Ladislav Spišiak, tréner Martina: "Zápas sa mi ťažko hodnotí. Po dvoch slabších domácich stretnutiach sme konečne zabrali. Žiaľ, netačilo to na víťazstvo. Súper vyťažil z minima maximum. Nie vždy vyhrá lepší a dnes nebol Trenčín lepším mužstvom. Hokejportal.sk"
Mhc Martin - Dukla Trencin 2 - 3
Mhc Martin - Dukla Trencin 2 - 3
Myslim ze podiel viny na tom preco je tento vysledok taky aky je, nesu aj rozhodcovia. Je pravda ze nam chybala koncovka, ale vcelku nemam co hre martina vytknut a myslim si ze sme boli celkovo lepsi... Avsak pan Baluska evidentne nezvladol zapas, plus ciarovy tiez piskali a signalizovali hluposti (napriklad signalizovane zakazane uvolnenie pri vyhodeny puku v oslabeni, odpiskany ofsajd, ktory ani nebol), to vsetko je ale nic proti dnesnemu vykonu hlavneho rozhodcu - zbytocne zasahoval do hry, prerusoval a piskal uplne nezmysly na oboch stranach a ked zapiskat mal, tak ostal ticho
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
-
slide
Star
keby nebolo tolko policajtov pred stadionom tak tam zabiju toho rozhdocu trencin ma peniazky podplati rozhodcu a maju vyhrate kto videl ten zapas vie oni sa pomaly k nasej brane ani nedostali aj ked musim uznat ze mali dobreho brankara aj stastie mal a rozhodca im vela pomohol
toto neni sport kto ma peniaze vyhra ligu aj ked nikdy v zivote nedrzal v ruke hokejku dpc
-
t0m4s3
Admin
Nevidim jediny rozumny dovod preco by v tejto faze niekto podplacal rozhodcu. Rozhodcovia na Slovensku su katastrofalnych kvalit a to je cele.slide napísal:keby nebolo tolko policajtov pred stadionom tak tam zabiju toho rozhdocu trencin ma peniazky podplati rozhodcu a maju vyhrate kto videl ten zapas vie oni sa pomaly k nasej brane ani nedostali aj ked musim uznat ze mali dobreho brankara aj stastie mal a rozhodca im vela pomoholtoto neni sport kto ma peniaze vyhra ligu aj ked nikdy v zivote nedrzal v ruke hokejku dpc
nemal som pocit ze by bol podplateny... skor si myslim ze to nezvladol, pretoze piskal otrasne na obe stranyslide napísal:keby nebolo tolko policajtov pred stadionom tak tam zabiju toho rozhdocu trencin ma peniazky podplati rozhodcu a maju vyhrate kto videl ten zapas vie oni sa pomaly k nasej brane ani nedostali aj ked musim uznat ze mali dobreho brankara aj stastie mal a rozhodca im vela pomoholtoto neni sport kto ma peniaze vyhra ligu aj ked nikdy v zivote nedrzal v ruke hokejku dpc
kedze som fanda Dukly lebo v tomto krasnom meste byvam tak som rad ze sme vyhrali...pocul som ale ze pomer striel bol asi 40 ku 15 pre Martin a to svedci o vybornej forme Halu a nie o forme rozhodcu
a este ten magor Spisiak...horsieho trenera mat nemozete..viem o com vravim...trenoval aj Duklu a bolo to najhorsie obdobie snad ake som zazil..sak jeho vypiskali aj fans