Akustika=Yamaha
Elektrika=1.Behringer Stratocaster V-Tone, 2.Epiphone LP100
Bicie=Stagg
vidiet ze sa tomu nerozumies,napr. hra v stoji a v sede je obrovsky problem,dalej sirka krkov a takto to mozeme rozoberat az azjuro145 napísal:vies co, takto ti to poviem: spanielka je na ucenie. ked vies hrat na spanielke, nieje pre teba problem hrat na eletrike, ked zacnes eletrikou, bude pre teba problem hrat na spanielke. hawk

Pekná sedmička, ale bude aj pekne drahágitarista.ueuo.com napísal:Ale raz si kupim takuto: Steve Vai Ibanezu
no tak to bude teda riadny skok od fokusky k tej ibanezegitarista.ueuo.com napísal:ja hram na elektrickej
Mam takuto: Fokus
Ale raz si kupim takuto: Steve Vai Ibanezu
To nie hned, mozno o 20 rokov.Fall napísal:no tak to bude teda riadny skok od fokusky k tej ibaneze![]()
Jasne, ze ju nekupim ako Vaiov model. Dam si ju urobit. Len sa mi takato velmi paci.Fall napísal:iked keby som mal 100 tisic na gitaru urcite si dam radsej spravit na mieru ako kupovat model ineho hraca...
no lenze to neni obycajny strat.straty maju 3SC alebo 2SC a 1HB no a ten moj ma 2HB ako vacsina les paulov.ja som si tiez chcel kupit lespaul no na svk to nie je az taka rozsirena gitara a potom pa zaujal tento jackson a mal tiez 2HB tak som ho hned vzal.Fall napísal: pinacolada: ked strat tak jednoznacne fender, resp squier a ked chces co najuzsi krk(tj nejaky superstrat) tak sa poobzeraj po nejakej jacksone, ibanezke prip cortke(jak to znie v tych zenskych rodoch divne), ale to je len moj skromny nazor, samozrejme proti gustu ziaden disputat aj tak vzdy najviac zalezi na tom ako vies hrat nie ci mas nastroj za 100 20 alebo 5 litrov a takysto velmi zalezi aj na aparature...ja osobne preferujem klasiku tj Les Paul alebo Stratocaster ked uz moderny tvar tak jednoznacne jacksonovske sipky, len skoda ze sa stym po sediacky blbo cvici
jakto ze nie je rozsiereny mas kopu znaciek rozne low-end nepodarky, a take lepsie gitarky mas napr vintage alebo sesterska firma gibsonu- epiphone, tak myslim, ze je toho dostpinacolada napísal:no lenze to neni obycajny strat.straty maju 3SC alebo 2SC a 1HB no a ten moj ma 2HB ako vacsina les paulov.ja som si tiez chcel kupit lespaul no na svk to nie je az taka rozsirena gitara a potom pa zaujal tento jackson a mal tiez 2HB tak som ho hned vzal.
keby som chcel klasicky strat tak jasne ze by som si kupil squier alebo fender.to da rozum