Ktory super/hypermarket alebo obchod?
-
geoge046
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ktory super/hypermarket alebo obchod?
Túto tému som schválne zakladal, aby som zistil aký je názor ľudí na NAJ obchod POTRAVINY - ELEKTRONIKU - VŠEOBECNE - NAJDRAHŠÍ... Tak píšte svoje názory. Toto je môj názor:
NA POTRAVINY:
No tak ja najradšej chodím kupovať potraviny a tie veci podobné do Kauflandu, pretože majú squelé ceny a dobrý tovar. Vždy tam majú niečo na výber.
NA ELEKTRONIKU:
Jednoznačne je to pre mňa Sky Elektro pre dobré ceny aj keď niekedy dávajú ozaj "dobrý" tovar.
VŠEOBECNE:
Všeobecne je veľmi dobré Tesco. Tovar všetkého typu...
NAJDRAHŠÍ:
Jednoznačne Hypernova má prehnané ceny, preto tam aj málokto chodí. Podľa mňa by to každú chvíľu malo skrachovať.
NA POTRAVINY:
No tak ja najradšej chodím kupovať potraviny a tie veci podobné do Kauflandu, pretože majú squelé ceny a dobrý tovar. Vždy tam majú niečo na výber.
NA ELEKTRONIKU:
Jednoznačne je to pre mňa Sky Elektro pre dobré ceny aj keď niekedy dávajú ozaj "dobrý" tovar.
VŠEOBECNE:
NAJDRAHŠÍ:
Jednoznačne Hypernova má prehnané ceny, preto tam aj málokto chodí. Podľa mňa by to každú chvíľu malo skrachovať.
-
peterkozel
Medium Professional
Re: Do ktorého super/hypermarketu alebo obchodu najradšej ch
hypernova uz na Slovensku konci, naj elektro je NAY a s tym Kauflandom a Tescom suhlasimgeoge046 napísal:Túto tému som schválne zakladal, aby som zistil aký je názor ľudí na NAJ obchod POTRAVINY - ELEKTRONIKU - VŠEOBECNE - NAJDRAHŠÍ... Tak píšte svoje názory. Toto je môj názor:
NA POTRAVINY:
NA ELEKTRONIKU:
VŠEOBECNE:
NAJDRAHŠÍ:
-
mikkimikki
Medium Professional
to asi ešte nikto nevie.. možno sa tie hypermarkety rozdelia medzi TESCO + Kaufland.. pre Lidl, Billu, COOP sú príliš veľké.. ale veľkú šancu tam nevidím, keďže už takmer 2 roky protimonopolný úrad nevie vyriešiť predaj štyroch Carrefourov.. ako dlho sa potom bude zapodievať s 22 Hypernovami a 3 Albertami?mikkimikki napísal:BTW co bude namiesto hypernovy ?
..ale možno príde niekto nový..
-
okonenipica
Zablokovaný
-
okonenipica
Zablokovaný
V Tescu su tie kameri, take tie cierne gule, na ktorej mas tu bielu gulicku ktora po tebe idemishenko napísal:Ad. fikane kamery - v tescu su tiez vsadevidiace kamery, takze nevieeemKamaratka robi managerku a vravela, ze tam vidis vsetko, natocenie do akehokolvek uhlu, zoom ...
V Carrefouri mas este take tie trubky, v ktorom je kamera, a beha pozdlz obchodu. Jedina sanca aby si zistil ci nejde po tebe ta kamera v trubke je ta, ze pojdes oproti svetlu tak, aby si videl naskrz trubky... A to uz je tachsie..
Tesco rulezz
-
will.i.am
Darca
Ja mam najradsej NAY. ale tam je len elektronika. tak sa tam chodim vacsinou len popozerat
Inak najcastejsie chodim do hypernovy, kedze mam optimu cez cestu. je sice drahsia ako kaufland, ale zakladne potraviny sa az tak nelisia. a rozok je o 20 halierov drahsi, ale co to je pri dnesnych cenach...
Kaufland mam tiez blizko, ale nie az tak a je tam sam cigan...
Inak najcastejsie chodim do hypernovy, kedze mam optimu cez cestu. je sice drahsia ako kaufland, ale zakladne potraviny sa az tak nelisia. a rozok je o 20 halierov drahsi, ale co to je pri dnesnych cenach...
Kaufland mam tiez blizko, ale nie az tak a je tam sam cigan...
-
seth82
Darca
-
mikkimikki
Medium Professional