Zeny za volantom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
misokgb
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

No zas... Aj medzi muzmi aj medzi zenami su aj normalni aj drbnuti vodici, to treba uznat a nehadzat vsetky do jedneho vreca. Isteze, ze zien je viac tych menej chytrych za volantom ako muzov... Ale su aj dobre soferky... Skusnosti:

brat rozbil v 120ke mazdu 929, chytil smyk, mokra vozovka, poskodena naprava k tomu taktiez pomohola, ale nic sa mu nestalo, auto vyzeralo brutal na cucky.

Kamos rozbil skodovku 120, dostal smyk, nezdala sa taka velka rosa, ale bola to namraza, takze ho stiahlo... Mal ale smolu, v okruhu 5km ziaden strom, okrem JEDNEHO, ktory samozrejme bol jeho :roll:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

zuzkazuzka: tolerantnost k zaciatocnikom je samozrejma, ale vacsinou aj starsie damy robia blbosti. Ide o to, ze ked sposobi nehodu zena, tak je to vacsinou z dovodu, ze si nieco nevsimla, zabudla alebo zle odhadla. Ked sposobi nehodu muz tak je to velmi casto kvoli neprimeranej rychlosti, cize akoby si o nehodu koledoval. Teda ked havaruje muz, je to preto, ze to vlastne chce :) Zato zena sa tak velmi chce vyhnut nehode az ju nakonec sposobi. (jedna znama tak stala na stopke vraj asi 2 minuty, potom sa rozhodla vyjst a aj tak ju nabral kamion - nastastie bez zraneni)
Dalsia vec je, ze ked je ucastnickou nehody zena, tak vacsinou je skoda mensia, ale muzi davaju auto casto na totalku :)
A najhorsi su starsi pani za volantom...zmysly otupene ale sebavedomie je vysoke, pretoze uz predsa jazdi 40 rokov :D
Proste treba davat pozor, dodrzovat rychlost a snazit sa neprekazat ostatnym.(to posledne sa zatial u nas velmi nevidi, nieco ako uvolnenie laveho pruhu je hlavne od zien a senilnych dedov neocakavatelne, to iste plati pre uvolnenie praveho pruhu, ked sa niekto napaja sprava).
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Mno trocha O/T...tak aby som teda na seba nakydal...par rokov dozadu (asi tak 4 roky po ziskani ruzovej karticky) ma mama poslala odniest nakup na chatu, vzal som krakxnu, vonku bol mraza snehy a svihal som si to do jednej nemenovanej rekreacnej oblasti...asi 400 metrov od chaty zacina celkom slusny kopcek a vedie az priamo pred nas plot. Horsie je, ze prave tato cast cesty je znama tym, ze je furt a vecne primrznuta, boli tam vyjazdene normalne kolaje. A ja ako total dement, som si to rozbehol a riadne som dupol do plynu, tak ma zacalo v tych kolajach hegat az ma rozkyvalo tak, ze som z nich vyletel a skoncil som jednym kolesom vysiet nad zrazom a zvysne boli zaryte v snehu...viem ze to zneje ako z akcneho filmu, ale fakt sa to stalo. Brnkol som bratrancovi, prisiel s kamosom a vytiahli ma...odvtedy sa kopsom s primrznutym snehom vyhybam a snazim sa vymenit s fotrom ked sa da...a v UK snehy nedostat, tak aspon ze to...
Co sa tyka skusenosti so zenami, mam ich plno, ale na ich obranu zasa mam vacsinu skusenosti z domu s trubami v starych mercedesoch a audi s tmavymi sklami, ktori si myslia o sebe ze su pani ciest...Toho som si uzil az az...
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

aj do nas naburali ale to je davno as 8.r ked sme mali este skodu 120 sme chceli odbocit na pumpu a bum do zadku ale nic vyzne vsak skodovka "sa vyklepe" no a zeny za volamtom asi tu prave neplati to pravidlo ze zeny dokazu robit viac veci na raz tak asi tak :D
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Pedrosino mas pravdu. Niektore ked maju naraz pouzivat aj volant a aj pedale je to problem. No nie vsetky su take. Ako sa hovori trening robi majstra. Aj im by mozno stacilo zopar rokov praxe.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

