Ako zistím,že je tá správna chvíľa dať holke bozk...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pato29
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pato29 »

a ked pride ta chvila a dam jej bozk, tak co by sa malo diat potom, ked sa rozdelime.
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pinco »

pato29 napísal:a ked pride ta chvila a dam jej bozk, tak co by sa malo diat potom, ked sa rozdelime.
nic sa nemusi diat, pozrete sa na seba, usmejete, mozes povedat nieco v zmysle: "Bol to najkrajsi bozk aky som kedy dostal." Ale ja som nikdy nic take nevravel, len som utrusil nejaku vtipnu blbost, zasmiali sme sa a pokracovali bud v debate alebo v bozkavani.
pato29
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pato29 »

pinco napísal:nic sa nemusi diat, pozrete sa na seba, usmejete, mozes povedat nieco v zmysle: "Bol to najkrajsi bozk aky som kedy dostal." Ale ja som nikdy nic take nevravel, len som utrusil nejaku vtipnu blbost, zasmiali sme sa a pokracovali bud v debate alebo v bozkavani.
a po dalsi krat to bolo ako
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

pato29 napísal:a po dalsi krat to bolo ako
po dalsi krat myslis akoze ked sme sa po prvom bozku bozkavali znovu? Nemusis nic robit len si ju pritisni k sebe a spolu vychutnavajte tu krasnu atmosferu. Mozes kludne pokracovat v debate a ak mas o nu zaujem a chces s nou mat nieco viac (vztah) zacni pomaly namotavat. Povedz ako sa s nou dobre citis a ze ma krasne vlasy a jemnu pokozku a bla bla bla. Zenskym sa to paci, ked ju pochvalis. Toto sa tu uz rozoberalo vela krat :wink:
---Aaron---
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ---Aaron--- »

chlapci...holke som dal prvy bozk na zadnom sedadle svojho auta...DAKUJEM VAM ZA RADY :wink: ...aj ked sam som zistil ze BOZKAVAT SA JE FAKT LAHKE...a ide TO SAMO...i ked je pravda ze ona mi ho dala najprv...ja som sa potom len zapojil :D este raz THANKS :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

---Aaron--- napísal:chlapci...holke som dal prvy bozk na zadnom sedadle svojho auta...DAKUJEM VAM ZA RADY :wink: ...aj ked sam som zistil ze BOZKAVAT SA JE FAKT LAHKE...a ide TO SAMO...i ked je pravda ze ona mi ho dala najprv...ja som sa potom len zapojil :D este raz THANKS :)
Je mi cťou, že ti môžem ako prvý zagratulovať
:smt023
---Aaron---
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ---Aaron--- »

jin napísal:Je mi cťou, že ti môžem ako prvý zagratulovať
:smt023
HAHA....DIKY :lol: :lol: :smt003 :aasmile3: :aasmile29:
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

myslim si, ze uz dost "taktik" ti tu napisali. Nieco na potom :

Mne dost baby "zeru" ked pride tato chvila, naklonis sa, ides k peram, v poslednej chvilke sa vyhnes a nieco pekne jej posepkas do uska + dotyk pier na usko :) ....

Reakcie boli rozne, vacsinou hned bozk od nej .. :cry: :twisted:

Je to take :P ... sranda musi byt
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

Nehladaj tu chvilu na bozk TY ..ta chvila si najde teba vtedy ked to bude spravne.. pohlady z oci do oci tuto chvilu vzdy najdu :) ... Neboj sa isto to mas na dosah ruky.. len pockaj ta chvila si ta uz najde.. :)
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

