ako sa jej prihovorim ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Akože... Ja keď som bol deviataxom mal 15 rokov a že by sa dalo rozprávať s mladšími, tobôž až o 3 roky..... Ale dajme tomu...
Čo je na tom že býva do dvanástej krčme? Axa tým chváli tak by som niečo povedal... A chodiť so sestrou bývalej??? na to by som sa už fakt vy$ral....
No veď ale aký problém ju osloviť?? Splaš si jej ICQ príp nick napokeci, keď vieš kam chodí von tak tam pôjdeš aj ty a ako tu písali- nájsť si spoločného známeho cez kerého to pôjde ľahšie.... Alebo sa s tým netoto a (nie v škole!) sa jej prihovor, ako sa má, kam sa chystá, že by si ju rád odprevadil a či by ste niekedy niekam sadnúť šli.....
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

11-12 rokov a do dvanastej byva v krcme, mas pravdu vobec nie je sprosta :wink: :lol:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

krupica_dnb napísal: Čo je na tom že býva do dvanástej krčme? Axa tým chváli tak by som niečo povedal...
ja asi skapem,... ty sa seriozne pytas co je na tom ze 12 ROCNY clovek, este k tomu HOLKA byva do dvanastej v KRCME?
vvTF
Expert
Expert

re

Príspevok od používateľa vvTF »

Sak ale je rozdiel ci do 12 AM alebo PM :lol:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Asi jej tam robi mamina v tej krčme, staršia sestra zbiera pohare a raz ju tam nechali, aby doma nebola sama, tak vyzera teraz COOL a všetci jej to žerú :twisted:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

r4wMUnt34q napísal:TU mas o com by si s nou mal kecat.
r4wMUnt34q zas sa ideme vrátiť k tej téme ? :D :P
Aky sampon pouziva.. Ci ma rada cokoladu, popripade aku.. Co rada je, pije.. Ci vie nejaky cudzi jazyk, pripadne kolko sa ho uci.. Ci chodi na Pokec, alebo sem Smile.. Ci ma ICQ.. Keby vie, ze sa jej ma narodit postihnute dieta, ci by si ho nechala, alebo ci by sla na potrat (ale treba zacat, ze "Hmm.. mozem sa ta nieco spytat ?")
Ale nie, vážne , 10ucen ak Ti môžem poradiť ako kamarát z fóra , vyser sa na ňu, je to žumpa ; ) resp. pre mňa je to žumpa
btw ten pravopis , katastrofa :)
10ucen
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 10ucen »

diky aspon tebe
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

:( napísal:v takom veku sa neoplati neco riesit
uplne suhlasimm...sak torsku rozumu by ti nezaskodilo(nanarazam na nic)
ale predsalen sak je siestacka...a ty deviatak ato je uz soma o sebe co povedat....ked som si prtecital tvoj prvy prispevok tak som mal dost o co ti ide, to az tak ches dievca ze budes chodis s dietatom ato doslova si myslim....
ako dobre 2 roky rozdiel nieje vela (ak ma 12 aty 14) ale nieje to velky rozdiel ak ma holka15 a chlan 17 ale pri 14 a 12(11) je prdsa len dost znacny rozdiel..(fyzicka aj psychycky)..
takze moja rada na zaver:
nic snou neries nmechaj to tak a vrat sa radsej k tej jej sestre:-))
SpartakuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SpartakuS »

l :shock: l sry chalan ale toto som si nemohol odpustit ja som bol ties ras davno :D deviatak a co si pametam tak som necel mat nic spolocne ani s ôsmackami.... nj ale 100ludi 100 chuti...... :D
atlox
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atlox »

Začni žmurknutím... je to trochu od veci, ale zaberá :D Potom sa jej pozdrav... a ono to už pôjde.... 8) :wink:
10ucen
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

diky skusim ., :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

10ucet: Ked pojdes okolo, tak sa jej spytaj, ze ci nestratila babiku, ze si nasiel peknu Barbie :D
uzivatelxy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uzivatelxy »

...ja sa musim priznat ze aj mne toto niekedy robilo ooooobrovsky problem... ale uz som ako tak z toho vyrastol a uz to beriem so srandou, hlavne netreba stresovat, radsej sa aj na sebe zasmiat :lol: ako sa triast nervozitou :? to je asi najdolezitejsia rada, a co povedat a tak? co je vhodne podla prilezitosti, aj hociaka banalnost, pre zaciatok je dobra aj malickos... moj nazor :wink:
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Ja mam taky problem poznam sa s jednou babou uz asi 2roky ona je z ineho mesta tento rok na tabore sme sa znova videli.Chcel by som snou chodit a podla toho co mne povedala jej kamoska tak aj ona chce so mnou.normalne si piseme sms aj na pokeci.ale neviem jej to rovno povedat
zuzu44
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zuzu44 »

ved jej to rovno ani nehovor..ved ju pozvi niekam a tak ..sa budete stretavat a jedno s druhym a pride aj pusa a vsetko a potom si aj sami poviete ze spolu chodite.a nie pytat sa ..."chces so mnou chodit"? to je trosku..take..no ...ved nemas 15????
Supertrdlo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Supertrdlo »

podla mna s ruzou v ruke :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

10ucen napísal:ona je siestacka ..ale nieje ako ostatne ze mala a sprosta .. do dvanastej v krcme biva a tak . . :D
... okej ked si povedal ze je siestacka.. este som to potlacal ..ale teraz :smt082 :smt046 :smt043 :aasmile29: .. proste si ma zabil ... konec ! .... ja som vzdy vravel ze cim dalej je ta mladez blbsia a blbsia :-) ...
... poviem ti ze poznam druhacky na strednej a chodia home aj o jedenastej .. ale isto mi to imponuje viac ako siestacka ktora je do polnoci v krcme .. keby sme to prirovnali na vek tych druhaciek, tak povedzme ze by som to napisal takto : .... ona je druhacka na strednej, ale neni ako ostatne, ze je blba a nevie co chce .. aj dva dni nonstop v krcme byva a tak .. normalka bussiness na WC a pod. :-D :-D ....

... ak sa ta to dotklo, tak prepac, ale si ma fakt rozplakal ! :-) ..

P.S.: 10ucen uc sa gramatiku, bo fakt skoncis ako ucen ! ....
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

:lol: to ako za to neni blba ze byva do polnoci v krcme?siestacka? :hehe: .jednoznacne hall of infantility.

inak ked sa treba prihovorit tak nahodim usmev okolo celej hlavy a: ale pekne je dneska ze? :lol: by ste sa divili ako taka hovadina funguje
10ucen
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ha ha :evil:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

10ucen napísal:ha ha :evil:
... nesmej sa siestacky by fakt mali byt este len pri pieskovisku, aby na ne bolo vidno z okna .... okej sebakriticky prehlasujem ze som nebol anjel,ale rozhodne som nechodil do krciem a uz vobec som nebol HOCIKDE do dvanastej , ked tak ,jedine s rodicmi :-) ...
Napísať odpoveď