Slávik 2006
Slávik 2006
Ahojky, chcem sa len spýtať na váš názor ohľadom tohtoročného Slávika... bolo to úplne v novom štýle, mne osobne sa to celkom páčilo, Pyco bol super, sklamaná som bola trošku z SDA, na ktorých som sa tešila asi najviac....podľa mňa vedia zatancovať aj lepšie
ale to je len môj subjetkívny názor..
speváci inak v pohode 
-
m3thod-man
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
JohnFrusciante
Star
aj tu sú výsledky [google 4s hľadanie] ; ) http://www.bleskovky.sk/cl/15/133245/Sl ... ter-CmorikJohnFrusciante napísal:ake ocenenie dostal Mojsej? a ake boli vsetky vysledky? slavika som nevidel ale cem vediet kto ako skoncil
-
Lord PROXI
King
-
m3thod-man
Star
cital som tento clanok, tak preto sa pytam http://www.bleskovky.sk/cl/15/133183/Ci ... je-Muller-schw33k napísal:nič
-
Smiling...
Light Expert
jj viem, čakal som aj ja , ale nič , iba zaspieval a odišiel ..m3thod-man napísal:cital som tento clanok, tak preto sa pytam http://www.bleskovky.sk/cl/15/133183/Ci ... je-Muller-
Na druhý deň vyhlásil, že končí kariéru speváka , asi to chcel povedať na livke ... žeby z toho, že on skončil, sme mali padať na riť ? Iba som sa pousmial
-
r3sp3ct
Light Professional
Svetlé momenty Kulyho plač, výhra Desmodu, striebro pre Pehu, pekný song od Hladkého, Hammela a Roba Grigorova, dobrý moderátor
Trapas Moja Reč (pekná reklama na nové CD) Koščová rulezzzzzzzzzz
Braňo GO GO GO, Smatanová no. 1 ? LOL Katka Knechtová to mala vyhrať.
Páčilo sa mi hl. vystupenie Darinky R. a Desmodu.
Trapas Moja Reč (pekná reklama na nové CD) Koščová rulezzzzzzzzzz
Páčilo sa mi hl. vystupenie Darinky R. a Desmodu.
-
JohnFrusciante
Star
v slovenskej tvorbe je to dost o nicom. uplne najlepsi zo SR je jednoznacne Elan. ale nic ine. mozno par piesni od horkyze slize ale tych je strasne malo. a mojsej mohol dostat aj ocenenie dilino storocia. ta ked on vie spievat ta ja som LP platna bez dierky. este aj knechtova sa celkom da ale nic viac. BIEDA
braxo ty si dobre nechapavy....ano zaspieval a odisiel ale keby si trosku pocuval ze ČO zaspieval tak by ti asi trklo...schw33k napísal:jj viem, čakal som aj ja , ale nič , iba zaspieval a odišiel ..
Na druhý deň vyhlásil, že končí kariéru speváka , asi to chcel povedať na livke ... žeby z toho, že on skončil, sme mali padať na riť ? Iba som sa pousmial
braxo....on najprv uplne šepkal a potom pridaval na hlase az na konci krical....zamysli sa nad tym textom......"čo bolo,bolo......IVAN JE NEVINNÝ!!!"......čiže sa po dvoch rokoch ignoracie udobrili...ja som sa skoro rozplakalaschw33k napísal:segra, ty si z tej bláchotiny nezrozumitelnej aj niečo rozumela ?