Digital napísal:Radsej budem chodit jak h16 nez nejaky obtahnuty metláci s vytahanymi mastnymi trickami !
Takze radsej mam sirsiu modu ! Je to volnejsie citim sa tak pohodlnejsie !
To ti nikto nehovori ze sa mas obliekat ako metalista. Ani ja sa tak neobliekam ako som uz spominal, preferujem sporotovo elegantny styl oblecenia. A hentie postelne hadry ma vobec nelakaju a nepride mi to nijako vkusne, zato ze neakemu decku prepne v bedni ze teraz bude clenom tejto velmi drsnej hip-hopovej kultury.
dudinko napísal:To ti nikto nehovori ze sa mas obliekat ako metalista. Ani ja sa tak neobliekam ako som uz spominal, preferujem sporotovo elegantny styl oblecenia. A hentie posledne hadry ma vobec nelakaju.
ja sa obliekam obycko rifle kenvelo tricko nike,pume obycajne tenisky nike thake cerveno/biele...a urcite sa nechem obliekat ani ako metalista,punker,hip-hoper,skinheads atď...
ja nosim oblebecenie primeranej velkosti, to znamena ze nie male, ale ani take aby som sa v nom utopil, okrem toho nevidim na tom nic uzasneho, ked cast nohavic, ktora by mala byt na zadku, je pod kolenami
cisty hiphop styl...hned sa uz do tychto handier sere kazdy....komercne veci typu G-unit uz fakt nesu v mode---v MT.zaturcie som to mal medzi prvymi a uz to ma kazdy picino....PS predavam siroku mikinu G-Unit---link nizsie
yayo napísal:cisty hiphop styl...hned sa uz do tychto handier sere kazdy....komercne veci typu G-unit uz fakt nesu v mode---v MT.zaturcie som to mal medzi prvymi a uz to ma kazdy picino....PS predavam siroku mikinu G-Unit---link nizsie
Nerád niečo píšem ale na toto musim reagovat.
Takže ty nosíš nejaké oblečenie len preto, že je v "móde" a chceš byť strašne "in" a "cool"? No pekne. Ja nosím take preto, lebo sa v tom cítim fajn. A ked nechceš komerciu, tak zabehni za šikmookými a kúp si andrgraundové Aidiai..
yayo napísal:cisty hiphop styl...hned sa uz do tychto handier sere kazdy....komercne veci typu G-unit uz fakt nesu v mode---v MT.zaturcie som to mal medzi prvymi a uz to ma kazdy picino....PS predavam siroku mikinu G-Unit---link nizsie
Lol, takych ako ty milujem: "som najcool v celom Martine, vsetko co je new mam a vy ste len trosky".
yayo napísal:...hned sa uz do tychto handier sere kazdy
V jednom mas pravdu, vsetko su to len handry. Inac ten link ti ani nefunguje
//Edit: Ked som sa pozrel na zaciatok tejto temy tak som tu videl neake foto.
Nemozem zato ale to jedno tricko vyzera ako nocna kosela
Sry za imghacks, ale prilohy nesli...
jasne ze nosim sirokee trika mam 2XL a 3XL lebo mensie su mi obtiahnute a gate jasneee nenosim old skooly ale noveee strihy a aj farby Karl Kani,Mecca,Sean John,Clinic taketo znacky mam gate a nosim 40 a 42ky
jasne aj ja nosim siroke gate,siroke trika, mikiny...ja sa proste v tom citim pohodlne,ked mam nieco mensie na sebe tak sa necitim vo svojej koze...niektory urcite vedia what im talkin about