Neviem, čo si mám myslieť

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Terepin »

cephelec napísal:Ja by som to skusil este raz,lebo co ak vycuvala ? (lebo to bolo na nu prilis skoro..)
Neexistuje spôsob, ako to zistiť "priamo". Teda, aspoň o ňom neviem. A silne pochybujem, že by mi to povedal potom, keď teraz mi to nepovedala.
cephelec
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa cephelec »

Mno,co vies.
Teraz si jej dal cervika do hlavy a bude nad tym isty cas rozmyslat a pocas toho sa moze kopu veci udiat. Obcas aj z motyky vystreli :hmm:
Terepin
Addict
Addict

cephelec napísal:Mno,co vies.
Teraz si jej dal cervika do hlavy a bude nad tym isty cas rozmyslat a pocas toho sa moze kopu veci udiat. Obcas aj z motyky vystreli :hmm:
To je síce pravda, ale v mojom prípade asi urobí výnimku. Aj keď, nebol by som proti, pretože je to PRESNE môj typ.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Mr.Henky napísal: By ma potom ale zaujímalo, prečo to nepovedala hneď. A potom tie náznaky...
J
nesnaž sa to pochopiť, pochopiť ženskú logiku je nad naše chápanie, ja to už moc neriešim, preto si nerobím nádeje po každom sebemenšom geste naznaku mojej šance u dotyčnej.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Kua, ja tak strasne chcem, aby im to vyslo. (som EMO? :)) Ale proste toto je jedna z najzaujimavejsich tem, kt. tu kedy boli. Podla mna sa to este zvrtne. :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

p4ra napísal:Kua, ja tak strasne chcem, aby im to vyslo. (som EMO? :)) Ale proste toto je jedna z najzaujimavejsich tem, kt. tu kedy boli. Podla mna sa to este zvrtne. :D
Skoro ako telenovela :lol: Sry za OT :oops:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

jj, seriál, ešte dať hlasovanie pre názov témy :D ináč, neviem, možno som sa prehliadol ale aký je medzi vami vekový rozdiel??
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

krupica_dnb napísal:jj, seriál, ešte dať hlasovanie pre názov témy :D ináč, neviem, možno som sa prehliadol ale aký je medzi vami vekový rozdiel??
volakde tu pisal ze ona ma 25 a on je tusim v maturitnom rocniku
Terepin
Addict
Addict

Ona má ASI 25 (vyzerá na to) a ja mám 19 (a pol :D ).
Kua, ja tak strasne chcem, aby im to vyslo. (som EMO?) Ale proste toto je jedna z najzaujimavejsich tem, kt. tu kedy boli. Podla mna sa to este zvrtne.
Aj ja chcem, aby nám to vyšlo. Lenže to sa nedozviem minimálne do tej doby, pokiaľ jeden z nás neopustí školu. Len dúfam, že to budem ja, pretože ona do mesta dochádza a to by bol potom menší problém.
jj, seriál, ešte dať hlasovanie pre názov témy
Ja ho tam dám, ak chceš :D Aká by mala byť hlasovacia otázka? A odpovede?
Otázka: Podľa čoho môžem zistiť, že to ešte nezabalila? Bo možno to chce (alebo by chcela) ukončiť, ale keď jej dám najavo, že ja nie, tak to možno nezabalí, nie?
zuzu44
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zuzu44 »

noo pekne sa to rozbehlo..no ale k veci...takze..je to zenska..cize..aj ked ta chce neda sa tak lahko zbalit :oops: a to je dobre aspon vies ze nie je taka ze sa hodi okolo krku hned kazdemu..alebo fakt niekoho ma...ale co ty vies..poznas ju len ako ucitelku..nepoznas asi velmi jej povahu..co ak je to taka zenska..co proste nevie dat najavo svoj nazor..nevie dostatocne povedat nie (alebo ano?) :wink: mas to komplikovane..podla mna by si si o nej mal pozistovat viac veci aby si vedel ako to skutocne je..bo neviem ci ti sama o sebe zacne nieco vykladat...mylsim ze baby - ako spoluziacky by ti mohli pomoct..teda aspon u nas v treide nebol problem ked sa nam nechcelo ucit tahali sme infosky od profakov o nich..len nenapadne naznacit kočkam aby to zacali robit..mozno daco zaujimave povie:) tym nic nepokazis pretoze to nebude tvoja iniciativa :)
Terepin
Addict
Addict

