switch - lacny = "lock"

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
snake2
Medium Professional
Medium Professional

switch - lacny = "lock"

Príspevok od používateľa snake2 »

obrazek
Obrázok
taakze - potreboval by som spojit uz existujucu lanku so serverom.. doteraz ma vzdy sralo, že ked som xcel nieco s NB na PC2 tak som mosel mat zapaty PC1 .. cize by to asi vyriesil switch ( kery mi pred nedavnom skapal :D )
teda tympadom by som xcel od vas radu o nejaky switch ( + cena ) a ci este nemosim prerabat kable ( ci by teda switch zobral bez problemov krizeny kabel :? )
cize by som potreboval nieco lacne a friske :)
dakujem za pochopenie
mystique
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

2 nekrizene kable (velkost vies urcite aku), 4x koncovka RJ45 najlepsie tienena a switch ASUS GX1008B 8-port 10/100 SWITCH za 488 bez dph

Poskytuje 8x portov 10/100 Mbps Ethernet. Štandarty IEEE 802.3 (10Base-T), IEEE 802.3u (100Base-TX), IEEE 802.3x Flow Control . Auto negociácia rýchlosti a duplexu. Databáza 1000 MAC adries. Napájanie AC 230V, 50Hz.
snake2
Medium Professional
Medium Professional

a krizene by nezobral ? lebo potom by som nemosel kupovat tie nekrizene :) ( resp. prerabat )
ide mi hlavne o to aby som to nemusel prerabat ... cize NB + PC1 + PC2 by som rovno do toho switcha napojil...

alebo dalsia moznost by bola aj AP-cko so switchom - to by som bral skorej, lebo s notasom by som sa mohol pripojit hocikde v dome :)
jakub199
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jakub199 »

AP take urcite su kuknem a potom editnem ale ak by si cchrl AP tak treba pocitat aspon s 1500 SK, teda ak by si cchel funglac
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

snake2 napísal:a krizene by nezobral ? lebo potom by som nemosel kupovat tie nekrizene :) ( resp. prerabat )
ide mi hlavne o to aby som to nemusel prerabat ... cize NB + PC1 + PC2 by som rovno do toho switcha napojil...

alebo dalsia moznost by bola aj AP-cko so switchom - to by som bral skorej, lebo s notasom by som sa mohol pripojit hocikde v dome :)
Obrázok

potrebujes hociaky wireless router nakolko snad sa mi zda vsetky maju funkciu auto crossover na kable takze ti pojde aj s krizenym aj s nekrizenym

v podstate je len na tebe co si vyberies lebo je takychto zariadeni na trhu neskutocne vela... ja doma mam asus wl500g, dobre skusenosti mam aj so vsetkymi produktami od SMC

pohybuju sa v cenach okolo 1500 a vyssie

no a v poslednej rade ten dsl modem je co? to je ako pripojene k pocitacu co to rozvadza dalej ako server? nerozmyslal si nad kupou dsl routera ktory by mal v sebe vsetko co potrebujes? :)
http://www.wificentrum.sk/buxus/generat ... 061&lng=sk 4000 bez dane :)

edit tak ma napadlo ze ono vlastne ti asi aj router pokial je tam ten server co ma byt v sieti tez bude zbytocny... ale tak moze byt aj vo funkcii ap a sa ti wan port prepne a bude ako obyc lan....

dufam ze to neni moc skomolene
Jeremi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jeremi »

router ti bude stacit urcite aj tento http://www.sofos.sk/default.aspx?nid=8& ... od_id;6523
snake2
Medium Professional
Medium Professional

lock pls - neaktualne ! :lock:
Zamknuté