Ozaj, zabudol som sa spytat, nechce niekto na vianoce ban? ... ja len, ze budete mat viac casu na rodinu, rozbalovanie darcekov a podaktori aj na upratanie toho hovna
Nie darčeky som nehľadal a ani nebudem. Nech tie vianoce v dnešnej dobe majú aké také čaro. Mám sa aspoň na vianoce na čo tešiť. Ako keď som bol malý O niektorých darčekoch viem, pretože som ich bol s mamou kupovať, ale mama vždy prekvapí niečim o čom ani netuším. A aj tá najmenšia drobnosť dokáže potešiť. Hlavne že je to darované z lásky
Mno hladal som iba raz v zivote...
isiel som viac menej na istotu, lenze ked sa sklbi hluk pri hladani a otvorene dvere na miestnosti v ktorej sa darceky hladaju, vysledkom nemoze byt nic ine ako to, ze ma nacapal oco.... to bol trapas...
raz si pamatam, ze asi 2 tyzdne pred vianocami som objavil hru tetris a vzdy, ked nikto nebol doma som ju vytiahol (nebola zabalena a krabica sa dala bez naznaku poskodenia otvorit a zatvorit) a hral som sa. Pod kriakom, ked som ju "s prekvapenim" objavil, dosli baterky.
btw. dost casto som hladal darceky, ale uz som z toho vyrastol.
raz si pamatam, ze asi 2 tyzdne pred vianocami som objavil hru tetris a vzdy, ked nikto nebol doma som ju vytiahol (nebola zabalena a krabica sa dala bez naznaku poskodenia otvorit a zatvorit) a hral som sa. Pod kriakom, ked som ju "s prekvapenim" objavil, dosli baterky.
kinjeril : Ten nápad z banom nieje najhorší, keďže ako sa poznám,strávim tu pol dňa ale samozrejme si neprosím taky darček
K téme : Keďze som si prial LCD a naši sa do toho moc nerozumejú, tak som s nimi už dohodnutý a viem o aky typ pôjde. Ale možno sa nájdu pod stromčeokm okrem LCD aj iné už drobnosti,ale tie nemám záujem hľadať,radšej sa nechám prekvapiť
No tak ja som nehladal, bo predsa je to prekvapenie, a nechcem kazit radost rodicom... Ale pri nahodnej situaci som otvoril skrinu a tak multifunkcne zariadenie, takze asi uz viem co bude na vianoce...
vzhladom na to ze su skryte v mojej izbe na poschodovej posteli, tak ich ani hladat nebudem. bo kazde rano ich vidim. ked som bol maly tak som chodil hladat aj so sestrou a sa mi to pacilo ked som nasiel neviem uz jake hracky. hmm. malo to svoje caro. teraz sa uz ale viac tesim na veceru nez na darceky.