RODINNÝ DOM vs PANELÁK

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Bývate:

v dome
172
48%
v paneláku
185
52%

Celkom hlasov: 357

Andrej08
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrej08 »

My byvame este piati v dvoj izbovom byte :? Takze asi by som radsej byval v dome...
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

Bývam v dome, nemenil by som, aj keď sa namakám...
Neviem ako 4 členná rodina môže bývať v 2 izbovom byte, ktorý je asi taký velký ako moja izba...
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

jedina vyhoda tych panelakov je,ze keby som byval na 12. poschodi,tak by som mal asi pekny vyhlad. :)
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

jasne ze v bytovke :D ...na krasnom sidlisku hore na kpecku :lol: krasny vyhlad...super ludia..moja izba navrhnuta mojimi napadmi...nemenila by som..ale zasa take HOUSE :smt039 ...to by bolo :aasmile29:
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

taurus666 napísal:jedina vyhoda tych panelakov je,ze keby som byval na 12. poschodi,tak by som mal asi pekny vyhlad. :)
a v lete neskutocne teplo v byte, ale zase v zime zimu, takze v priemere to mas akurat
no a ked je vytah pokazeny tak prajem prijemnu prechadzku
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato.x »

ja byvam v bytovke a musim povedat ze ma viac hneva, ked sa pozriem von oknom na cele sidlisko... aj to je jedna z veci ktore nam zostali po komunizme...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Doma som byval v dome, v UK byvam v dome, a ked sa prestahujem, bude to hadam zasa dom, clovek ked byva cely zivot takto si velmi tazko zvyka na panelak...Napriklad si neviem predstavit nejaku akciu s holkou v noci a byvate niekde v strede, tak vas pocuju 4 rodiny dookola :), potom tie pohlady by som asi nevydrzal...Plus oblubujem filmy a rad si ich pozriem ako v kine s riadnym zvukom, to by ma asi susedia zlyncovali, hlavne v noci okolo 23;00, nehovoriac o akcnych hrach a tak...Byval som jeden cas (dokopy asi 9 mesiacov) v panelaku v Prahe, ale nevedel som si zvyknut na okolite ruchy a zvuky, to iste na intraku...pokial som neprisiel opity, tak som mal problem zo zaciatku zaspat...A dalsie porovnanie - obzeram sa po nehnutelnosti v ZA alebo okoli - v ZA na Solinkach alebo Vlcincoch je primerna cena za byt okolo 1800000 sk, co je pomerne dost (nechyta sa to vsak na BA), tak cloveka napadne automaticky moznost kuknut sa v okoli po nejakom rodinnom dome, za ktory date na dedine 2500000, ale je neporovnatelne vasci a je LEN vas...+ auto a ste za 20 minut v meste...tak myslim ze uprednostnim dom aj v buducnosti po navrate na Slovensko....(ked sa toho dozijem :D )
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

No tak ja byval v panelaku a som uplne spokojny... Mam 3-izbovy byt na 2 - poschodi a perfektny vyhlad!!! Neviem si predstavit zivot v RD! :!: :!: :!:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

byvam v dome a v buducnosti chcem tiez byvat v dome ... Neviem si predstavit zivot v bytovke... zivot bez vlastneho kuska zelene, vlastneho kludu a miesta na relax ... bez vlastneho travnika, stromov .... proste jedina vyhoda bytu oproti domu je asi to ze je lacnejsi ...
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

byvam v panelaku ale hrozne rad by som sa prestahoval do rodinneho domu niekde na vidiek. kopa zvierat, ticho. hned by som bral a nie tento mestsky zivot. co nemozem ani poriadne zvierata chovat. je pravda ze o dom sa treba viac starat ako o byt ale to by som zniesol. ved dom ma omnoho viac vyhod ako nejaky maly bytik.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

dom dom dom proste domy rulez.byval som v panelaku a starsne sa mi tam pacilo a do domu sa mi nechcelo,ale teraz by som uz v ziadnom pripade nemenil za panelak.malo mieste,susedia vrtaju,nemozes spat bo suseda hra na klaviri,zatopena kuchyna,spolocna izba so sestrou....fuck to vsetko je davno prec a ani mi to nechyba
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

pinacolada napísal:spolocna sestra so sestrou....
looool, dobreee 8)

no ja som taketo susedske problemy nemal, ale dom je omnoho lepsi
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

Rodiny dom.tycha ulicka len sused z kriza sem tam startuje autobus nic moc prijemne zmrd jeden :D
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

ja byvam v rodinnom dome a za panelak by som urcite nemenil, pretoze v rodinnom dome je volnost a ne jak v panelaku ked ma kkt-skych susedov a ta vkuse vytapaju a pustaju hudbu nahlas....
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Byval som v panelaku, ale pred 2 rokmisme sa prestahovali do rodinneho a je to rozhodne lepsie :)
Totim
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Totim »

Bývam v paneláku na deviatom poschodí. Ale keď budem veľký a bohatý, tak chcem bývať v domčeku niekde na okraji mesta, aby som to nemal nikde daleko. Na dedine by som bývať nechcel...
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Do mojich 2 rokoch sme byvali v panelaku,odvtedy byvame v roddinom dome...ma to dost svojich vyhod ale aj nevyhod...

Napr. opticky net zavedu skor v panelakoch kym sa to dostane do rodinnych :cry:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

v panelaku na 11tom poschodi... co dodat - okrem lokality mi nevyhovuje asi nic.. ani cesta vytahom :D .. rad by som byval v normal dome, kde by som si mohol pustat hlasnejsie hudbu bez ohladu na susedov
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

ja v dome ale asi by som bral skor panelak.lezie mi na nervy travnik.
*Barborka*
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa *Barborka* »

Ja byvam v panelaku ... myslim ze je to vyhoda ze byvam blizsie k mestu ale aj tak nemozu sa robit ziadne podomove zurky bo mame prije*** susedov ...
Dom ma svoje vyhody aj nevyhody ale tak ked je blizko mesta tak preco nie ... uz len rodicov nemat doma :P
Napísať odpoveď