Neviem, čo si mám myslieť

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Mr.Henky napísal:Dozvedel som sa pravdu!
Už niekoho má.
By ma potom ale zaujímalo, prečo to nepovedala hneď. A potom tie náznaky...
Ja mám momentálne nervy v kýblu, takže nechám na vás, čo si o tom myslíte. Ale neskôr sa pripojím aj ja.
p4ra: Sorry, že to nevyšlo.
Nema nikoho. Ja som si isty..

Toto povedala naschval, lebo nevedela, ako ma vycuvat. Ked sa niekto sprava tak, ako si to ty popisoval, tak urcite nema nikoho. Alebo aspon nema niekoho, do koho je uprimne zalubeny. Ale nechaj tak. Nevsimaj si ju teraz vobec. Proste zahraj sklamaneho, ze sa nic nestalo.

A ak to aj nevyjde, co sa mi tazko chce verit, tak to mrzi skor mna. Kvoli tebe..
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

p4ra napísal:Nema nikoho. Ja som si isty..

Toto povedala naschval, lebo nevedela, ako ma vycuvat. Ked sa niekto sprava tak, ako si to ty popisoval, tak urcite nema nikoho. Alebo aspon nema niekoho, do koho je uprimne zalubeny. Ale nechaj tak. Nevsimaj si ju teraz vobec. Proste zahraj sklamaneho, ze sa nic nestalo.

A ak to aj nevyjde, co sa mi tazko chce verit, tak to mrzi skor mna. Kvoli tebe..
Myslim, ze mas pravdu, iked.. Ale asi mas. Ale aj tak to bude takto pre oboch lepsie si myslim, nakolko dnestna spolocnost je este trosku zaostala v tomto, iked malo by to vplyv na znamkovanie, mozno :hmm:. Iked mozno este nevie co chce, ale nad tym darmo budem filozofovat :roll: :). Ale aj tak mas odomna pochvalu zato, ze si sa postavil k problemu tak, ako si sa postavil a dotiahol to do co najlepsieho konca ;)
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

p4ra napísal:A ak to aj nevyjde, co sa mi tazko chce verit, tak to mrzi skor mna. Kvoli tebe..
A ak to aj vyjde, čo sa mi ťažko chce veriť, tak buď na konci tohto ročníka, ak by ju vedenie prepustilo, alebo až na konci štvrtého, keď odídem zo školy ja (ale v tomto prípade silne pochybujem o tom, že by si dala tú námahu a počkala by).
r4wMUnt34q napísal:Myslim, ze mas pravdu, iked.. Ale asi mas. Ale aj tak to bude takto pre oboch lepsie si myslim, nakolko dnestna spolocnost je este trosku zaostala v tomto, iked malo by to vplyv na znamkovanie, mozno :hmm:. Iked mozno este nevie co chce, ale nad tym darmo budem filozofovat :roll: :). Ale aj tak mas odomna pochvalu zato, ze si sa postavil k problemu tak, ako si sa postavil a dotiahol to do co najlepsieho konca ;)
Vďaka!
Inak, na otázku, či mám u nej šancu ako "nie jej žiak a žiak tejto školy" odpovedala "Už niekoho mám." Takže si myslím, že je buď veľmi dobrá herečka alebo fakt niekoho má. Ja osobne by som veril v to prvé, ale už nemám silu.
Steve989
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steve989 »

myslim, ze si sa zachoval najlepsie ako si mohol :roll: Skoda, ze ti to nevyslo, aspon za tu odmenu, ze si sa snazil az do samotneho konca...
Mishiak
Amateur
Amateur

Normalka

Príspevok od používateľa Mishiak »

U nas na skole to bolo naopak....Ziacka sa wydala za ucitela....A pohoda 8)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

no taxtým si musel rátať... predsa si si od začiatku nenamýšľal že si si stopro istý že to vyjde- skúsil si nevyľšlo, choď ďalej.... Pár dní ti bude možno mizerne, možno vypusti nejakú slzu ale zbytočne sa netráp....
Terepin
Addict
Addict

