Lord PROXI napísal:Co ma dnes doziera do zurivosti je ze som chory ako pes , musim byt v robote, a to zacali rozmyslat ze by spravili nocnu ( v netcafe ) tak to som im rychlo zatrhol
Ty uz pracujes ?
k teme : nahnevalo ma to ze mi ani po tyzdni neprisla zasielka ktoru tak ocakavam. vivat slovenske posty
potesil ma zvonec ktory odzvonil na konci poslednej hodiny dnesneho skolskeho dna
Tak mna potesilo, ze mi dvihli plat...ani som o tom nebol upovedomeny, len tak som dostal pasku a bum...sice nie o vela, ale vsetko potesi a za nicnerobenie a hranie hier to berem...
Nastvalo ma, ze som sa dozvedel, ze pocas vianoc sa netretnem s istymi ludmi, s ktorymi som sa stretnut chcel...s faktom, ze som doma 3 krat do roka to dost nasere...ale co uz, zivot ide dalej...
tak mi dnes trosku vlaky prehodili program, ktory som mal naplanovany a nie som z toho moc nadseny , ale tak snad to porobim cez tyzden co som dnes zameskal vdaka tomu
nahnevalo: to je slabe slovo-nahnevalo ma pipni.cz za to, ze ma !!30!! hodinovy vypadok(www3)
potesilo: ze som sa konecne nahneval a objednal lepsi hosting
potesilo - to ze som dostal na tyzden dovolenku v januari, takze sa zase pozriem ako to na Slovensku vyzera
nahnevalo - dnes v praci jedna prima pani zakaznicka... ehhh, to bola zas hadka. Esteze sa v praci po prekroceni urcitych hranic az tak so zakaznikmi maznat nemusime, heh.
no dnes ma mimoriadne nastval uzivatel NBAstarX ktory ma sproste prispevky, ktore presne vystihuju jeho osobnost (horsie ako Les, ani smiat sa mu nemozme )
no mna nastvala aj potesila jedna vec na dneskajsku... noo takze rano sa mi nechcelo vstavat do boha ale predsa som vstal a isiel do skoly.. ked som bol uz na pol ceste a bola mi zima tak mi vola spoluziacka ze nemam ist do skoly ze je riaditelske volno ze ich prisiel zdrbat zastupca ze jak to je mozne ze su v skole... tak som sa naje*al a potesil zaroven lebo ze som to vedel az neskoro lebo by som kluudne mohol bubat tak do tej 10tej aaa potesilo to ze nemusim ist do skoly.. good, ze ?
dnes ma strasne potesilo, ked som si zapol hojka a prisla mi tato vesela SS:
viem si cisto predstavit tvoj charakter. teda ty ho isto ani nemas. si taky bezcharakterny bu*erant kt si mysli ze svet prechadzka ruzovym sadom a tesi sa s takych debilin ako mobil ci pocitac. dost smutne ked clovek nerozvyja svoj duchovny smer. zomries ako bezvyznamny clovek co ovlada nanajvys 3% svojho mozgu. ale ak ti to ku stastiu staci tak prosim