Kolko najviac penazi ste uz nasli? alebo stratili ?
ja som nasiel iba 100Sk
ale oj foter nasiel na chodniku pred obchodom penazenku v ktorej bolo 17 000 SK
..... ibaze este ten vecer u nas zazvonili policajti ze ho maju na kamere ako nasiel penazenku v ktorej bolo 17 000Sk (nejaky kar stratil) a musel to vratit. A ten co ju stratil mu dal 2000Sk. Takze asi tak 
-
ANONYMKA17
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
myslim, ze som nestratil este ziadnu bankovku. Mince (1, 2, 5) tie bezne vyhadzujem z vrecka, ked mi to strnga a citim sa ako pokladnicka. Nasiel som v Spanielsku 2x20 eur a okrem toho som nikdy nemal stastie. Raz som videl chlapika, bol asi 5 metrov odo mna a na zemi nasiel penazenku a ked ju otvoril, len tak listoval v tisickach, stastie mal chlapik, keby som bol o par sekund rychlejsi, penazenka mohla byt moja.
Si myslis ze ja som tych 8 000 ako ziskal? Prebehlo decko a utekalo s tym za ocom "ze tato aha co som nasiel". V tej sekunde som vykracal a ohradzoval som sa ze som bol teraz v banke po to, ze mi to vypadlo, navyse isiel okolo moj "romsky priatel" s ktorym som sa rok dozadu troska prefackal v herni a ten hned ako videl co sa deje zrukol tym svojim romo-epickym tonom "tcho robis, mu to daj, som videl jak mu to vypadlo neeee?"pinco napísal:myslim, ze som nestratil este ziadnu bankovku. Mince (1, 2, 5) tie bezne vyhadzujem z vrecka, ked mi to strnga a citim sa ako pokladnicka. Nasiel som v Spanielsku 2x20 eur a okrem toho som nikdy nemal stastie. Raz som videl chlapika, bol asi 5 metrov odo mna a na zemi nasiel penazenku a ked ju otvoril, len tak listoval v tisickach, stastie mal chlapik, keby som bol o par sekund rychlejsi, penazenka mohla byt moja.
problem je v tom, ze ja nedokazem sa ohradit tym, ze penazenka je moja a ze teraz mi vypadla. Ja radsej poprajem chlapikovi nech si najdene peniaze uzije. Ako by som to povedal, no nedokazem byt tak zdravo drzy ako napriklad ty. Nemyslim to voci tebe zle, len jednoducho nedokazem nieco povedat, ked viem, ze mne to takisto nepatri. Chapem, ze kto si neotvori hubu, ten nic neziska, ale ja skratka taky nedokazem byt.Gangy napísal:Si myslis ze ja som tych 8 000 ako ziskal? Prebehlo decko a utekalo s tym za ocom "ze tato aha co som nasiel". V tej sekunde som vykracal a ohradzoval som sa ze som bol teraz v banke po to, ze mi to vypadlo, navyse isiel okolo moj "romsky priatel" s ktorym som sa rok dozadu troska prefackal v herni a ten hned ako videl co sa deje zrukol tym svojim romo-epickym tonom "tcho robis, mu to daj, som videl jak mu to vypadlo neeee?"
-
speq
Medium Star
jeden krasny den som nasiel u nas na dedine penazenku v ktorej bolo 50 litrikov , som proste nechapal , ale bol tam aj vodicak tak som siel poctivo vratit mno ale na ceste tam som nasiel na zemi mobil v hodnote 20000 vtedy to bola bomba , daka Nokia tak som zobral do dalsej ruky a siel som , ked som dosiel k chlapikovi co statil penazenku tak som pocul ako sa rozprava so susedom ako stratil mobil
tak som vsetko vratil a doteraz sme dobri priatelia , nuz poviem vam ze mnohi by to minuli ale odmena za vratenie bola skvela - uplne nova stvorkolka ktoru tipek predaval a daroval mi ju ze som cestny a spravodlivy :] nuz je to tak 70000 v priebehu 10 minut , som rad ze som to vratil lebo keby som to stratil ja a on nasiel tiez to vrati . Nemam rad ludi co takto kradnu ked vedia komu to patri .
-
JohnFrusciante
Star
-
P3Bo
Guru wannabe
Ja som nikdy nenasiel nejake vleke obnosy penazi male bankovky 20 sk 50 sk tie obcas najdem ale najvecsia zabava je ta ze ked som bol mensi tak som nasiel v telefonnom automate 10 sk tak som si zvykol vzdy pre fun kunut do automatov a furt tam daco najdem ale inac tie drobne neberiem koruna mi nepomoze 
-
dudinko
Light Professional
Nasiel som okolo 20 Sk a stratil 500 v skole + ked som bol na Kupalisku, tak mi omylom vypadla penazenka a ked som ju siel hladat samozrejme som ju neniasiel (bolo v nej okolo 1500 Sk). Potom som siel na informacie a povedal spytal som sa ci niekto nedoniesol modru penazenku quiksilver (neviem ako sa to presne pise). Pani mi povedala ze nie, tak fajn dojdem tam o cca 2 hodiny a penazenku mi dali, otvorim ju a z 1500 Sk bolo 100 takze tak, to si tu penazenku mohla/i rovno nechat.