Kúpa Sony Playstation 2

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
jerik
Light Star
Light Star

Kúpa Sony Playstation 2

Príspevok od používateľa jerik »

Potreboval by som poradit ohladom PS 2,chcem kupit na Vianoce,ale vobec sa v tom nevyznam :oops: viem za sa do toho kupuju nejake pametove karty,alebo nejake chipy ci co.... Aby isli napalovane hry... Vie mi niekto poradit,aby som nekupil nejaku blbost? Pripadne nejake linky,kde sa o tom dozviem viac,alebo niekto vie o nejakej dobrej cene.... Potesi kazda rada,zatial dakujem :wink:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nehapem co touto temou myslis :roll:
kupovat PS2 neni ako kupovat PC... ak xces hrat napalene HRY tak potrebujes ten CHIP... samozrejme ze sa to robi na cierno... ale dnes je to uz bezne...
a k tym pamätovym kartam... to je normalka... kupis ku PS2... to neni treba na to aby si spustil napalene hry... len na to keby si si xcel ulozit hru napr... aby si nemusel stale ju xodit odznova :)
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

ja som si daval robit chip na PS one v jednej elektropredajni u nas v LM, skus sa aj ty poobzerat niekde po okoli
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Tu mas rozne typy cipov.

Kód: Vybrať všetko

http://www.wisoft.sk/index.php?page=obchod2&os=67
Cenovo som najlacnejsiu PS2 videl v Sony predajni za 4990 Sk. Ak na nej chces hravat napalovane hry a nechces prist o zaruku, tak si kup "Swap Magic". Precitaj si o tom na tej stranke, co tu mas. Aj ja som si chcel kupit PS2, ale nejako chybaju peniaze... :cry:
jerik
Light Star
Light Star

:shock: chalani,dik za rady :) ja som co sa tyka PS fakt totalne debil :oops: len to idem kupovat znamym,tak preto chcem vediet aspon nejake zakladne veci... takze tie pametove karty su len na ulozenie hier ( save hry ) a co sa tyka tych palenych CD,ze sa to robi na cierno,tak to mi asi nespravia niekde v priamo v predajni ze :?
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Co mas na mysli tym "nespravia priamo v predajni"? Myslis to nainstalovanie CHIPu? Asi to, lebo napalovat dvdcka s velkou pravdepodobnostou vies. Su predajne, ktore predavaju PS2 aj chipy.Tam by ti to za poplatok "nainstalovali". Ten Swap Magic funguje na jednoduchom principe - pred hranim napalovanej hry vlozis Swap Magic DVD alebo CD do konzoly, nacita sa z neho boot sektor,potom ho vyberies, vlozis napalovane medium a hras. K sade Swap Magic (1xDVD + 1xCD) budes potrebovat aj "zaklapky". Tie sluzia na oblbnutie konzoly, aby si myslela, ze sa dvierka na mechanike neotvorili, ked budes menit DVDcka/CDcka. Ich instalacia vraj nie je narocna, ale pokial si netrufas, tak v dotycnej predajni, kde ich kupis, by ti ich mali nainstalovat.
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

imho skor ako ps2 ti odporucam xbox360, mal som moznost ho testnut a je to pecka! :)
a MS ma kopec prachov na jej dalsi vyvoj a produkciu hier...
jerik
Light Star
Light Star

myslim ze ci mi spravia v predajni to nainstalovanie tej veci aby mi isli tie palene hry :) ja potrebujem len PS2 to staci... nekupujem to pre seba,na hry nemam cas,a ked nahodou tak mi staci Notebook.... :)
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

PS2 uz isly rapidne dole....tak predpokladam ze za 6999sk kupis urcite z joystickom,+hra+ (niekde davaju) pamatovu kartu
ta je nato aby ukladala SAVE z hier dost potrebne :)
btw;ten chip stoji montaz urcite tie dve kilecka a meterial (myslim tim ten chip) to do 800sk celkom pohoda ked bola nova PS2 ze 24990 :D
do dal vtedy zato take pachy teraz dobre musi pi*ovat :P
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Kúpa Sony Playstation 2

Príspevok od používateľa canopus »

jerik napísal:Potreboval by som poradit ohladom PS 2,chcem kupit na Vianoce,ale vobec sa v tom nevyznam :oops: viem za sa do toho kupuju nejake pametove karty,alebo nejake chipy ci co.... Aby isli napalovane hry... Vie mi niekto poradit,aby som nekupil nejaku blbost? Pripadne nejake linky,kde sa o tom dozviem viac,alebo niekto vie o nejakej dobrej cene.... Potesi kazda rada,zatial dakujem :wink:
nechces pockat na 3,alebo radsej Xbox360?
jerik
Light Star
Light Star

hm no jasne,ved co sa tyka elektroniky tak stale idu ceny dole... Nie,nechcem PS3 ani ten Xbox ci co :) urcite to je lepsie,ale aj cenovo drahsie.... A nekupujem to pre seba,ja by som nevyuzil ani jedno ani druhe :? a co sa tyka toho chipu na tie napalovane hry,tak to mi spravia normalne v obchode kde kupim aj PS? To by nemali tam robit ked to je nacierno nie? Ne ze ked im poviem ze chcem ten chip tak budu na mna pozerat ako na debila :lol:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

jerik napísal:a co sa tyka toho chipu na tie napalovane hry,tak to mi spravia normalne v obchode kde kupim aj PS? To by nemali tam robit ked to je nacierno nie? Ne ze ked im poviem ze chcem ten chip tak budu na mna pozerat ako na debila :lol:
no pochybujem ze ked kupis PS v TPD a povies im ci ti ho nacipuju ci to urobia to dost tazko... i ked dneska je to uz bezne... neboj... v inzeratoch si najdes niekoho kto to spravi... ale bacha na to nech ti to PS neposere :?
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

jerik napísal:hm no jasne,ved co sa tyka elektroniky tak stale idu ceny dole... Nie,nechcem PS3 ani ten Xbox ci co :) urcite to je lepsie,ale aj cenovo drahsie.... A nekupujem to pre seba,ja by som nevyuzil ani jedno ani druhe :? a co sa tyka toho chipu na tie napalovane hry,tak to mi spravia normalne v obchode kde kupim aj PS? To by nemali tam robit ked to je nacierno nie? Ne ze ked im poviem ze chcem ten chip tak budu na mna pozerat ako na debila :lol:
to sa v obochode nepitaj resp.to ani nepominaJ lebo ako nahle si das namontovat chip tak ti zaruka pada...
su tam blomby,,, :roll:
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Baciiik napísal:to sa v obochode nepitaj resp.to ani nepominaJ lebo ako nahle si das namontovat chip tak ti zaruka pada...
su tam blomby,,, :roll:
No a preto som spominal SWAP MAGIC :idea:
Napísať odpoveď