Problemy s hamachi? Rieste tu!
-
Ondrejko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
pokial chcete hrat cod2 cez hamachi a mate nelegalku, musite pouzit private server patch (uz som ho videl aj na verziu 1.3)
Kód: Vybrať všetko
http://www.hamachi-games.sk/old/sk/index.php?page=75-
Šu-Do
Redeemer
ee... server bude viditelny pre seckych...hojko napísal:server asi nebude viditelny. Budu sa teda musiet pripojit cez konzolu (znak ~ - tj. tlacitko pod ESC) a tam napisu connect 123.123.132.132 (ip servera - ip co mas v Hamachi!).
P.S. a do konca aj pre tych ktory nie su na hamachi sieti s vami
toto sa mi uz stalo zopar krat
-
pipiak
Medium Star
Hamachi Tunnel
Dobry den ,potrebujem poradit s niecim takym :
PC-FTP
IP:172.16.49.201
PC01
hamachi IP:5.X.X.X
PC02
IP:192.168.1.11
hamachi IP: 5.Y.Y.Y
Potrebujem nejake premostit spojenia na PC01 ,tak aby ked som sa na PC02 spojil do hamachi siete dokazal pripojit na FTP. Viem ze existuje nejake routovanie v hamachi ,ale nejak sa v tom nevyznam.
PC-FTP
PC01
hamachi IP:5.X.X.X
PC02
IP:192.168.1.11
hamachi IP: 5.Y.Y.Y
Potrebujem nejake premostit spojenia na PC01 ,tak aby ked som sa na PC02 spojil do hamachi siete dokazal pripojit na FTP. Viem ze existuje nejake routovanie v hamachi ,ale nejak sa v tom nevyznam.
-
Smoker
Light Expert
Pomoc s Hamachi
No mam taky veeelky problem a to : Raz som uz mal hamachi a normalne som sa prihlasil a vsetko fungovalo ok ale potom som stiahol novu verziu alebo daco take a ked sa mi napaja napise : Meditation server has rejected your login request.No a neviem co s tym skusal som uz aj odinstalovat Hamachi vsetko a nic nepomohlo zatial neviete co s tym ??????
-
chronix
VIP
CoD2 hamachi Server
aHote.
Mám taký problém s CoD2 serverom, ktorý by som xcel spustit cez hamachi ale vypiše mi to vždy chybu
Newiete mi poradit kde bude chyba
či v server configu alebo je to tým že ja mam v PC nainštalovaný patch 1.3
Ak to nieje ani jedna z týchto čo by to teda ešte mohlo byt

Mám taký problém s CoD2 serverom, ktorý by som xcel spustit cez hamachi ale vypiše mi to vždy chybu
Newiete mi poradit kde bude chyba
Kód: Vybrať všetko
"C:\Hry\Call of Duty 2\CoD2MP_s.exe" +set net_ip 5.100.252.142 +set net_port 28960 +set dedicated 1 +set sv_punkbuster 1 +exec mujserver.cfg +map_rotateAk to nieje ani jedna z týchto čo by to teda ešte mohlo byt
- Prílohy
-
- cod2chyba1.jpg (169.31 KiB) 1763 zobrazení
-
chronix
VIP
Re: CoD2 hamachi Server
Newie nik poradit

Hamachi a Windows 98
Neviete niekto či sa dá rozbehnúť Hamachi na Windowse 98? Ak áno tak ako?
-
chronix
VIP
Hamachi problem :(
aHojte!
Mam taký problém z hamachi a to že sa nemožem spojit s jedným tyypkom.
problem je v tom že ja mam router a on ma tiež router ale on nema naneho prístup... Niekto mi hovoril že to treba odblokovat porty či čo to... nefiete ako tuto chybu odstranit s každým iným sa spojim aj on jedine my 2ja sa nemožeme zosietovat... Svietime si navzajom na žlto....
Mam taký problém z hamachi a to že sa nemožem spojit s jedným tyypkom.
problem je v tom že ja mam router a on ma tiež router ale on nema naneho prístup... Niekto mi hovoril že to treba odblokovat porty či čo to... nefiete ako tuto chybu odstranit s každým iným sa spojim aj on jedine my 2ja sa nemožeme zosietovat... Svietime si navzajom na žlto....
-
marek63
Medium Star
http://www.hamachi.sk/pages/faq.php tuto to máš.. ja som to stoho sice moc nepochopil
ale možno tebe to pojde ..
a inač je tam aj forum možno tam ti poradia