.. samozrejmä ze si rad robim prdel zo zien vodiciek ... ale stane sa aj chlapovi ... asi dva roky s5 som bol s tatkom mati niekde zaviest a bolo tam kolme parkovisko .. tatko normalka zaparkoval asi v strede :-) ... nejaky manik na passate, samozrejmä chcel zaparkovat iba nachvilku tak to dal cez tri miesta pozdlzne .. a ako tak cuval pozdlzne tak sa asi zasnival a dal nam to priamo do dveri .... inak pred nim bolo asi tak este 20 m volneho priestoru nase auto ..a asi dalsich 20 metrov :-) ... no hold passat je kamion, takze s tym sa tazko ..ale ocenujeme ho, lebo sa zachoval spravne a ostal tam .. kludne mohol prchnut, aj tak to isto nikto nevidel :-) ...

.... no a aj tak si myslim ze zeny vodicky niesu asi nic oproti arogantnym debilom, pripadne nerozmyslajucim kretenom :-).... najvioac sa mi pacili dve situacie .... este v autoskole :-) ... 1. fachal som po dialnici z piestan na trencin . mal som rannu jazdu este sa akurat rozvidnievalo ... predomnou 3 al. 4 kamiony ... pozeram hadam sa nebudem vliect za kamionom... nechal som auto nech ma obehne .. pozream dalsie je nejakych 500 m zamnou, a niako extremne sa nepriblizuje , smerovka, obieham prvy .. zrazu manik ( Ba :-) ) zamnou a naramne blikacky dialkovymi, zo 130 na 150 nech to je skor zamnou, a ked sa ponahla nech teda ide .. samozrejmä zaradil som sa pred kamiony, povolil som plyn a chalanisko sa zaradi predomna :-) ... a znova tam dava 130 ... nakoniec som ho este strihol, bo ma brzdil :-) ...

2. dedina, dovolenych 40, zakruty .. a lepi sa namna cierna audina .. presiel som asi este 200m a bola rovinka .. pozeram debil stale vyblikuje dialkovymi, rovinka 400m, nikde nikto, keby ma strihol ma vystarane :-) ... nie to by bolo jednoduche, on si pockal na koniec tej rovinky tam tomu poriadne stupil na krk a obehol ma v pekne neprehladnej pravotocivej :-) ... hold aj taki jazdia ... a inak co sa tyka tych dialkovych .. prepinajte ich :-) ... bo som is vsimol ze je to snad moda .. hlavne na dialnici ludom nedojde,ze sice nikto nejde daleko pred nimi, ale druhy smer existuje tez :-) ...
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

No, sice vodicak este nemam no o to mam viac prilezitosti sledovat co robia ostatny soferi a soferky ked idem s otcom autom, netvrdil by som, ze je to hlavne chyba zien, skor tej skupinky tych "hlupych sliepok" ktore maju auto za 2 miliony podla moznosti "mestsky jeep" (citaj napr touareg alebo RAV4 auta terenne, no nikdo snimi nechodi do riadneho terenu) a pri soferovani si maluju nechty volaju s kamaratkou a prepudruvavaju si nos v spatnom zrkadielku a volant drzia laktami a samozrejmi idu mestom aspon 80 aby ostatnym ukazali, ze ony nato maju, to by som vazne zakazal, ale inak ked sposoby nehodu zena za normalnych okolnosti, teda, ze si nieco nevsimne aj ked sa snazila davat pozor to sa moze stat kazdemu, vsetci sme len ludia, potom uz neostava nic ako zelat si aby sa nikomu nic nestalo

a este komu "muzskemu" jazdeniu, neviem uz kto to pisal, ale vacsiu s prepacenim blbost som uz necital velmi velmi dlho, kto je potom horsi ten co si nieco nevsimne alebo ten co ide cez mesto 80 aby si mohol na niecom honit ego? fakt nie je nic horsie ako sofer ktory si mysli, ze mu patria cesty nezalezi na tom ake ma auto, akurat ti v tych tmavych audinach vpripade nehody zvacsa preziju s odreninou, narozdiel od tych do ktorych naburali, ked sa chce zabit moze si doma hodit slucku na luster, ale nech neohrozuje ostatnych svojim otrasnym sposobom jazdenia a samozrejme, ze ked ide niekdo podla predpisov tak na neho hned trubi, blika a podla moznosti mu ukaze iste vulgarne gesto alebo pekne zanadava a nakoniec sa aj tak zasa stretnu na najblizsich semaforoch...
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

zeny za volantom su ako hviezdicky.
ty ich vidis. ale ony teba nie
derriL
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa derriL »

