Neviem, čo si mám myslieť

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mystique
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Poviem ti svoj nazor na to tak ako to vidim ja, ucitelka si s tebou len trochu poflirtovala (Lidé při flirtování mohou mluvit, nebo jednat způsobem, který vyvolává dojem důvěrnějšího vztahu, nebo delší známosti, než odpovídá skutečnosti. Přitom ale současně neříkají ani nedělají nic, co by v dané situaci bylo nepřístojné nebo nevhodné.) a ty si to zobral trochu vazne a da sa povedat ze si sa namotal, co sa toho listu tyka - co si cakal ze ti 25r. zena, ktora, vie co chce povie ze bol romanticky, ze sa jej pacil a ze chce s tebou vztah?
Sorry, mozno som to napisal pre teba trosku tvrdo, ale takato je realita - zabudni a najdi si babenu v tvojom veku - nevravim sice ze je nemozne zbalit zensku o 6 rokov starsiu, ale mal by si to omnoho lahsie keby si mal pespektivnu pracu + nejake zabezpecenie (rozumej byt, auto, staly prijem), a ak by sa medzi vami predsa len nieco stalo, bolo by to veeelmi velmi kratke a to by ta stvalo este viac :wink:
zuzu44
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zuzu44 »

mystique v podstate pravdu podla mna..najmä s tym vekom..autom a tak...treba byt realista a nie rojko..bohuzial... :(
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

zuzu44 napísal:mystique v podstate pravdu podla mna..najmä s tym vekom..autom a tak...treba byt realista a nie rojko..bohuzial... :(
pravdu možno má,ale má to jeden háčik a tým je práve to možno. :wink:

zuzu44: a ty keď sa zoznamuješ, je prvé na čo myslíš, či má dotyčný auto alebo je finančne zabezpečený? ja myslím,že nie. na toto myslia fakt asi len baby čo sapotrebuju vydajom zabezpečiť, alebo teda prinajmenšom chcú niekoho samostatného,aby ho ešte živiť nemuseli :D
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

no ale zober si to tak- ak by ťa chcela na vážny vzťah, tak by musela rátať s tým že pôjdeš bohviekam na školu (teda axa chystáš na VŠ)- čo je ďalších 5 rokov, taxa ani nečudujem že si dva krát rozmyslí čo spraví...
A s tým chlastom... si dosť starý na to aby si vedel, že týmto len minieš zbytočne peniaze, a narobíš si ďalšie problémy, a ešte k tomu si nevyriešiš tie čo máš teraz, takže to rieš ináč... Aha zajtra je piatok, choď niekam domesta, na disku, na párty, s kamarátmi a tak- to je najlepšia vec čo môžeš spraviť teraz, ináč budeš mať krutý víkend...
Better luck next time!!
zuzu44
Medium Star
Medium Star

no takze..1. ja este nemam ani 20..a 25 je trosku iny vek si uz myslim..ale vidiet ze si tu spravu co napisal mistique vobec nepochopil..co je na tom ked si zena hlada partnera s ktorym sa chce mat dobre??to neznamena ze jej ide o prachy..ale ze vie co chce a ze si vybera..tak isto aj ty mas dake kriteria ako si vyberas kočku tak aj zeny maju dake..vies??ci je to pre teba nieco nove???ja sa nepotrebujem nijako financne zabezpecovat chlapom..a myslim ze ani ta profka nie ale asi by to bolo komplikovane keby dokopy nema prachy a jej podla mna nestaci chodit na disko s partiou studentov..ona hlada vo vztahu uz aj nieco ine..a stretavali by sa ako??busom?vlakom?vies..ona hlada uz nieco stalejsie podla mna ma uz na to vek..a aute v dnesnej dobe pre cloveka v takom veku je nevyhnutnost..tym sa Henkyho nechcem dotkynut tu si to riesim len s teobu aby bolo jasne takze asi tak v skratke ... :wink:
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Te-wei napísal:pravdu možno má,ale má to jeden háčik a tým je práve to možno. :wink:
zuzu44: a ty keď sa zoznamuješ, je prvé na čo myslíš, či má dotyčný auto alebo je finančne zabezpečený? ja myslím,že nie. na toto myslia fakt asi len baby čo sapotrebuju vydajom zabezpečiť, alebo teda prinajmenšom chcú niekoho samostatného,aby ho ešte živiť nemuseli :D
ked budes starsi a precitas si tento prispevok pochopis v com sa mylis, :wink:
zuzu, presne to som myslel, vystihla si to celkom presne :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