No, takže pekne po poriadku:
zuzu44 napísal:noo pekne sa to rozbehlo..no ale k veci...takze..je to zenska..cize..aj ked ta chce neda sa tak lahko zbalit :oops: a to je dobre aspon vies ze nie je taka ze sa hodi okolo krku hned kazdemu..alebo fakt niekoho ma...ale co ty vies..poznas ju len ako ucitelku..nepoznas asi velmi jej povahu..co ak je to taka zenska..co proste nevie dat najavo svoj nazor..nevie dostatocne povedat nie (alebo ano?) :wink: mas to komplikovane..podla mna by si si o nej mal pozistovat viac veci aby si vedel ako to skutocne je..bo neviem ci ti sama o sebe zacne nieco vykladat...mylsim ze baby - ako spoluziacky by ti mohli pomoct..teda aspon u nas v treide nebol problem ked sa nam nechcelo ucit tahali sme infosky od profakov o nich..len nenapadne naznacit kočkam aby to zacali robit..mozno daco zaujimave povie:) tym nic nepokazis pretoze to nebude tvoja iniciativa :)
1. Ja dosť silne pochybujem o tom, či sa dá VOBEC zbaliť.
2. Na to, že niekoho má, sa správala trošku "divne".
3. Chcel som ju spoznať, však vôli tomu som ju chcel niekam pozvať. Zatrhla mi to.
4. Nevie dať najavo svoj názor? Myslím, že ho celý čas dávala najavo celkom slušne.
5. Ja sa divím, že sa so mnou vôbec chce baviť.
6. Na škole je okolo päť dievčat, z toho ani jednu nemám ako spložiačku, čiže táto možnosť akosi odpadá.
r4wMUnt34q
Star
Star

Re: Neviem, čo si mám myslieť

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Vratme sa na zaciatok :)
Mr.Henky napísal:Mám menší problém. Mám profesorku, ktorá sa mi veľmi páči. Jej vek odhadujem tak na 25, ja mám 19. Ide o to, že som jej dal najavo, že mám o ňu záujem. Nechcela priamo odpovedať, len povedala, že sa jej veľmi páčil. Ale stále sa ku mne správa "nadštandartne" milo, dívame sa na seba a vôbec takéto vecičky. Nevadí, že jej lichotím, proste je akási "prístupná". Myslíte si, že mám u nej nejakú šancu?
Cize este stale by si sem napisal toto iste ? Nadstandardne mila ? A este ake vecicky robite ? Mozno to nakoniec ani nebolo nadstandardne milo, alebo mate nizky standard :). Sak asi zistila, ze si v pohode, ale nieco jej proste vadi, preco pristup dalej zamietla, ale to ti uz presne nepoviem okrem toho co tu uz povedane bolo..
Terepin
Addict
Addict

Musíš uznať, že čo sa týka jej správania, bolo to prinajmenšom divné. Proti listu nenamietala. A ani teraz nemám pocit, že by sa toho zmenilo nejak extra veľa (ak vôbec).
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Mr.Henky napísal:Musíš uznať, že čo sa týka jej správania, bolo to prinajmenšom divné. Proti listu nenamietala. A ani teraz nemám pocit, že by sa toho zmenilo nejak extra veľa (ak vôbec).
List sa jej mohol pacit aj skrz to, ze o teba nema zaujem, ale... si neuvedomila, ze chces nieco viac ? Ja neviem, som z toho kusok zmäteny teras. Ak si tu este nepopisal to jej divne spravanie, tak to prosim ta urob. Ak hej, tak mi pls posli ss, kde je vysvetlene, alebo link(y). Dikes
Terepin
Addict
Addict

No takže, po dostatočnom vytriezvení po utopení žiaľu v alkohole, som sa rozhodol hodiť sem svoje myšlienky a pocity z celej tejto záležitosti. Konečne sa dozviete, ako to bolo od začiatku. Pripravte sa, bude to dlhá jazda.
Všetko sa to začalo niekedy v druhej polke novembra. Len tak som skúsil jej lichotiť. Páčilo sa jej to. Tak som trochu pritvrdil - díval som sa na takým tým "túžobným pohľadom". Ona mi ho v rámci medziach viac-menej opätovala. Dlho som váhal, ale nakoniec som jej oznámil, že pre ňu chystám prekvapko. Nebola proti. Bol to ten list. Pri odovzdávaní nebola ANI TROCHU prekvapená. Zato ja áno. Deň na to som sa jej opýtal, či ho čítala a či sa jej páčil. Odpoveď znela "Áno, ale k takejto veci sa nechcem vyjadrovať." To bolo divné, ale stále nebola očividne proti. O niekoľko dní na to som šiel za ňou, či sa nám nedá presunúť hodina. Povedala, že nie, ale skôr, než som stihol odísť, sa ma stihla opýtať: "To ste prišli len kvôli tomu? Som myslela, že ste mi prišli niečo dať alebo povedať." Ďalší deň som šiel do rovnakého kabinetu, ale nie za ňou. Keď som ho opúšťal, keď som už mal ruku na kľučke, vtedy sa za mojím chrbtom ozvala ona a povedala približne to isté, čo predtým. Dobrú pol minútu som na ňu tupo civel. Ďalší týždeň sa dozviem, že sa na chodbe z ničoho nič zastaví a zamyslene na mňa pozrie. Na chodbe je bežne 70 žiakov, tak prečo práve na mňa? A ešte k tomu takto? Ďalší týždeň som založil túto tému. Zvyšok viete.
Na záver sa musím pozastaviť nad tým, že aj napriek tomu, že (údajne) niekoho má, dávala mi viac než dosť priestoru na "realizovanie sa vo veci". S najväčšou pravdepodobnosťou sa už pravdu ani nedozviem. Celá táto záležitosť bola (a je) plná podivností a nezrovnalostí, ktoré len ťažko dokážem pochopiť. Preto sa týmto chcem vám všetkým poďakovať, že ste mi tak pomohli, lebo bez vás by to dopadlo PODSTATNE horšie.
VĎAKA!
P.S.: Táto téma nie je mŕtva. 8)
SpartakuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SpartakuS »

