Ako zistím,že je tá správna chvíľa dať holke bozk...
nic sa nemusi diat, pozrete sa na seba, usmejete, mozes povedat nieco v zmysle: "Bol to najkrajsi bozk aky som kedy dostal." Ale ja som nikdy nic take nevravel, len som utrusil nejaku vtipnu blbost, zasmiali sme sa a pokracovali bud v debate alebo v bozkavani.pato29 napísal:a ked pride ta chvila a dam jej bozk, tak co by sa malo diat potom, ked sa rozdelime.
a po dalsi krat to bolo akopinco napísal:nic sa nemusi diat, pozrete sa na seba, usmejete, mozes povedat nieco v zmysle: "Bol to najkrajsi bozk aky som kedy dostal." Ale ja som nikdy nic take nevravel, len som utrusil nejaku vtipnu blbost, zasmiali sme sa a pokracovali bud v debate alebo v bozkavani.
po dalsi krat myslis akoze ked sme sa po prvom bozku bozkavali znovu? Nemusis nic robit len si ju pritisni k sebe a spolu vychutnavajte tu krasnu atmosferu. Mozes kludne pokracovat v debate a ak mas o nu zaujem a chces s nou mat nieco viac (vztah) zacni pomaly namotavat. Povedz ako sa s nou dobre citis a ze ma krasne vlasy a jemnu pokozku a bla bla bla. Zenskym sa to paci, ked ju pochvalis. Toto sa tu uz rozoberalo vela kratpato29 napísal:a po dalsi krat to bolo ako
-
---Aaron---
Light Star
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Je mi cťou, že ti môžem ako prvý zagratulovať---Aaron--- napísal:chlapci...holke som dal prvy bozk na zadnom sedadle svojho auta...DAKUJEM VAM ZA RADY...aj ked sam som zistil ze BOZKAVAT SA JE FAKT LAHKE...a ide TO SAMO...i ked je pravda ze ona mi ho dala najprv...ja som sa potom len zapojil
este raz THANKS
-
---Aaron---
Light Star
-
bizzy
Medium Star
myslim si, ze uz dost "taktik" ti tu napisali. Nieco na potom :
Mne dost baby "zeru" ked pride tato chvila, naklonis sa, ides k peram, v poslednej chvilke sa vyhnes a nieco pekne jej posepkas do uska + dotyk pier na usko
....
Reakcie boli rozne, vacsinou hned bozk od nej ..
Je to take
... sranda musi byt
Mne dost baby "zeru" ked pride tato chvila, naklonis sa, ides k peram, v poslednej chvilke sa vyhnes a nieco pekne jej posepkas do uska + dotyk pier na usko
Reakcie boli rozne, vacsinou hned bozk od nej ..
Je to take
pravda, pravda---Aaron--- napísal: ...aj ked sam som zistil ze BOZKAVAT SA JE FAKT LAHKE...a ide TO SAMO...i ked je pravda ze ona mi ho dala najprv...
-
midnight_man
Guru
all
Ty kamo,,,celkom dobra myslienkaFreelan napísal:spravna chvila je vzdy len jej treba trochu pomoct
kedy je ta spravna chvila teda?
my ked sa uvidime tak obcas dostanem pusu na lice a obcas ma tak kamaratky obijme a sem tam k tomu da aj tu pusu na lice.citim vsak ze by sme obaja chceli aj viac,sympatie su tam ale nikto sa neodhodla spravit ten prvy krok.
kedy by som mal teda spravit ja ten prvy krok? spravit to pri vitani alebo radsej az pocas lucenia?ci niekedy pri prechadzke ju zastavit, chytit za ruku alebo ine napady?
my ked sa uvidime tak obcas dostanem pusu na lice a obcas ma tak kamaratky obijme a sem tam k tomu da aj tu pusu na lice.citim vsak ze by sme obaja chceli aj viac,sympatie su tam ale nikto sa neodhodla spravit ten prvy krok.
kedy by som mal teda spravit ja ten prvy krok? spravit to pri vitani alebo radsej az pocas lucenia?ci niekedy pri prechadzke ju zastavit, chytit za ruku alebo ine napady?
-
Lord ANAKIN
Professional
- heh toto je strasne super nevedel som ze to niekto aj takto vo velkom pouzivabizzy napísal:myslim si, ze uz dost "taktik" ti tu napisali. Nieco na potom :
Mne dost baby "zeru" ked pride tato chvila, naklonis sa, ides k peram, v poslednej chvilke sa vyhnes a nieco pekne jej posepkas do uska + dotyk pier na usko....
Reakcie boli rozne, vacsinou hned bozk od nej ..![]()
![]()
Je to take... sranda musi byt
- len skoda ze jej chybalo trochu inteligencie a bola to trosku nimfomanka
- aj s tymi klucami a natahovanim casu je cista pravsa a prisiel som na to ze mna to bavi ked vidim ako baba caka ze ju pobozkam a take znamenia mi dava ... vecsinou sa zacnem smiat , nieco poviem aby sa rozosmiala aj ona a potom ju pobozkam ...
- inak prvy bozk je asi najtahsi ale aj najkrajsi, potom to uz ide samo ...
-
addictor
Medium Star
ta chvila sa da vzdy vytvorit... ja som zasa vzdy siel od ruk.. sedeli sme spolu a poerali film... chytil som ju za ruku a neunavne hladil... kazda mi povedala, ze sa jej to naramne pacilo.... a porom som ju objal... a ono to uz ide samo.... len to chce trochu casu a nikam sa neponahlat.. nemysliet na nic okolo iba si uzivat tu chvilu, ked ste spolu....