Byvale lasky
mas pravdu presne viem o com hovoris..je to uz 10 mesiacov a ja stale nie som ok aj ked navonok vypadam ze som s nim ani nechodila..ale viem ze to uz nema vyznam..tak nech je stastny teda..aaliyah napísal:ja svojho byvaleho stale velmi lubim a velmi by mi ublizilo vidiet ho teraz s inou...rada by som to s nim skusila este raz, ale neviem, ci to vyde alebo nie....kazdopadne je to niekto, ku komu stale vela vela citim...mozno je to aj tym, ze odvtedy som nemala nikoho ineho...no i keby som si aj ineho nasla, tie city k byvalemu tam vzdy budu....
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
r4wMUnt34q
Star
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
Te-wei
Medium Professional
takto ty mieniš pomenovávať bývalé priateľky s ktorymi už nechodíš a tie si nájdu zasa niekoho ďalšieho, lebo nechcú žiť so spomienok a v celibáte? lacné pipky?r4wMUnt34q napísal:Jemu je luto, ze ju neosukava na tom WCku on asi. Fakt nerozumiem co sa este zamysla nad takou lacnou pipkou
mojá bývala má priatela, aj som sa s ním ráz stretol a sexujú bohvie kde a ako (nemyslím na to moc) ale lacnou pipkou ju rozhodne nenazvem
Zamysli sa nad tým čo píšeš!!!
...so vsetkymi byvalymi som ostala kamoska a napr. bola aj taka situacia ze moj byvaly spal u mna aj s jeho vtedajsou frajerkou a uplne v pohode, alebo mna byvaly viezol k tomu mojmu, ale co sa tyka toho posledneho ex, zatial len 4 dni ex
tak by som sa v prvom rade dost cudovala keby som ho stretla uz s nejakou dalsou a ked uz by taka situacia nastala....tak no neviem neviem, este to chce nejaky cas a potom v poho, ved ked to nevyslo nam tak nech sa mu to podari s inou....
-
p4ra
Redeemer
No, byvale lasky su 3. Tak ich zoberiem po poriadku:
1. s tou uz to bolo par rokov dozadu. Lubil som ju naozaj, ale rozisli sme sa v podstate ani neviem preco. (asi moja samopasnost v tej dobe - mlady a bez rozumu >.>). Ked ju dnes vidim s jednym chlapikom, kt. by si v klude mohol zobrat vidle a ist na pole obrabat, tak ma ide roztrhat. Nie som ziarlivy ani trosku (kto ma pozna osobne, vie to potvrdit), ale minule som sedel vo vlaku smerom do Brna a v BA som sa len tak pozrel z okna a videl som ju s tym chalanom - myslel som, ze rozbijem okno a zaroven aj jemu poskacem po hlave. Neviem si pomoct. Ako jasne, ze by som mu nic nespravil nikdy (taky nie som a je to doba), ale proste taky vnutorny pocit. A medzi nami je to take vselijake.. Pisem jej na meniny, narodeniny, Vianoce, pozdravime sa, ale tam to asi konci..
2. s tou sa poznam, odkedy som prisiel na Slovensko. Boli sme spolu v Anglicku zoparkrat atd., cize sme mali k sebe dost blizko. Najlepsia kamaratka. Ona potom zacala iniciovat (ja som to ani netusil, ze by to niekedy chcela) nas vztah. Boli sme spolu 6 mesiacov. Zoparkrat sme spolu este spali, ale nakoniec sme sa rozisli v nie moc dobrom. Ona sa ale moc zmenila, osoba, kt. nespoznavam uz, tak sa nerozpravame a toho je mi strasne luto.
3. posledna. S nou som bol 2 roky. Lubili sme sa strasne, ale neviem, co sa jej stalo, podviedla ma niekolkokrat a nemala v sebe ani trosku hrdosti, aby mi to aspon priznala, ked uz mi to sama nevedela povedat (ked uz som sa to dozvedel). S nou uz si fakt nemam co povedat. Nebavime sa absolutne a ani ma to nemrzi v jej pripade. S takou osobou si jednoducho nemam uz co v zivote povedat.
Uff, trosku dlhe, ale je to dobra tema a musel som sa asi trosku aj vykecat.
1. s tou uz to bolo par rokov dozadu. Lubil som ju naozaj, ale rozisli sme sa v podstate ani neviem preco. (asi moja samopasnost v tej dobe - mlady a bez rozumu >.>). Ked ju dnes vidim s jednym chlapikom, kt. by si v klude mohol zobrat vidle a ist na pole obrabat, tak ma ide roztrhat. Nie som ziarlivy ani trosku (kto ma pozna osobne, vie to potvrdit), ale minule som sedel vo vlaku smerom do Brna a v BA som sa len tak pozrel z okna a videl som ju s tym chalanom - myslel som, ze rozbijem okno a zaroven aj jemu poskacem po hlave. Neviem si pomoct. Ako jasne, ze by som mu nic nespravil nikdy (taky nie som a je to doba), ale proste taky vnutorny pocit. A medzi nami je to take vselijake.. Pisem jej na meniny, narodeniny, Vianoce, pozdravime sa, ale tam to asi konci..
