Zmena hudobneho stylu
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ja ostavam verny technu a jeho odrodam uz asi tak 10 rokov
Popri nom sa vystriedalo viacero stylov, naposledy to bol asi hip-hop, ale toho som sa vzdal po tom, co ma hlboko sklamal mixtape od MR a par dalsich veci. Teraz mam obdobie ked pocuvam vylucn tvrdsie techno a schranz(Sensation Black, Apokalypsa, Studio 4, ... ) Uvidim, aky styl sa mi k tomuto prida v najblizsich mesiacoch 
ja myslim ze som vzdy pocuval len to co fri a je in.. stare vykopavky, metal punk regeea a ine sracky su pre fetakov a ne normalnich ludi..
treba cekovat hitparady (ne slovenske bo tu je vsetko neskoro
) najlepsie Viva, MTV musicbox este, no.... a v teen casopisoch su najnovsie noviny, takze som stale v obraze...
treba cekovat hitparady (ne slovenske bo tu je vsetko neskoro
-
pinacolada
Guru wannabe
trapaasmozog12 napísal:ja myslim ze som vzdy pocuval len to co fri a je in.. stare vykopavky, metal punk regeea a ine sracky su pre fetakov a ne normalnich ludi..
treba cekovat hitparady (ne slovenske bo tu je vsetko neskoro) najlepsie Viva, MTV musicbox este, no.... a v teen casopisoch su najnovsie noviny, takze som stale v obraze...
to vidno ze mas 12 rokov
takze ty pocuvas to co je v mode a to co pocuva vacsina ludi?nemas svoj vkus?kde mas vlastny rozum?co mas 5 rokov?mozog12 napísal:ja myslim ze som vzdy pocuval len to co fri a je in.. stare vykopavky, metal punk regeea a ine sracky su pre fetakov a ne normalnich ludi..
treba cekovat hitparady (ne slovenske bo tu je vsetko neskoro) najlepsie Viva, MTV musicbox este, no.... a v teen casopisoch su najnovsie noviny, takze som stale v obraze...
jeden mesiac pocuva to co ide v hitparade.o mesiac to s tade vypadne,pride druha sracka tak sa vrhne na tu,pretoze sa to teraz nosi.na tu staru zabudne alebo na nu nadava lebo je to stare.totot je co za rozum.a co k*rva ked som emo.doteraz som to ani nevedel a co.ty si disko bez vlastneho nazoru...to je podla mna horsieVesper napísal:no neviem ci ty si ovela lepsi... vlastne aby som sa opravil, si o dost horsi ked iba ides s dobou a zeres to co ti donesu hotove na tanieri... ale trik je v tom ze niekedy to vyzera pekne a chuti to ako riadna srackaale vsak to ta prejde
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
to mozog12 ... dobytku ty co sa tu rozdrapujes ... si myslis ze ked si tu vyskocis na niekoho s tym ze taka a taka hudba je o nicom a ze ju pocuvaju iba fetaci , ze ti porastie karma ??? .. si fakt prizemny .. cerve ... doteraz tu bol za obrazne ciernu ovcu safan, ale menim nazor su ludia ktori su este horsi ... takí co pocuvaju výlučne iba mainstream a nemaju vlastny nazor na hudbu, sú taki lenivi, ze nevedia ani zistit co sa im paci, nechaju sa sprosto krmit bullshitmi bez ozajstnej hudobnej hodnoty ... ( podla mna sa z teba vyvinie obet nazorovej prostitucie a budes taky cely zivot ...) ... takym degeneratom ako si ty by mali klavesnicu zhabat ... a radsej aj mys ... nepochopim ako ty mozes dojst a napisat do temy tykajucej sa vyvoja hudobneho vkusu od detstva az po teraz, taku somarinu, z ktorej nikto nevycita co si pocuvat ked si bol maly a ako si sa stylmi prebijal ..
-
pinacolada
Guru wannabe
zasrany diskac co ty tu vymyslas?si tam pocuvaj svoje RnB kkciny a Emily a O zone ti tak poviem.safan kvoli svojim nazorom by sa mi pozdaval sto krat viac ako ty ty zasran.mozog12 napísal:12? ty co sy dovolujes ked ani neves kto som?!! uz davno nemam 12 to skor ty mas 11!
safan rulez lebo ma svoj styl a vie sa zan postavit.nie ako ty co pocuvas daco co ti ponukne nejaky ziskuchtivy producent.hamba vsetkym ako si ty