hm.... dobre ze si to zobral takto... lebo inak by si sa 1 a pol roka zozieral a mal starosti a problemi, ale na druhej strane skoda ze ti to snou nevyslo nj.... :? ........ riesim podobny problem s jednou holkou ties us ani neviem ci ma zaujem ... proste ax som sa zozieral atd... a snad sa to nejak vyriesi... nj good luck.... :D :D :roll:
Terepin
Addict
Addict

By som chcel podotknúť, že neviem, ako dlho to s nervami vydržím. Vždy, keď sa usmeje, vždy, keď zacítim jej parfém, tak ma ide roztrhať. Ale ešte horšie je, ak niekto iný sa s ňou zhovára a ona sa na neho usmieva a pod. Vtedy by som najradšej zabíjal. Asi by som mal zabiť seba, bo viem, že to nie je normálne, a aj tak mi idú nervy prasknúť. Keďže alkohol už niet, zostávajú mi už asi len tabletky, lebo inak neviem, ako dlho to ešte vydržím. Bože, nech už tu sú zimné prázdniny!
zuzu44
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zuzu44 »

ako tabletky ako na co???
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Pokial mas 19 tak mozes chodit s kym chces, a ona tiez...Preco by ju vyhodili z roboty?Ked uz si plnolety, tak nie je co riesit...Keby si mal menej ako 18 tak by ju mohli vyhodit koli pedofilii ale inak nevidim problem...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Mr.Hanky:
No asi to znie divno ale ja na jej správaní nevidím nič divné, teda vyslovene na jej spravaní, lebo takto sa zbykne chovať vela žien a poznám takéto správanie. Ono najdôležitejšie je a bude to aj pre teba najlepšie ak od toho nebudeš nič očakávať a nebudeš rozoberať každe jej gesto a každe slovo čo povie, lebo sa fakt zblázniš. vzhladom na to, že ti naozaj nepovedala nič v takom zmysle, že niekoho má, alebo, že sa to nehodi, kedže ste žiak a učiteľka tak by som to nevzdával, ale zasa ani netlačil na pílu. Skús sa uvolníť, schladiť hlavu a trošku s ňou flirtuš. povedz jej že skvele vizerá, že má pekný usmev a podobné veci a nič viac... to úplne stačí, to zaistí, že jej budeš behať po rozume a zasadíš jej aspoň malého hrobáka. stále sa na nú usmievaj a hlavne buď pri tom uvolneny ako by o nič nešlo a nie nervozny a napäty... ber to s nadhladom... ja viem lahko na cvičisku tažko na bojisku ale aspoň sapokús o takýto postoj. nad touto situáciou musíš mať nadhlad ty.

Vieš takéto ostrielané zrelšie ženy to už je iný oriešok, máloktorá ti skočí do objatia, ony taketo situácie radi naťahujú a radi trochu dotyčných potrapia... veď nech si ich zaslužia a že si ich pak vážiť viacej budeme a neviem čo všetko... c-ha... to tak! :wink: :lol:
ci-boha a na tabletky a chlast sa vy*er! Ona za to nestojíííííí to mi ver kamarár :)
mystique napísal:Poviem ti svoj nazor na to a ako to vidim ja, ucitelka si s tebou len trochu poflirtovala (Lidé při flirtování mohou mluvit, nebo jednat způsobem, který vyvolává dojem důvěrnějšího vztahu, nebo delší známosti, než odpovídá skutečnosti. Přitom ale současně neříkají ani nedělají nic, co by v dané situaci bylo nepřístojné nebo nevhodné.)
Poviem ti svoj názor a švacne sem nejakú definíciu flirtovania... nopekne :lol:
Napísať odpoveď