2. s tou sa poznam, odkedy som prisiel na Slovensko. Boli sme spolu v Anglicku zoparkrat atd., cize sme mali k sebe dost blizko. Najlepsia kamaratka. Ona potom zacala iniciovat (ja som to ani netusil, ze by to niekedy chcela) nas vztah. Boli sme spolu 6 mesiacov. Zoparkrat sme spolu este spali, ale nakoniec sme sa rozisli v nie moc dobrom. Ona sa ale moc zmenila, osoba, kt. nespoznavam uz, tak sa nerozpravame a toho je mi strasne luto.
3. posledna. S nou som bol 2 roky. Lubili sme sa strasne, ale neviem, co sa jej stalo, podviedla ma niekolkokrat a nemala v sebe ani trosku hrdosti, aby mi to aspon priznala, ked uz mi to sama nevedela povedat (ked uz som sa to dozvedel). S nou uz si fakt nemam co povedat. Nebavime sa absolutne a ani ma to nemrzi v jej pripade. S takou osobou si jednoducho nemam uz co v zivote povedat.
Uff, trosku dlhe, ale je to dobra tema a musel som sa asi trosku aj vykecat.
tak...beriem ich ako kamosov,a je to lepsie ako byt s nimi pohadany...a ked ich vidim s niekym inym?prajem im z celeho srdca aby boli stastni! ja som teraz uz najstastnejsia na svete pretoze mam to stastie ze som s laskou mojho zivota:) neviem ci ma uz niekedy videli s mojim pampusikom,ale nebolo by mi to trapne alebo neviem co...takze ked je uz nutne rozist sa,tak jedine v dobrom:)
-
Shark NX
Addict
Presne tak ...treba to brat "sportovo" nikdy som si na hociktoru byvalu neotvoril hubu ze je nejaka ku... alebo pi.. (celkovo na ziadnu babu nie)poharvody napísal:a ked ich vidim s niekym inym?prajem im z celeho srdca aby boli stastni!
Ked niektoru nahodou stretnem ...ahoj hodim usmev ... mozno pokecam ... podla nalady ... (zo ziadnou som sa nerozisiel v zlom-Vzdy sme zostali kamarati)
A ked sa niekot otoci chrbtom alebo neodzdravi ... mfp ...
-
recberko
Light Star
bývalé lásky?? naozaj som ľúbil len dvakrát... a nedávno som spoznal babu do ktorej som sa nenormálne zbláznil... škoda že to nedopadlo lepšie...
síce som sa v láske sklamal, ale viem že túto slečnu budem mať v srdci navždy, aj keď to môže niekomu pripadať smiešne... ľúbim ju no ak má byť šťstná s niekym iným tak budem šťastný aj ja... aj keď ma to bude bolieť vždy keď ju uvidím s niekym iným...
toto je dievča vďaka ktorému som sa cítil ako malé dieťa na darček vždy keď sme šli spolu von, kvôli ktorému som plakal ako malý chlapec... ešte aj teraz keď na ňu myslím tak sa mi tisnú slzy do očí... takže si myslím že ak ste fakt zaľúbený tak vám minimálne nerobí dobre keď počujete alebo vidíte svoju lásku s niekym iným... najradšej by som ťa mal pre seba lenka ale žiaľ to nejde... škoda...
martin je ten najšťastnejší človek, dúfam, že si bude vážiť to čo v tebe má... I will love you 4 ever my darling 
toto je dievča vďaka ktorému som sa cítil ako malé dieťa na darček vždy keď sme šli spolu von, kvôli ktorému som plakal ako malý chlapec... ešte aj teraz keď na ňu myslím tak sa mi tisnú slzy do očí... takže si myslím že ak ste fakt zaľúbený tak vám minimálne nerobí dobre keď počujete alebo vidíte svoju lásku s niekym iným... najradšej by som ťa mal pre seba lenka ale žiaľ to nejde... škoda...
-
Enduro3333
Medium Professional
-
misokgb
King
1. nebavim sa s nou, hoci na iCQ ju mam. Ale to bol taky "vztah". Ja 18, ona 16, trikrat v zivote sme sa videli, nebyvame od seba sice daleko... Ale nebavime sa, dokonca aj z tel. som ju vymazal 
2. To trvalo asi mesiac, nemam ju uz ani v iCQ. Ja 18 ona 15, takze preto...
3.
stale ju velmi lubim, neviem, teraz spolu nekomunikujeme, teda, ja sa skor tomu vyhybam [iCQ], na mobil sa neozvala, ja nemozem, lebo by som nevydrzal a hned jej napisal co k nej citim... Strasne ma sere, ze to takto dopadlo a uz treti den na nic ine nemyslim, len revem a nemozem [nechcem] tomu stale uverit. Boli sme "spolu" 3.5 mesiaca, dialka 80km, najprv to bolo super, ja citim stale to iste. Len u nej to vychladlo. Dufam, ze ostaneme aspon kamosi, ked to skur\/ene obdobie u mna prehrmi 
2. To trvalo asi mesiac, nemam ju uz ani v iCQ. Ja 18 ona 15, takze preto...
3.