No na toto len jedno :smt046 . Ja hovorim uz dlhsie:Najhorsi soferi su zeny za volantom a muzi v klobuku. Bacha na to, ale vazne !
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

"zena za volantom je ako hviezda...ty ju vidis, ona teba nie!"

sovinizmus? mozno ale statistika neklame
zo strednej malo zhruba rovnaky pocet bab vodicaky ako chalani.
2 baby burali, chalni nikto
Jednu zramovala elekricka ktoru ona "nevidela" v spetaku
Druha si to davala veselo na cervenu a zramovala auto co slo na zelenu

Raz bolo v TV novinach ako vodicka vychadzala z vedlajsiej cesty a nedala prednost SANITKE ktora viezla chalana so zastavou srdca. Sanitka huka, reve svieti ako Vianocny stromcek a vodicka z vedlajsiej cesty proste "ja som ju vazne nevidela". Samozrejme chalan so zastavou uz prevoz dalsou sanitkou neprezil......

Proste ako sa zeny chlapom rehocu ze nevedia kadeco, chalpi sa zenam rehocu ze nevedia soferovat. Len ked sa rehocu zeny, chlapom je to vacsinou jedno (teda mna osobne nesere ze neviem robit dve veci naraz alebo strikovat). Ked sa rehocu chlapi, zeny sa naseru (snad daktore aj vedia ze soferovat nevedia, ale chceli by a to ich stve :) )
podlamna je to co do skillu normalne ze nevie kazdy vsetko. rozdiely tu su a budu!!!

inac este taky typ problemovych vodicov su dedovia cez 60r. vo Favoritkach :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Fall napísal:...
Ja som to napisal, neobhajoval somto, ze je lepsie jazdit rychlo ako nevsimat si znacky. Ja tiez dodrzujem predpisy, to co by som mal dat na pokutu radsej prepijem :D
Len ide o to, ze u zien je ovela viac takych vodiciek na ake v tejto teme narazame. U muzov je tych debilov co kaslu na vsetkych okolo o dost menej, tiez ich nemam rad, ale na cestach ich nestretnes tak casto.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

nastastie na fore nie je vela zien a dievcat lebo po tomto by mi dali dozivotny ban :D ale ja si to nemozem odpustit... este upozornenie ze toto sa tyka iba strasne velkej vacsiny zien a nie vsetkych...
no takze zeny sice o sebe tvrdia ze su rovnako schopne ako chlapi... co vsak samozrejme nie je pravda... pri hociakej cinnosti sa proste drzia svojho maspamat nauceneho postupu a nemaju vela logiky ani neuvazuju o tom co robia a ked sa nahodou nieco nestane podla planu tak nevedia co robit... ved uz iba zoberme si take typicke zenske- varenie... sice v domacnosti casto vari hlavne zena ale videli ste uz niekedy zenu-sefkucharku? lebo ja nie... proste chlapi su aj v tomto lepsi ale zase nemozu robit vsetko tam to robia zeny lebo tam sa toho neda az tak vela pokazit...
aby som sa dostal aj k tomu soferovaniu... tak samozrejme je to podobne ako v predoslom pripade :) zena za volantom casto znamena neistotu, chyby a lahostajnost...
btw predstavte si za volantom blondinku blavacku :D

ale inak dievcata a zeny: mam vas rad fakt co by som si tu bez vas pocal... ak sa niekomu nepaci tak som iba zakomplexovany :D
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

dnes je zase super den
rano idem s kamaratom do skoly, a v martine na krizovatke pri tulipe, pekne cervena, na zelenu sa auto pred nami pohlo a pozeram, ze to za blazna po hlavnej na cervernu, samozrejme ze boli v sebe, hned o 8.00 sme mali zapocet takze aj ked by sa patrilo ostat tam museli sme ist prec

