Mhc Martin - Dukla Trencin 2 - 3

O športe...
mystique
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Mhc Martin - Dukla Trencin 2 - 3

Príspevok od používateľa mystique »

Myslim ze podiel viny na tom preco je tento vysledok taky aky je, nesu aj rozhodcovia. Je pravda ze nam chybala koncovka, ale vcelku nemam co hre martina vytknut a myslim si ze sme boli celkovo lepsi... Avsak pan Baluska evidentne nezvladol zapas, plus ciarovy tiez piskali a signalizovali hluposti (napriklad signalizovane zakazane uvolnenie pri vyhodeny puku v oslabeni, odpiskany ofsajd, ktory ani nebol), to vsetko je ale nic proti dnesnemu vykonu hlavneho rozhodcu - zbytocne zasahoval do hry, prerusoval a piskal uplne nezmysly na oboch stranach a ked zapiskat mal, tak ostal ticho
Ladislav Spišiak, tréner Martina: "Zápas sa mi ťažko hodnotí. Po dvoch slabších domácich stretnutiach sme konečne zabrali. Žiaľ, netačilo to na víťazstvo. Súper vyťažil z minima maximum. Nie vždy vyhrá lepší a dnes nebol Trenčín lepším mužstvom. Hokejportal.sk"
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

No toto je akoze co?
To o chvilu bude mat kazdy zapas vlastnu temu, a 20str. spam ? :?
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ked sa nemas cim vyjadrit k teme, chcel by som ta poprosit aby si nepisal, na hokeji si pravdepodobne nebol - cize nemusis zbytocne spamovat
btw "chvylu" nepoznam :wink:
slide
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa slide »

keby nebolo tolko policajtov pred stadionom tak tam zabiju toho rozhdocu trencin ma peniazky podplati rozhodcu a maju vyhrate kto videl ten zapas vie oni sa pomaly k nasej brane ani nedostali aj ked musim uznat ze mali dobreho brankara aj stastie mal a rozhodca im vela pomohol :roll: toto neni sport kto ma peniaze vyhra ligu aj ked nikdy v zivote nedrzal v ruke hokejku dpc
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

slide napísal:keby nebolo tolko policajtov pred stadionom tak tam zabiju toho rozhdocu trencin ma peniazky podplati rozhodcu a maju vyhrate kto videl ten zapas vie oni sa pomaly k nasej brane ani nedostali aj ked musim uznat ze mali dobreho brankara aj stastie mal a rozhodca im vela pomohol :roll: toto neni sport kto ma peniaze vyhra ligu aj ked nikdy v zivote nedrzal v ruke hokejku dpc
Nevidim jediny rozumny dovod preco by v tejto faze niekto podplacal rozhodcu. Rozhodcovia na Slovensku su katastrofalnych kvalit a to je cele.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

slide napísal:keby nebolo tolko policajtov pred stadionom tak tam zabiju toho rozhdocu trencin ma peniazky podplati rozhodcu a maju vyhrate kto videl ten zapas vie oni sa pomaly k nasej brane ani nedostali aj ked musim uznat ze mali dobreho brankara aj stastie mal a rozhodca im vela pomohol :roll: toto neni sport kto ma peniaze vyhra ligu aj ked nikdy v zivote nedrzal v ruke hokejku dpc
nemal som pocit ze by bol podplateny... skor si myslim ze to nezvladol, pretoze piskal otrasne na obe strany
slide
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa slide »

t0m4s3 napísal:Nevidim jediny rozumny dovod preco by v tejto faze niekto podplacal rozhodcu. Rozhodcovia na Slovensku su katastrofalnych kvalit a to je cele.
vela ludi hovorilo ze bol podplateny ci je to pravda to uz ja neviem ale preco potom tak hrozne piskal na nasu stranu :?
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

No ja som sice ten zapas nesledoval ale vyjadrim sa len k tym rozhodcom...vacsina rozhodcov nezvladne zapas a potom sa neda hrat ani pekny hokej ani z jednej strany...to je vsetko...teraz by sa asi neoplatilo podplacat....
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

kedze som fanda Dukly lebo v tomto krasnom meste byvam tak som rad ze sme vyhrali...pocul som ale ze pomer striel bol asi 40 ku 15 pre Martin a to svedci o vybornej forme Halu a nie o forme rozhodcu :) a este ten magor Spisiak...horsieho trenera mat nemozete..viem o com vravim...trenoval aj Duklu a bolo to najhorsie obdobie snad ake som zazil..sak jeho vypiskali aj fans :)
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Lepsim tymom v tomto zapase bol jednoznacne martin, nevravim ze Hala chytal zle ale par krat mal stastie, nasi spalili vylozene sance, proste chybalo kusok stastia pri koncovke
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

stastie? to ma brankar iba v tom pripade ak super nastrelí zrd. kolko ich martin nastrelil? neviem len sa pýtam :wink:
a ak rozhodcom. skoda slov.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ano bola aj zdr krija :D
Napísať odpoveď