Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

vendo napísal:sloboda prejavu? to ako mozem prist k tebe na pol metra a zaziapat na teba ze tvoja mater je kur*a? no nemyslim ze by si to nechal len tak :wink:
sloboda pejavu tu je ale len do urcitej miery a kadzy ma tu mieru inu :wink:
pinacolada to mysli tak, ze len urcite jemu blizke osoby maju slobodu prejavu, ostatnych by najradsej poslal dakde do geta. len zabuda na to, ze potom sa na nich zacina coraz viac podobat. aj ked pri tych postoch mam pocit, ze sefuje Narodnemu centru tolerancie pre boj s netoleranciou. Uz ked mas plne usta tolerancie, tak toleruj aj tych co maju uplne iny nazor ako ty, bo potom vyzeras ako pokrytec. Ale to by som chcel asi prilis vela. a preto antifakov a im podobnych povazujem za uplne nuly, nieco ako holohlavych.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

zelovoc napísal:pinacolada to mysli tak, ze len urcite jemu blizke osoby maju slobodu prejavu, ostatnych by najradsej poslal dakde do geta. len zabuda na to, ze potom sa na nich zacina coraz viac podobat. aj ked pri tych postoch mam pocit, ze sefuje Narodnemu centru tolerancie pre boj s netoleranciou. Uz ked mas plne usta tolerancie, tak toleruj aj tych co maju uplne iny nazor ako ty, bo potom vyzeras ako pokrytec. Ale to by som chcel asi prilis vela. a preto antifakov a im podobnych povazujem za uplne nuly, nieco ako holohlavych.
si ma vobec nepochopil.ja som chcel povedat ze ti antifaci mali tu demostraciu asi povolenu ked ich chranili fizli a ked sli okolo tych nazis tak hned vytahovali palky.nevem kto bol agresivnejsi :roll:
btw ja tu tolerujem vsetky nazory,netvrdim ze len ten moj je spravny.ked tak rozmyslam ani neviem ako by som ich mohol vlastne netolerovat... :roll:
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

fa, antifa, vsetko je to pliaga, ja pre zmenu nemienim tolerovat ani jednych. len bordel a problemy robia.

takto sami to paci:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

zelovoc napísal:fa, antifa, vsetko je to pliaga, ja pre zmenu nemienim tolerovat ani jednych. len bordel a problemy robia.
ja s tebou suhlasim len som ochotny viac akceptovat antifa ako fa.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

no neviem, ale mne sa nezda ze "hned vytahovali palky" :roll:
smutko8882
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa smutko8882 »

Je mi jedno na kolko skupin sa Skinheads delia! Ale hlavne ti co podporuju fasizmus a nacionalizmus tak tych by som vymlatil z tohto sveta!...Uz len pozriet si jedno video jak 20 nackov zmlati jednu cernosku so 4 nakupnymi taskami alebo jedneho moslima kt sa chudak nema ako branit proti 20 tupym vykosencom je na grc!

Neviem co tym chcu dokazat! akurat tak slabotu a vygumovanost svojich mozgov!
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

smutko8882 napísal:Je mi jedno na kolko skupin sa Skinheads delia! Ale hlavne ti co podporuju fasizmus a nacionalizmus tak tych by som vymlatil z tohto sveta!...Uz len pozriet si jedno video jak 20 nackov zmlati jednu cernosku so 4 nakupnymi taskami alebo jedneho moslima kt sa chudak nema ako branit proti 20 tupym vykosencom je na grc!

tomu moslimovi to moze byt jedno,aj keby ho zamordovali,pojde k Allahovi a tam ho bude cakat 10 panien s otrcenymi vaginami a koziskami,takze to by som neriesil. :wink:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

smutko8882 napísal:Je mi jedno na kolko skupin sa Skinheads delia! Ale hlavne ti co podporuju fasizmus a nacionalizmus tak tych by som vymlatil z tohto sveta!...Uz len pozriet si jedno video jak 20 nackov zmlati jednu cernosku so 4 nakupnymi taskami alebo jedneho moslima kt sa chudak nema ako branit proti 20 tupym vykosencom je na grc!

no tymto si aj ty dokazal vygumovanost jedneho mozgu tuto na fore (hadaj koho :wink: )
tak isto ako by si ty ich chcel ich vymlatit z tohto sveta tak isto aj oni chcu vymlatit cernochov/ciganov a pod takze, hmm ste rovnaki....
:)
moham3d
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moham3d »

to su aj dievcat v skinhead bo si neviem predstavit ako sa obliekaju
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

moham3d napísal:to su aj dievcat v skinhead bo si neviem predstavit ako sa obliekaju
su aj som uz videl a musim povedat ze su to celkom pekne kocky.len skini maju smolu ze ich je velmi malo :lol:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

vendo napísal:no tymto si aj ty dokazal vygumovanost jedneho mozgu tuto na fore (hadaj koho :wink: )
tak isto ako by si ty ich chcel ich vymlatit z tohto sveta tak isto aj oni chcu vymlatit cernochov/ciganov a pod takze, hmm ste rovnaki....
:)

dufam ze si toto porovnanie myslel ako vtip , ale zda sa mi ze nie ! Takze K-
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Digital napísal:dufam ze si toto porovnanie myslel ako vtip , ale zda sa mi ze nie ! Takze K-
Preco? Podla mna velmi dobre porovnanie. Ked je uz niekto tak strasne tolerantny tak nech je tolerantny vsetkym.
hondzo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hondzo »

Podla mna je to uplny k.k.t.z.u.
Normalne nechapem aky su blby.....
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

nechcem nikoho urazit ale su to proste nenormalny ludia
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

skinheads(sharp a podobny)-su v pohode a niektory nie su v pohode tak ako vsade
nazis-ani jeden nemoze byt dobry ked uznava hitlera a spol.proste nemoze byt normalny
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:skinheads(sharp a podobny)-su v pohode a niektory nie su v pohode tak ako vsade
nazis-ani jeden nemoze byt dobry ked uznava hitlera a spol.proste nemoze byt normalny
vsetko je len uhol pohladu. aj ked mozme povedat, ze to ich uznavanie je take povrchne
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

traaapne,tezke boty az na horu zavazane oj oj bombr zelenej, aaachh bozeee traapneee
Totim
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Totim »

Aj podľa mňa su to vygumovane hlavy, ale nezabúdajme, že väčšinou to sú deti. Drvivá väčšina detí vo veku 12,...16 rokov potrebuje mať svoju partiu ľudí, s ktorými sa bude na sídlisku stretávať (samozrejme, že aj potom, ale vtedy už majú viac rozumu a tak už trošku uvažujú, čo je dobré a čo je zlé). Ide tu o to, že nejaká staršia vygumovaná hlava im nahučí do hlavy rôzne blbosti a oni tým, že nevedia normálne uvažovať, súhlasia s týmito dristami a tým sa začlenia do nejakej tej partie...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

ok pan psycholog :)

Mna napadla taka vec, ze sa spytam.. Ci robite alebo by ste robili rozdiel medzi NS skinheadmi a WP skinheadmi ? Teda WhitePride bez NS vplyvu..
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:ok pan psycholog :)

Mna napadla taka vec, ze sa spytam.. Ci robite alebo by ste robili rozdiel medzi NS skinheadsmi a WP skinheadmi ? Teda WhitePride bez NS vplyvu..
vystvetli...
tato tema je o skinheads vseobecne cize nemusim rozlysovat nejake prudy skinheadov
Napísať odpoveď