Byvale lasky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Carver11
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

no moja jedna byvala chcela ostat kamoskou. ale minule sme sa stretli len tak nahodou a ta odmeranost, ktorou ma poctila, ked ma uvidela, ma zaskocila. mozno mala len zlu naladu, ale ja som mal pocit, akoby bola nahnevana prave na mna. nuz neviem. :?:
zuzu44
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zuzu44 »

aaliyah napísal:ja svojho byvaleho stale velmi lubim a velmi by mi ublizilo vidiet ho teraz s inou...rada by som to s nim skusila este raz, ale neviem, ci to vyde alebo nie....kazdopadne je to niekto, ku komu stale vela vela citim...mozno je to aj tym, ze odvtedy som nemala nikoho ineho...no i keby som si aj ineho nasla, tie city k byvalemu tam vzdy budu....
mas pravdu presne viem o com hovoris..je to uz 10 mesiacov a ja stale nie som ok aj ked navonok vypadam ze som s nim ani nechodila..ale viem ze to uz nema vyznam..tak nech je stastny teda.. :smt104
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

yo yo, aj keď sa stalo už čokoľvek, treba domu druhému zaželať veľa šťastie a ísť ďalej....
Ale s bývalími je to divné- napr. keď ja sedím pri bare a vedľa na hajzli ju ošukáva dáky týpo... :?
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

krupica_dnb napísal: napr. keď ja sedím pri bare a vedľa na hajzli ju ošukáva dáky týpo... :?
Takej ti je ľúto :?:
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

k6 napísal:Takej ti je ľúto :?:
Jemu je luto, ze ju neosukava na tom WCku on asi. Fakt nerozumiem co sa este zamysla nad takou lacnou pipkou :roll:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

na zachode? blee. sak na intraku v sprche to je lepsie.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

k6 napísal:Takej ti je ľúto :?:
Je mi ľúto že som sa kvôli takej trúbe trápil, jasné že mi je jedno s kým čo robí....
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

r4wMUnt34q napísal:Jemu je luto, ze ju neosukava na tom WCku on asi. Fakt nerozumiem co sa este zamysla nad takou lacnou pipkou :roll:
takto ty mieniš pomenovávať bývalé priateľky s ktorymi už nechodíš a tie si nájdu zasa niekoho ďalšieho, lebo nechcú žiť so spomienok a v celibáte? lacné pipky?
mojá bývala má priatela, aj som sa s ním ráz stretol a sexujú bohvie kde a ako (nemyslím na to moc) ale lacnou pipkou ju rozhodne nenazvem :evil: je skvelá holka asom rád, že niekoho má, keď už to nám nevyšlo!

Zamysli sa nad tým čo píšeš!!!
krpcek
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa krpcek »

...so vsetkymi byvalymi som ostala kamoska a napr. bola aj taka situacia ze moj byvaly spal u mna aj s jeho vtedajsou frajerkou a uplne v pohode, alebo mna byvaly viezol k tomu mojmu, ale co sa tyka toho posledneho ex, zatial len 4 dni ex :( tak by som sa v prvom rade dost cudovala keby som ho stretla uz s nejakou dalsou a ked uz by taka situacia nastala....tak no neviem neviem, este to chce nejaky cas a potom v poho, ved ked to nevyslo nam tak nech sa mu to podari s inou....
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

No, byvale lasky su 3. Tak ich zoberiem po poriadku:

1. s tou uz to bolo par rokov dozadu. Lubil som ju naozaj, ale rozisli sme sa v podstate ani neviem preco. (asi moja samopasnost v tej dobe - mlady a bez rozumu >.>). Ked ju dnes vidim s jednym chlapikom, kt. by si v klude mohol zobrat vidle a ist na pole obrabat, tak ma ide roztrhat. Nie som ziarlivy ani trosku (kto ma pozna osobne, vie to potvrdit), ale minule som sedel vo vlaku smerom do Brna a v BA som sa len tak pozrel z okna a videl som ju s tym chalanom - myslel som, ze rozbijem okno a zaroven aj jemu poskacem po hlave. Neviem si pomoct. Ako jasne, ze by som mu nic nespravil nikdy (taky nie som a je to doba), ale proste taky vnutorny pocit. A medzi nami je to take vselijake.. Pisem jej na meniny, narodeniny, Vianoce, pozdravime sa, ale tam to asi konci..

2. s tou sa poznam, odkedy som prisiel na Slovensko. Boli sme spolu v Anglicku zoparkrat atd., cize sme mali k sebe dost blizko. Najlepsia kamaratka. Ona potom zacala iniciovat (ja som to ani netusil, ze by to niekedy chcela) nas vztah. Boli sme spolu 6 mesiacov. Zoparkrat sme spolu este spali, ale nakoniec sme sa rozisli v nie moc dobrom. Ona sa ale moc zmenila, osoba, kt. nespoznavam uz, tak sa nerozpravame a toho je mi strasne luto.

3. posledna. S nou som bol 2 roky. Lubili sme sa strasne, ale neviem, co sa jej stalo, podviedla ma niekolkokrat a nemala v sebe ani trosku hrdosti, aby mi to aspon priznala, ked uz mi to sama nevedela povedat (ked uz som sa to dozvedel). S nou uz si fakt nemam co povedat. Nebavime sa absolutne a ani ma to nemrzi v jej pripade. S takou osobou si jednoducho nemam uz co v zivote povedat.

