Kúpa Sony Playstation 2
Kúpa Sony Playstation 2
Potreboval by som poradit ohladom PS 2,chcem kupit na Vianoce,ale vobec sa v tom nevyznam
viem za sa do toho kupuju nejake pametove karty,alebo nejake chipy ci co.... Aby isli napalovane hry... Vie mi niekto poradit,aby som nekupil nejaku blbost? Pripadne nejake linky,kde sa o tom dozviem viac,alebo niekto vie o nejakej dobrej cene.... Potesi kazda rada,zatial dakujem 
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
nehapem co touto temou myslis
kupovat PS2 neni ako kupovat PC... ak xces hrat napalene HRY tak potrebujes ten CHIP... samozrejme ze sa to robi na cierno... ale dnes je to uz bezne...
a k tym pamätovym kartam... to je normalka... kupis ku PS2... to neni treba na to aby si spustil napalene hry... len na to keby si si xcel ulozit hru napr... aby si nemusel stale ju xodit odznova
kupovat PS2 neni ako kupovat PC... ak xces hrat napalene HRY tak potrebujes ten CHIP... samozrejme ze sa to robi na cierno... ale dnes je to uz bezne...
a k tym pamätovym kartam... to je normalka... kupis ku PS2... to neni treba na to aby si spustil napalene hry... len na to keby si si xcel ulozit hru napr... aby si nemusel stale ju xodit odznova
-
Grosay
Star
Tu mas rozne typy cipov.
Cenovo som najlacnejsiu PS2 videl v Sony predajni za 4990 Sk. Ak na nej chces hravat napalovane hry a nechces prist o zaruku, tak si kup "Swap Magic". Precitaj si o tom na tej stranke, co tu mas. Aj ja som si chcel kupit PS2, ale nejako chybaju peniaze... 
Kód: Vybrať všetko
http://www.wisoft.sk/index.php?page=obchod2&os=67-
Grosay
Star
Co mas na mysli tym "nespravia priamo v predajni"? Myslis to nainstalovanie CHIPu? Asi to, lebo napalovat dvdcka s velkou pravdepodobnostou vies. Su predajne, ktore predavaju PS2 aj chipy.Tam by ti to za poplatok "nainstalovali". Ten Swap Magic funguje na jednoduchom principe - pred hranim napalovanej hry vlozis Swap Magic DVD alebo CD do konzoly, nacita sa z neho boot sektor,potom ho vyberies, vlozis napalovane medium a hras. K sade Swap Magic (1xDVD + 1xCD) budes potrebovat aj "zaklapky". Tie sluzia na oblbnutie konzoly, aby si myslela, ze sa dvierka na mechanike neotvorili, ked budes menit DVDcka/CDcka. Ich instalacia vraj nie je narocna, ale pokial si netrufas, tak v dotycnej predajni, kde ich kupis, by ti ich mali nainstalovat.
PS2 uz isly rapidne dole....tak predpokladam ze za 6999sk kupis urcite z joystickom,+hra+ (niekde davaju) pamatovu kartu
ta je nato aby ukladala SAVE z hier dost potrebne
btw;ten chip stoji montaz urcite tie dve kilecka a meterial (myslim tim ten chip) to do 800sk celkom pohoda ked bola nova PS2 ze 24990
do dal vtedy zato take pachy teraz dobre musi pi*ovat
ta je nato aby ukladala SAVE z hier dost potrebne
btw;ten chip stoji montaz urcite tie dve kilecka a meterial (myslim tim ten chip) to do 800sk celkom pohoda ked bola nova PS2 ze 24990
do dal vtedy zato take pachy teraz dobre musi pi*ovat
-
canopus
Addict
Re: Kúpa Sony Playstation 2
nechces pockat na 3,alebo radsej Xbox360?jerik napísal:Potreboval by som poradit ohladom PS 2,chcem kupit na Vianoce,ale vobec sa v tom nevyznamviem za sa do toho kupuju nejake pametove karty,alebo nejake chipy ci co.... Aby isli napalovane hry... Vie mi niekto poradit,aby som nekupil nejaku blbost? Pripadne nejake linky,kde sa o tom dozviem viac,alebo niekto vie o nejakej dobrej cene.... Potesi kazda rada,zatial dakujem
hm no jasne,ved co sa tyka elektroniky tak stale idu ceny dole... Nie,nechcem PS3 ani ten Xbox ci co
urcite to je lepsie,ale aj cenovo drahsie.... A nekupujem to pre seba,ja by som nevyuzil ani jedno ani druhe
a co sa tyka toho chipu na tie napalovane hry,tak to mi spravia normalne v obchode kde kupim aj PS? To by nemali tam robit ked to je nacierno nie? Ne ze ked im poviem ze chcem ten chip tak budu na mna pozerat ako na debila 
-
Šu-Do
Redeemer
no pochybujem ze ked kupis PS v TPD a povies im ci ti ho nacipuju ci to urobia to dost tazko... i ked dneska je to uz bezne... neboj... v inzeratoch si najdes niekoho kto to spravi... ale bacha na to nech ti to PS neposerejerik napísal:a co sa tyka toho chipu na tie napalovane hry,tak to mi spravia normalne v obchode kde kupim aj PS? To by nemali tam robit ked to je nacierno nie? Ne ze ked im poviem ze chcem ten chip tak budu na mna pozerat ako na debila
to sa v obochode nepitaj resp.to ani nepominaJ lebo ako nahle si das namontovat chip tak ti zaruka pada...jerik napísal:hm no jasne,ved co sa tyka elektroniky tak stale idu ceny dole... Nie,nechcem PS3 ani ten Xbox ci courcite to je lepsie,ale aj cenovo drahsie.... A nekupujem to pre seba,ja by som nevyuzil ani jedno ani druhe
a co sa tyka toho chipu na tie napalovane hry,tak to mi spravia normalne v obchode kde kupim aj PS? To by nemali tam robit ked to je nacierno nie? Ne ze ked im poviem ze chcem ten chip tak budu na mna pozerat ako na debila
su tam blomby,,,