ako sa jej prihovorim ?
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Akože... Ja keď som bol deviataxom mal 15 rokov a že by sa dalo rozprávať s mladšími, tobôž až o 3 roky..... Ale dajme tomu...
Čo je na tom že býva do dvanástej krčme? Axa tým chváli tak by som niečo povedal... A chodiť so sestrou bývalej??? na to by som sa už fakt vy$ral....
No veď ale aký problém ju osloviť?? Splaš si jej ICQ príp nick napokeci, keď vieš kam chodí von tak tam pôjdeš aj ty a ako tu písali- nájsť si spoločného známeho cez kerého to pôjde ľahšie.... Alebo sa s tým netoto a (nie v škole!) sa jej prihovor, ako sa má, kam sa chystá, že by si ju rád odprevadil a či by ste niekedy niekam sadnúť šli.....
Čo je na tom že býva do dvanástej krčme? Axa tým chváli tak by som niečo povedal... A chodiť so sestrou bývalej??? na to by som sa už fakt vy$ral....
No veď ale aký problém ju osloviť?? Splaš si jej ICQ príp nick napokeci, keď vieš kam chodí von tak tam pôjdeš aj ty a ako tu písali- nájsť si spoločného známeho cez kerého to pôjde ľahšie.... Alebo sa s tým netoto a (nie v škole!) sa jej prihovor, ako sa má, kam sa chystá, že by si ju rád odprevadil a či by ste niekedy niekam sadnúť šli.....
-
Traktorista
Guru
r4wMUnt34q zas sa ideme vrátiť k tej téme ?r4wMUnt34q napísal:TU mas o com by si s nou mal kecat.
Ale nie, vážne , 10ucen ak Ti môžem poradiť ako kamarát z fóra , vyser sa na ňu, je to žumpa ; ) resp. pre mňa je to žumpaAky sampon pouziva.. Ci ma rada cokoladu, popripade aku.. Co rada je, pije.. Ci vie nejaky cudzi jazyk, pripadne kolko sa ho uci.. Ci chodi na Pokec, alebo sem Smile.. Ci ma ICQ.. Keby vie, ze sa jej ma narodit postihnute dieta, ci by si ho nechala, alebo ci by sla na potrat (ale treba zacat, ze "Hmm.. mozem sa ta nieco spytat ?")
btw ten pravopis , katastrofa
-
Cenayus
Medium Professional
uplne suhlasimm...sak torsku rozumu by ti nezaskodilo(nanarazam na nic):( napísal:v takom veku sa neoplati neco riesit
ale predsalen sak je siestacka...a ty deviatak ato je uz soma o sebe co povedat....ked som si prtecital tvoj prvy prispevok tak som mal dost o co ti ide, to az tak ches dievca ze budes chodis s dietatom ato doslova si myslim....
ako dobre 2 roky rozdiel nieje vela (ak ma 12 aty 14) ale nieje to velky rozdiel ak ma holka15 a chlan 17 ale pri 14 a 12(11) je prdsa len dost znacny rozdiel..(fyzicka aj psychycky)..
takze moja rada na zaver:
nic snou neries nmechaj to tak a vrat sa radsej k tej jej sestre:-))
-
uzivatelxy
Amateur
...ja sa musim priznat ze aj mne toto niekedy robilo ooooobrovsky problem... ale uz som ako tak z toho vyrastol a uz to beriem so srandou, hlavne netreba stresovat, radsej sa aj na sebe zasmiat
ako sa triast nervozitou
to je asi najdolezitejsia rada, a co povedat a tak? co je vhodne podla prilezitosti, aj hociaka banalnost, pre zaciatok je dobra aj malickos... moj nazor 
-
Supertrdlo
Amateur
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... okej ked si povedal ze je siestacka.. este som to potlacal ..ale teraz10ucen napísal:ona je siestacka ..ale nieje ako ostatne ze mala a sprosta .. do dvanastej v krcme biva a tak . .
... poviem ti ze poznam druhacky na strednej a chodia home aj o jedenastej .. ale isto mi to imponuje viac ako siestacka ktora je do polnoci v krcme .. keby sme to prirovnali na vek tych druhaciek, tak povedzme ze by som to napisal takto : .... ona je druhacka na strednej, ale neni ako ostatne, ze je blba a nevie co chce .. aj dva dni nonstop v krcme byva a tak .. normalka bussiness na WC a pod.
... ak sa ta to dotklo, tak prepac, ale si ma fakt rozplakal !
P.S.: 10ucen uc sa gramatiku, bo fakt skoncis ako ucen ! ....
-
nordkapp_pb
Hardcore addict