Uff, trosku dlhe, ale je to dobra tema a musel som sa asi trosku aj vykecat. :oops:
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

tha ja s mojou nevychadzam nijak, sme spoluziaci a ani sa nerozpravame, teda ja s nou... nemam o com
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

tak...beriem ich ako kamosov,a je to lepsie ako byt s nimi pohadany...a ked ich vidim s niekym inym?prajem im z celeho srdca aby boli stastni! ja som teraz uz najstastnejsia na svete pretoze mam to stastie ze som s laskou mojho zivota:) neviem ci ma uz niekedy videli s mojim pampusikom,ale nebolo by mi to trapne alebo neviem co...takze ked je uz nutne rozist sa,tak jedine v dobrom:)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

poharvody napísal:a ked ich vidim s niekym inym?prajem im z celeho srdca aby boli stastni!
Presne tak ...treba to brat "sportovo" nikdy som si na hociktoru byvalu neotvoril hubu ze je nejaka ku... alebo pi.. (celkovo na ziadnu babu nie)
Ked niektoru nahodou stretnem ...ahoj hodim usmev ... mozno pokecam ... podla nalady ... (zo ziadnou som sa nerozisiel v zlom-Vzdy sme zostali kamarati)
A ked sa niekot otoci chrbtom alebo neodzdravi ... mfp ...
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Takže s mojou prvou vychádzame celkom v pohode,bavíme sa normálne,síce sme náchylnejší sa pohádať kvôli blbosti,ale väčšinou sa to dá.(nedávno mala narodeniny a som na to zabudol :cry: )

S druhou sa nebavím vôbec,je mi jedno čo robí,v podstate už nie je záujem z mojej,ani z jej strany.Koniec úplne.
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

bývalé lásky?? naozaj som ľúbil len dvakrát... a nedávno som spoznal babu do ktorej som sa nenormálne zbláznil... škoda že to nedopadlo lepšie... :cry: síce som sa v láske sklamal, ale viem že túto slečnu budem mať v srdci navždy, aj keď to môže niekomu pripadať smiešne... ľúbim ju no ak má byť šťstná s niekym iným tak budem šťastný aj ja... aj keď ma to bude bolieť vždy keď ju uvidím s niekym iným... :cry:
toto je dievča vďaka ktorému som sa cítil ako malé dieťa na darček vždy keď sme šli spolu von, kvôli ktorému som plakal ako malý chlapec... ešte aj teraz keď na ňu myslím tak sa mi tisnú slzy do očí... takže si myslím že ak ste fakt zaľúbený tak vám minimálne nerobí dobre keď počujete alebo vidíte svoju lásku s niekym iným... najradšej by som ťa mal pre seba lenka ale žiaľ to nejde... škoda... :cry: martin je ten najšťastnejší človek, dúfam, že si bude vážiť to čo v tebe má... I will love you 4 ever my darling :smt049
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

ja som u niektorych zostal kamaratom no niektore som znenavidel (zalezi od situacie a pod :wink: )
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

no tak ja som neni na noze s nikym ale tak je to take ze ako sa mas dobre a ty ? a ako sa dari a v pohode sak viete :) ja uz mam lasku zivota takze predosle beriem ako nieco zaciatocne :)
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

1. nebavim sa s nou, hoci na iCQ ju mam. Ale to bol taky "vztah". Ja 18, ona 16, trikrat v zivote sme sa videli, nebyvame od seba sice daleko... Ale nebavime sa, dokonca aj z tel. som ju vymazal :P

2. To trvalo asi mesiac, nemam ju uz ani v iCQ. Ja 18 ona 15, takze preto...

3. :cry: stale ju velmi lubim, neviem, teraz spolu nekomunikujeme, teda, ja sa skor tomu vyhybam [iCQ], na mobil sa neozvala, ja nemozem, lebo by som nevydrzal a hned jej napisal co k nej citim... Strasne ma sere, ze to takto dopadlo a uz treti den na nic ine nemyslim, len revem a nemozem [nechcem] tomu stale uverit. Boli sme "spolu" 3.5 mesiaca, dialka 80km, najprv to bolo super, ja citim stale to iste. Len u nej to vychladlo. Dufam, ze ostaneme aspon kamosi, ked to skur\/ene obdobie u mna prehrmi :cry:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

:arrow: s jednou skoncil vztah tym ze ma nahradila skor ako sme sa rozisli (sa aj tvarim ze ju nevidim ked sa stretneme) a vztah s nou povazujem za moju navacsiu zivotnu chybu
:arrow: s druhou to skoncilo tak neutralne a doteraz niekedy piseme alebo ideme na vinko
:arrow: a s mojou terajsou sa ani nemam v plane rozist :wink:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Bezne stretavam svoje ex lasky s priatelmi. Vzdy sa aspon pozdravim a popripade pokecam ze co a ako sa ma. Myslim si ze nech budu stastne s niekym inym ked uz so mnou im to nevyslo.
Napísať odpoveď