pinacolada to mysli tak, ze len urcite jemu blizke osoby maju slobodu prejavu, ostatnych by najradsej poslal dakde do geta. len zabuda na to, ze potom sa na nich zacina coraz viac podobat. aj ked pri tych postoch mam pocit, ze sefuje Narodnemu centru tolerancie pre boj s netoleranciou. Uz ked mas plne usta tolerancie, tak toleruj aj tych co maju uplne iny nazor ako ty, bo potom vyzeras ako pokrytec. Ale to by som chcel asi prilis vela. a preto antifakov a im podobnych povazujem za uplne nuly, nieco ako holohlavych.vendo napísal:sloboda prejavu? to ako mozem prist k tebe na pol metra a zaziapat na teba ze tvoja mater je kur*a? no nemyslim ze by si to nechal len tak
sloboda pejavu tu je ale len do urcitej miery a kadzy ma tu mieru inu
Skinheads
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
-
pinacolada
Guru wannabe
si ma vobec nepochopil.ja som chcel povedat ze ti antifaci mali tu demostraciu asi povolenu ked ich chranili fizli a ked sli okolo tych nazis tak hned vytahovali palky.nevem kto bol agresivnejsizelovoc napísal:pinacolada to mysli tak, ze len urcite jemu blizke osoby maju slobodu prejavu, ostatnych by najradsej poslal dakde do geta. len zabuda na to, ze potom sa na nich zacina coraz viac podobat. aj ked pri tych postoch mam pocit, ze sefuje Narodnemu centru tolerancie pre boj s netoleranciou. Uz ked mas plne usta tolerancie, tak toleruj aj tych co maju uplne iny nazor ako ty, bo potom vyzeras ako pokrytec. Ale to by som chcel asi prilis vela. a preto antifakov a im podobnych povazujem za uplne nuly, nieco ako holohlavych.
btw ja tu tolerujem vsetky nazory,netvrdim ze len ten moj je spravny.ked tak rozmyslam ani neviem ako by som ich mohol vlastne netolerovat...
-
pinacolada
Guru wannabe
-
smutko8882
Light Expert
Je mi jedno na kolko skupin sa Skinheads delia! Ale hlavne ti co podporuju fasizmus a nacionalizmus tak tych by som vymlatil z tohto sveta!...Uz len pozriet si jedno video jak 20 nackov zmlati jednu cernosku so 4 nakupnymi taskami alebo jedneho moslima kt sa chudak nema ako branit proti 20 tupym vykosencom je na grc!
Neviem co tym chcu dokazat! akurat tak slabotu a vygumovanost svojich mozgov!
tomu moslimovi to moze byt jedno,aj keby ho zamordovali,pojde k Allahovi a tam ho bude cakat 10 panien s otrcenymi vaginami a koziskami,takze to by som neriesil.smutko8882 napísal:Je mi jedno na kolko skupin sa Skinheads delia! Ale hlavne ti co podporuju fasizmus a nacionalizmus tak tych by som vymlatil z tohto sveta!...Uz len pozriet si jedno video jak 20 nackov zmlati jednu cernosku so 4 nakupnymi taskami alebo jedneho moslima kt sa chudak nema ako branit proti 20 tupym vykosencom je na grc!
-
vendo
Guru
no tymto si aj ty dokazal vygumovanost jedneho mozgu tuto na fore (hadaj kohosmutko8882 napísal:Je mi jedno na kolko skupin sa Skinheads delia! Ale hlavne ti co podporuju fasizmus a nacionalizmus tak tych by som vymlatil z tohto sveta!...Uz len pozriet si jedno video jak 20 nackov zmlati jednu cernosku so 4 nakupnymi taskami alebo jedneho moslima kt sa chudak nema ako branit proti 20 tupym vykosencom je na grc!
tak isto ako by si ty ich chcel ich vymlatit z tohto sveta tak isto aj oni chcu vymlatit cernochov/ciganov a pod takze, hmm ste rovnaki....
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Digital
Guru
vendo napísal:no tymto si aj ty dokazal vygumovanost jedneho mozgu tuto na fore (hadaj koho)
tak isto ako by si ty ich chcel ich vymlatit z tohto sveta tak isto aj oni chcu vymlatit cernochov/ciganov a pod takze, hmm ste rovnaki....
dufam ze si toto porovnanie myslel ako vtip , ale zda sa mi ze nie ! Takze K-
-
pinacolada
Guru wannabe
-
peterkozel
Medium Professional
Aj podľa mňa su to vygumovane hlavy, ale nezabúdajme, že väčšinou to sú deti. Drvivá väčšina detí vo veku 12,...16 rokov potrebuje mať svoju partiu ľudí, s ktorými sa bude na sídlisku stretávať (samozrejme, že aj potom, ale vtedy už majú viac rozumu a tak už trošku uvažujú, čo je dobré a čo je zlé). Ide tu o to, že nejaká staršia vygumovaná hlava im nahučí do hlavy rôzne blbosti a oni tým, že nevedia normálne uvažovať, súhlasia s týmito dristami a tým sa začlenia do nejakej tej partie...
-
pinacolada
Guru wannabe