---Aaron--- napísal: ...aj ked sam som zistil ze BOZKAVAT SA JE FAKT LAHKE...a ide TO SAMO...i ked je pravda ze ona mi ho dala najprv...
pravda, pravda :D ak neratam poslednych 6 mesiacov tak som sa s dievcatom nebozkaval asi tak 3 roky... takze uz som ani nevedel ake to je :wink: preto som najprv cakal ci zacne ona, kedze bola ovela skusenejsia a sama to chcela... ale nakoniec som musel ja, lebo bohvie ci by som sa vobec dockal (neberte doslova)... tu bolo perfektne vidiet ze clovek moze navonok posobit inak nez aky je vnutri... ona totiz vobec nie je na prvy (ani druhy) pohlad nejaka placha ani hanbliva :)
Freelan
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Freelan »

spravna chvila je vzdy len jej treba trochu pomoct :wink:
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Freelan napísal:spravna chvila je vzdy len jej treba trochu pomoct :wink:
Ty kamo,,,celkom dobra myslienka ;) Ale neviem ako sa tomu da pomoct....jedine asi tym ze to skusis.. tym nic nepokazis..
Freelan
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Freelan »

a ked pokazis tak plati to co napisal kolega vyssie :wink:
prcek
Novice
Novice

Príspevok od používateľa prcek »

kedy je ta spravna chvila teda?

my ked sa uvidime tak obcas dostanem pusu na lice a obcas ma tak kamaratky obijme a sem tam k tomu da aj tu pusu na lice.citim vsak ze by sme obaja chceli aj viac,sympatie su tam ale nikto sa neodhodla spravit ten prvy krok.

kedy by som mal teda spravit ja ten prvy krok? spravit to pri vitani alebo radsej az pocas lucenia?ci niekedy pri prechadzke ju zastavit, chytit za ruku alebo ine napady?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Snad ked to citis, nie? Ci chces pocut, ze o pol siedmej vo stvrtok rano?
prcek
Novice
Novice

Príspevok od používateľa prcek »

Nie,to zase nie a nie je to vobec vtipne.Chcel som len radu a ked nechces poradit tak radsej ani nemusis pisat.Nemam tolko skusenosti ako ty alebo dalsi ludia a preto som chcel pocut radu a nic viac.
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

ja som to robieval takto:

- privitanie: normal pusa na pery, taka sekundofka
- prechadzka: to len obcas nejaka pusa na licko
- lucenie: vtedy to vzdy vypuklo a bozky v naruci pred jej domom
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

bizzy napísal:myslim si, ze uz dost "taktik" ti tu napisali. Nieco na potom :

Mne dost baby "zeru" ked pride tato chvila, naklonis sa, ides k peram, v poslednej chvilke sa vyhnes a nieco pekne jej posepkas do uska + dotyk pier na usko :) ....

Reakcie boli rozne, vacsinou hned bozk od nej .. :cry: :twisted:

Je to take :P ... sranda musi byt
- heh toto je strasne super nevedel som ze to niekto aj takto vo velkom pouziva :D , ja som to pouzil iba raz a to ked som sa s holkou (pekne blondina s nadychom nemravnej zeny (kur..)) ... vysvetlovala mi ked som sa k nej po chvili kecania a srandovania naklonil ze ju idem pobozkat ze chlapom ide len o jedno a ja hned ze nieee tak mne urcite nie a hned som sa naklonil tak som videl ako sa uz tesi na bozk tak som odklonil drahu a posepkal jej do ucha: Vidis ja niesom ako vsetci .... o 10 minut sme uz boli v sebe a keby som mal niekde miesto tak ....
- len skoda ze jej chybalo trochu inteligencie a bola to trosku nimfomanka :lol:

- aj s tymi klucami a natahovanim casu je cista pravsa a prisiel som na to ze mna to bavi ked vidim ako baba caka ze ju pobozkam a take znamenia mi dava ... vecsinou sa zacnem smiat , nieco poviem aby sa rozosmiala aj ona a potom ju pobozkam ...

- inak prvy bozk je asi najtahsi ale aj najkrajsi, potom to uz ide samo ...
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

ta chvila sa da vzdy vytvorit... ja som zasa vzdy siel od ruk.. sedeli sme spolu a poerali film... chytil som ju za ruku a neunavne hladil... kazda mi povedala, ze sa jej to naramne pacilo.... a porom som ju objal... a ono to uz ide samo.... len to chce trochu casu a nikam sa neponahlat.. nemysliet na nic okolo iba si uzivat tu chvilu, ked ste spolu.... :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ako zistím,že je tá správna chvíľa dať holke bozk...
ked na tebe sedi naha a dost blbo na teba pozera..
Napísať odpoveď