooj, tak ja sa teda nemám čím chváliť...som našla 20 Sk :lol: . Vlastne to našla moja kamoška a ja som len po ne išla...
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ked som bol maly, tak som nasiel 500 SK ... ale to bolo davno a iba raz :) a nepamatam kolko som stratil ...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

myslim, ze som nestratil este ziadnu bankovku. Mince (1, 2, 5) tie bezne vyhadzujem z vrecka, ked mi to strnga a citim sa ako pokladnicka. Nasiel som v Spanielsku 2x20 eur a okrem toho som nikdy nemal stastie. Raz som videl chlapika, bol asi 5 metrov odo mna a na zemi nasiel penazenku a ked ju otvoril, len tak listoval v tisickach, stastie mal chlapik, keby som bol o par sekund rychlejsi, penazenka mohla byt moja.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

pinco napísal:myslim, ze som nestratil este ziadnu bankovku. Mince (1, 2, 5) tie bezne vyhadzujem z vrecka, ked mi to strnga a citim sa ako pokladnicka. Nasiel som v Spanielsku 2x20 eur a okrem toho som nikdy nemal stastie. Raz som videl chlapika, bol asi 5 metrov odo mna a na zemi nasiel penazenku a ked ju otvoril, len tak listoval v tisickach, stastie mal chlapik, keby som bol o par sekund rychlejsi, penazenka mohla byt moja.
Si myslis ze ja som tych 8 000 ako ziskal? Prebehlo decko a utekalo s tym za ocom "ze tato aha co som nasiel". V tej sekunde som vykracal a ohradzoval som sa ze som bol teraz v banke po to, ze mi to vypadlo, navyse isiel okolo moj "romsky priatel" s ktorym som sa rok dozadu troska prefackal v herni a ten hned ako videl co sa deje zrukol tym svojim romo-epickym tonom "tcho robis, mu to daj, som videl jak mu to vypadlo neeee?" :D
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Gangy napísal:Si myslis ze ja som tych 8 000 ako ziskal? Prebehlo decko a utekalo s tym za ocom "ze tato aha co som nasiel". V tej sekunde som vykracal a ohradzoval som sa ze som bol teraz v banke po to, ze mi to vypadlo, navyse isiel okolo moj "romsky priatel" s ktorym som sa rok dozadu troska prefackal v herni a ten hned ako videl co sa deje zrukol tym svojim romo-epickym tonom "tcho robis, mu to daj, som videl jak mu to vypadlo neeee?" :D
problem je v tom, ze ja nedokazem sa ohradit tym, ze penazenka je moja a ze teraz mi vypadla. Ja radsej poprajem chlapikovi nech si najdene peniaze uzije. Ako by som to povedal, no nedokazem byt tak zdravo drzy ako napriklad ty. Nemyslim to voci tebe zle, len jednoducho nedokazem nieco povedat, ked viem, ze mne to takisto nepatri. Chapem, ze kto si neotvori hubu, ten nic neziska, ale ja skratka taky nedokazem byt.
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Raz som nasiel 5 eur. ale nie u nas- v zahranici. A startil? to sa ani neda spocitat.... :lol:
zuzu44
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zuzu44 »

nooo ja len take drobaky..20,50,100.. 20eur ale dali sme na informacie bo to bolo plneeeee kreditiek a v zahranici to moc nepomoze...a segra raz nasla 5 litrov co trcali z automatu..domov dosla s teniskami puma a dakou mikinou a mne nic :nono:
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa speq »

jeden krasny den som nasiel u nas na dedine penazenku v ktorej bolo 50 litrikov , som proste nechapal , ale bol tam aj vodicak tak som siel poctivo vratit mno ale na ceste tam som nasiel na zemi mobil v hodnote 20000 vtedy to bola bomba , daka Nokia tak som zobral do dalsej ruky a siel som , ked som dosiel k chlapikovi co statil penazenku tak som pocul ako sa rozprava so susedom ako stratil mobil :D tak som vsetko vratil a doteraz sme dobri priatelia , nuz poviem vam ze mnohi by to minuli ale odmena za vratenie bola skvela - uplne nova stvorkolka ktoru tipek predaval a daroval mi ju ze som cestny a spravodlivy :] nuz je to tak 70000 v priebehu 10 minut , som rad ze som to vratil lebo keby som to stratil ja a on nasiel tiez to vrati . Nemam rad ludi co takto kradnu ked vedia komu to patri .
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

stratil som max 20 Sk. davam si na penaze pozor a nasiel som take velke H.... nemam velmi stastie na taketo veci
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

najviac som nasiel cca 250 sk uz si presne nepamatam ...a a stratil? hmm nieco cez 300-400 sk
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato.x »

raz som nasiel 70 cezkych pod preliezkou - asi sa nejake decko hralo a ked bolo dole hlavou tak sa mu to vysypalo - odvtedy sa pozeram pod preliezky :P
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

Takze nasiel som maximalne !!!!50 SK!!!!! a stratil som !!!4000 SK!!!.
To je sila... ZE??? A tie 4 litre som stratil k tomu na dovolenke v Bulharsku, a tam tími "VELMO DOBRY KURZA!"... A oje*al ma!
ˇ
Ponaučenie: Život sa často krát obracia chrbtom.
juurr0
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juurr0 »

ja som Stratil liter a nasiel tak 100sk :/
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

ja som našiel maximálne 100 Sk (ale za to viac krát :) )

a čo sa týka strát mám zatiaľ šťastie... maximum 10 SK... (musím si zaklepať...)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Ja som nikdy nenasiel nejake vleke obnosy penazi male bankovky 20 sk 50 sk tie obcas najdem ale najvecsia zabava je ta ze ked som bol mensi tak som nasiel v telefonnom automate 10 sk tak som si zvykol vzdy pre fun kunut do automatov a furt tam daco najdem ale inac tie drobne neberiem koruna mi nepomoze :lol:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Nasiel som najviac 200 sk .. smiali sa na mna z chodnika :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ja som nasiel par krat 20 alebo 50 korun alebo raz stocene 50 a 20 v kope :).Ale to len par krat.Stratil som max 20Sk
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Nasiel som okolo 20 Sk a stratil 500 v skole + ked som bol na Kupalisku, tak mi omylom vypadla penazenka a ked som ju siel hladat samozrejme som ju neniasiel (bolo v nej okolo 1500 Sk). Potom som siel na informacie a povedal spytal som sa ci niekto nedoniesol modru penazenku quiksilver (neviem ako sa to presne pise). Pani mi povedala ze nie, tak fajn dojdem tam o cca 2 hodiny a penazenku mi dali, otvorim ju a z 1500 Sk bolo 100 takze tak, to si tu penazenku mohla/i rovno nechat.
Napísať odpoveď