Som vám naozaj veľmi vďačný za to, že ma povzbudzujete, ale fakt by som chcel vedieť vaše názory na to, že ako sa ku mne správala aj napriek tomu, že už dávno niekoho mala (teda, ak to je vôbec pravda).
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Mr.Henky napísal:Som vám naozaj veľmi vďačný za to, že ma povzbudzujete, ale fakt by som chcel vedieť vaše názory na to, že ako sa ku mne správala aj napriek tomu, že už dávno niekoho mala (teda, ak to je vôbec pravda).
1. Nikoho mala (1 zapor vo vete je celkom logicky), pretoze keby ho lubi (ako p4ra vravel), tak sa to nedostane az sem a povie ti to skor (hadam) a nie ked uz pritlacis kusok na pilu. Asi si uvedomila, ze to nie je spravne a bolo by z toho viac skody ako osohu a chcela ti to jemnejsie povedat, ale mohla s pravdou von, vyzera kusok placha.
2. Mala niekoho a mozno jej nieco v tom vztahu chyba a hladala to u teba. Potom sa zrazu spamätala, ze co to robi a povedala pravdu/"pravdu". Ci kvoli frajerovi alebo ostatnym neviem.
3. Stretla niekoho podla nej lepsieho a takto to zakamuflovala.
4. Jej dedko robieval sprievodcu na tavach po pusti a ked zacalo prsat, tak dostal infarkt od prekvapenia. Ale to je len pokus o vtip :D
Terepin
Addict
Addict

Ale keď aj naďalej bude, ehm... prístupná, že furt bude na mňa hádzať také tie "zamyslené" pohľady a pod., čo potom? Samozrejme, že čisto hypoteticky. Aj keď... dnes nevyzerala bohvie ako vyvedená z miery (ak vôbec). No ale chápete, čo som tým chcel povedať, nie? :wink:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Mr.Henky napísal:Ale keď aj naďalej bude, ehm... prístupná, že furt bude na mňa hádzať také tie "zamyslené" pohľady a pod., čo potom? Samozrejme, že čisto hypoteticky. Aj keď... dnes nevyzerala bohvie ako vyvedená z miery (ak vôbec). No ale chápete, čo som tým chcel povedať, nie? :wink:
netvrdim ze to je len tym, ale neposluchol si nase rady... moc si na to tlacil v kratkom case... zelezo sa ma kut ked je horuce, ale asi nie vzdy... neviem ci si ju len proste nevyplasil... a ona obavajuc sa z dalsieho priebehu to proste zahrala do autu...
Terepin
Addict
Addict

Mr.Henky napísal:Ale keď aj naďalej bude, ehm... prístupná, že furt bude na mňa hádzať také tie "zamyslené" pohľady a pod., čo potom? Samozrejme, že čisto hypoteticky. Aj keď... dnes nevyzerala bohvie ako vyvedená z miery (ak vôbec). No ale chápete, čo som tým chcel povedať, nie? :wink:
Ale mám jej ešte dávať najavo, že ešte stále mám o ňu záujem? To pre prípad, že sa fakt zľakla, aby vedela, že ja si počkám.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Mr.Henky napísal:Ale mám jej ešte dávať najavo, že ešte stále mám o ňu záujem? To pre prípad, že sa fakt zľakla, aby vedela, že ja si počkám.
No trošku sa mierni- možno jej skús dať nejako najavo že si na to šiel možno prirýchlo a že s tvojej strany je to otvorené, ale ak má priateľa, tak ju pusti z hlavy...
Terepin
Addict
Addict

krupica_dnb napísal:No trošku sa mierni- možno jej skús dať nejako najavo že si na to šiel možno prirýchlo a že s tvojej strany je to otvorené, ale ak má priateľa, tak ju pusti z hlavy...
A akože ako mám zistiť, že má priateľa? Bo z mojej strany nie je problém dať najavo, že mám o ňu záujem. A ako si predstavuješ, že jej mám dať najavo, že ma to mrzí, a že FAKT po nej túžim?
P.S.: V tomto momente som vypil asi tretinu obsahu 0,7 litrovej fľaše s 52% alkoholom. Na žiaľ to fakt zaberá :D Ale inak som v pohode.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nerob nic, ako som ti uz hovoril. Teraz ju proste nechaj len tak. Pozeraj sa na nu, usmej sa sem-tam (ale uz nepozeraj, tak, ze: "Pane Boze, chcem ta strasne moc!"). Ak aj ona ma zaujem, uvidis, ze ju to zacne trapit a zacne nieco robit, aby si si ju zacal vsimat.

