.. samozrejmä ze si rad robim prdel zo zien vodiciek ... ale stane sa aj chlapovi ... asi dva roky s5 som bol s tatkom mati niekde zaviest a bolo tam kolme parkovisko .. tatko normalka zaparkoval asi v strede

... nejaky manik na passate, samozrejmä chcel zaparkovat iba nachvilku tak to dal cez tri miesta pozdlzne .. a ako tak cuval pozdlzne tak sa asi zasnival a dal nam to priamo do dveri .... inak pred nim bolo asi tak este 20 m volneho priestoru nase auto ..a asi dalsich 20 metrov

... no hold passat je kamion, takze s tym sa tazko ..ale ocenujeme ho, lebo sa zachoval spravne a ostal tam .. kludne mohol prchnut, aj tak to isto nikto nevidel

...
.... no a aj tak si myslim ze zeny vodicky niesu asi nic oproti arogantnym debilom, pripadne nerozmyslajucim kretenom

.... najvioac sa mi pacili dve situacie .... este v autoskole

... 1. fachal som po dialnici z piestan na trencin . mal som rannu jazdu este sa akurat rozvidnievalo ... predomnou 3 al. 4 kamiony ... pozeram hadam sa nebudem vliect za kamionom... nechal som auto nech ma obehne .. pozream dalsie je nejakych 500 m zamnou, a niako extremne sa nepriblizuje , smerovka, obieham prvy .. zrazu manik ( Ba

) zamnou a naramne blikacky dialkovymi, zo 130 na 150 nech to je skor zamnou, a ked sa ponahla nech teda ide .. samozrejmä zaradil som sa pred kamiony, povolil som plyn a chalanisko sa zaradi predomna

... a znova tam dava 130 ... nakoniec som ho este strihol, bo ma brzdil

...
2. dedina, dovolenych 40, zakruty .. a lepi sa namna cierna audina .. presiel som asi este 200m a bola rovinka .. pozeram debil stale vyblikuje dialkovymi, rovinka 400m, nikde nikto, keby ma strihol ma vystarane

... nie to by bolo jednoduche, on si pockal na koniec tej rovinky tam tomu poriadne stupil na krk a obehol ma v pekne neprehladnej pravotocivej

... hold aj taki jazdia ... a inak co sa tyka tych dialkovych .. prepinajte ich

... bo som is vsimol ze je to snad moda .. hlavne na dialnici ludom nedojde,ze sice nikto nejde daleko pred nimi, ale druhy smer existuje tez

...