cestou naspat nepocitam kamion iduci po strede cesty, dedko co stoji na kraji cesty a otvori dvere akurat ked povedla neho ide auto by to bola pohoda, ale ked si uz clovek povie vo vrutkach ze za chvilku doma, tak hned nato stoji kamion a osobne co do neho zozadu naburalo, krasa, a to ma este dnes caka jedna cesta do ziliny tak som zvedavy

a nieco for fun

Z CeStYyy!!! ŠoFéRuJeM!
http://tabackova.blog.sme.sk/c/73168/Z- ... RuJeM.html

celkom sranda najma koniec :D
P.S. Raz mi pán inštruktor nakázal zaparkovať na parkovisku. Našla som si teda skvelý flek, ďáááleko od áut a všetkých prejavov života. Bola som hrdá na svoje parkovanie, presne 2O cm od čiar, radosť žiarila z mojej tváre sťa najžiarivejšie zlato... Schladila ma len pripomienka môjho inštruktora, že všetko by bolo fajn, keby som nestála na veľkej bielej šípke. Totižto, stála som na odjazdovej ceste z parkoviska...
nebstr
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebstr »

Tak ako sa hovori tak sa aj hovorit bude, !ženy za volantom auto bez vodiča!
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

ako ktore ženy pretože poznam jednu čo vychadza pol hodiny s parkoviska ale mam jednu kamošku ktora jazdi na aute fakt perfektne rad sa s nou vozim dokonca jazdi dost rychlo čo večšina žien nezvikne tak že mam pocit že aj ženy možu byt za volantom dobre
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

No je tomu pár dní, čo mi dve diskutujúce žienky vošli do cesty keď odbočovali z vedľajšej cesty, šiel som po hlavnej.
Ak by vedľa mňa šlo nejaké auto, toto by som tu už nenapísal...
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Ja som nastastie este ziadnu havariu nezazil na vlastnej kozi...
A za to mozno od par dievcat dostanem K- ale kamarat hovori? Zena za volantom = Auto bez vodica...
A nieco pravdy na tom urcite bude. Cest vynimkam, ale vacsina zien soferuje, dost neisto, zle a nebezpecne...
Anjeliček
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anjeliček »

nebstr napísal:Tak ako sa hovori tak sa aj hovorit bude, !ženy za volantom auto bez vodiča!
no lebo vy CHLAPI ste ini co????????
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Teraz sa damy neurazte ale 90% bab co poznam a uz dlhsie maju vodicak ... tak to je veeeelmi zaujimave ... Riadiaca paka: Z tym treba jemne a z citom ... zeny robia presny opak ... ked to tam nejde rvu to tam najtazsie ako sa len da ... Rucna brzda: v kopci ju treba silnejsie zatiahnut najlepsie uplne naplno ... zeny spravia presny opak ... jemnucko a potom panikaria ze sa im zosuva auto.
Dalej prudke pohyby z volantom hlavne vo vyzsich rychlostiach ... presne tam kde to treba jemne spojka tiez ... tam zeny lubia vysoke otacky ... hlavne ze pri predbiehani to dusia v 5. pri 90km/h
atd... samozrejme poznam aj par bab ktore jazdia priam genialne ... len skoda ze iba 3 z asi 35 co ma uz dlhsiu dobu vodicak
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

No je pravda, že pokiaľ stretnete nejaké auto, ktoré robí veľmi čudné veci na ceste (prudko mení smer, zdržiava premávku...), tak na 45% je to žena a ďalších 45% starý dedo s kalapom. Overené na trase KE-BA a KE-LM.. ;)

Ale na obhajobu musím povedať, že poznám dve ženy (obchoďáčky v našej firme), ktoré každý deň urobia minimálne 70km.. a ich štýl jazdy sa mi celkom páči. Nerobia žiadne hlúposti, jazdia bezpečne a plynulo, nikoho neohrozujú (na rozdiel od iného obchoďáka, s ktorým sa už bojím sadnúť do auta). :D
Napísať odpoveď