Taka podotazka, ako je to so skolou? Prilepsuje ti na tej slovencine? :)
Terepin
Addict
Addict

p4ra napísal:Nerob nic, ako som ti uz hovoril. Teraz ju proste nechaj len tak. Pozeraj sa na nu, usmej sa sem-tam (ale uz nepozeraj, tak, ze: "Pane Boze, chcem ta strasne moc!"). Ak aj ona ma zaujem, uvidis, ze ju to zacne trapit a zacne nieco robit, aby si si ju zacal vsimat.

Taka podotazka, ako je to so skolou? Prilepsuje ti na tej slovencine? :)
Ako, čo sa týka tej slovenčiny, žiadny rozdiel nie je. Ani nechcem, aby nejaký bol. A nikdy som sa na ňu nepozeral, že "Bože, chcem ťa strašne moc!". Mojím pohľadom som jej chcel len naznačiť, že sa mi strašne páči, tojď vsjo. Ale silne pochybujem, že by som sa dočkal z jej strany nejakých náznakov. Koniec koncov, ani doteraz "nevyslala" nejaké očividné znaky.
Otázočka: Keď ide dole schodmi a tesne pred tým, než sa mi stratí z dohľadu, sa na mňa pozrie, to si mám ako vysvetliť? Urobial to dnes potom, čo som jej to povedal. Ale asi chcela mať istotu, či som neurobil nejakú blbosť. Lenže to som sa zhováral s kamarátmi, takže fakt neviem.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Mr.Henky napísal:Keď ide dole schodmi a tesne pred tým, než sa mi stratí z dohľadu, sa na mňa pozrie, to si mám ako vysvetliť?
omg :roll: ma oci nie?
Terepin
Addict
Addict

k6 napísal:omg :roll: ma oci nie?
No hej, ale keď je na chodbe asi 30 žiakov a ona sa pozrie akurát na mňa, tak to dosť veľká náhoda, nie? No ale nechcem tým nič naznačovať, ani si nič nahovárať. Ja len tak.
cephelec
Medium Star
Medium Star

Petrušova

Príspevok od používateľa cephelec »

Zrejme podla vsetkeho si mal pockat do stvrtka na 7.hodinu.
Skus zahrat neviniatka ,ze TY nic - ty muzikant,ze vsetko je v pohode.
A potom po novom roku,skus este raz za nou ist s otazkou ci ozaj ma nejakeho priatela.Mozno ze uz predsa zmeni odpoved.
Ked má-škoda,ale vyzeralo to sľubne.
Keď nemá-choď na nu pomalšie a hlavne nenaliehaj priliš skoro na odpovede lebo to ta zase dostane tam kde si teraz.
Rozhodne teraz ked si si to "dobabral" by som jej nedaval ziadne odkazy (listy,pohladnice...) lebo to este viac mozes dokašlať.
Na tvojom mieste by som jej nechal vychladnut hlavu ,aby si to vsetko ulozila v pamäti. :wink: .
Ako sa vravi:
"Tak ako na novy rok,tak po cely rok"
Terepin
Addict
Addict

Re: Petrušova

cephelec napísal:Ako sa vravi:
"Tak ako na novy rok,tak po cely rok"
No neviem, nie je to trochu dotieravé? Ak tam aj je nejaká minimálna šanca, nechcem ju zničiť hneď na začiatku roka.
cephelec
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa cephelec »

Mno to neviem,
ale aspon uz definitive budes vediet na com si...
Ci sa ti oplati dalej dobyjat "pevnost" alebo to nechas tak.
Lepsie to vediet definitivne alebo to udrziavat v neistote.
Ja by som to skusil este raz,lebo co ak vycuvala ? (lebo to bolo na nu prilis skoro..)
Napísať odpoveď