RODINNÝ DOM vs PANELÁK
-
pancuska26
Expert
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Doma som byval v dome, v UK byvam v dome, a ked sa prestahujem, bude to hadam zasa dom, clovek ked byva cely zivot takto si velmi tazko zvyka na panelak...Napriklad si neviem predstavit nejaku akciu s holkou v noci a byvate niekde v strede, tak vas pocuju 4 rodiny dookola
, potom tie pohlady by som asi nevydrzal...Plus oblubujem filmy a rad si ich pozriem ako v kine s riadnym zvukom, to by ma asi susedia zlyncovali, hlavne v noci okolo 23;00, nehovoriac o akcnych hrach a tak...Byval som jeden cas (dokopy asi 9 mesiacov) v panelaku v Prahe, ale nevedel som si zvyknut na okolite ruchy a zvuky, to iste na intraku...pokial som neprisiel opity, tak som mal problem zo zaciatku zaspat...A dalsie porovnanie - obzeram sa po nehnutelnosti v ZA alebo okoli - v ZA na Solinkach alebo Vlcincoch je primerna cena za byt okolo 1800000 sk, co je pomerne dost (nechyta sa to vsak na BA), tak cloveka napadne automaticky moznost kuknut sa v okoli po nejakom rodinnom dome, za ktory date na dedine 2500000, ale je neporovnatelne vasci a je LEN vas...+ auto a ste za 20 minut v meste...tak myslim ze uprednostnim dom aj v buducnosti po navrate na Slovensko....(ked sa toho dozijem
)
-
JohnFrusciante
Star
byvam v panelaku ale hrozne rad by som sa prestahoval do rodinneho domu niekde na vidiek. kopa zvierat, ticho. hned by som bral a nie tento mestsky zivot. co nemozem ani poriadne zvierata chovat. je pravda ze o dom sa treba viac starat ako o byt ale to by som zniesol. ved dom ma omnoho viac vyhod ako nejaky maly bytik.
-
pinacolada
Guru wannabe
dom dom dom proste domy rulez.byval som v panelaku a starsne sa mi tam pacilo a do domu sa mi nechcelo,ale teraz by som uz v ziadnom pripade nemenil za panelak.malo mieste,susedia vrtaju,nemozes spat bo suseda hra na klaviri,zatopena kuchyna,spolocna izba so sestrou....fuck to vsetko je davno prec a ani mi to nechyba
-
Traktorista
Guru
-
Pantagruel
Star
-
*Barborka*
Medium Expert