zuzu44 napísal:no takze..1. ja este nemam ani 20..a 25 je trosku iny vek si uz myslim..ale vidiet ze si tu spravu co napisal mistique vobec nepochopil..co je na tom ked si zena hlada partnera s ktorym sa chce mat dobre??to neznamena ze jej ide o prachy..ale ze vie co chce a ze si vybera..tak isto aj ty mas dake kriteria ako si vyberas kočku tak aj zeny maju dake..vies??ci je to pre teba nieco nove???ja sa nepotrebujem nijako financne zabezpecovat chlapom..a myslim ze ani ta profka nie ale asi by to bolo komplikovane keby dokopy nema prachy a jej podla mna nestaci chodit na disko s partiou studentov..ona hlada vo vztahu uz aj nieco ine..a stretavali by sa ako??busom?vlakom?vies..ona hlada uz nieco stalejsie podla mna ma uz na to vek..a aute v dnesnej dobe pre cloveka v takom veku je nevyhnutnost..tym sa Henkyho nechcem dotkynut tu si to riesim len s teobu aby bolo jasne takze asi tak v skratke ... :wink:
samozrejme ze nie ale je vela takych vztahov kedy si riadne zabezpeceny chlap najde nejaku skolacku zijucu u rodicov a bez zabezpecenia to je tiez trocha retro, ak si najdem babu tak urcite nie nato aby som ju ja zivil.... :D
zuzu44
Medium Star
Medium Star

no to mozno hej prachaty si najde skolacku..ale pochybujem ze profka si bude hladat skolaka...je to komplikovane sudit ked tu zenu nepozname..ale nech pisem cokolvek Henkyho sa nechcem dotknut aby bolo jasne
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Nema nikoho. Ja som si isty..

Toto povedala naschval, lebo nevedela, ako ma vycuvat. Ked sa niekto sprava tak, ako si to ty popisoval, tak urcite nema nikoho. Alebo aspon nema niekoho, do koho je uprimne zalubeny. Ale nechaj tak. Nevsimaj si ju teraz vobec. Proste zahraj sklamaneho, ze sa nic nestalo.
Ak aj ona ma zaujem, uvidis, ze ju to zacne trapit a zacne nieco robit, aby si si ju zacal vsimat.
A ak to aj nevyjde, co sa mi tazko chce verit, tak to mrzi skor mna. Kvoli tebe..
para nechapem ako moze byt niekto v tvojom veku tak naivny :roll:
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

zuzu44: Ani keby si chcela, tak by si sa ma nedotkla, lebo všetko toto tu je, bohužiaľ, pravda. VŠETCI MÁTE PRAVDU! Ja ak aj nejakú mám, tak som si ju nevšimol. No lenže mňa rovesníčky NEZAUJÍMAJÚ, len, ehm... dievčatá, ktoré vedia, čo chcú. Čo v drvivej väčšine nie je prípad mojej vekovej skupiny. A keďže staršie dievčatá/ženy o mňa aj tak ani len nezakopnú, pretože som pre nich len kus špiny, vyplýva z toho jedno veľmi múdre ponaučenie, ktorého sa budem od teraz držať:
Nikdy si nezačínaj NIČ so ženou a ušetríš si tým kopec problémov. Ostaň sám (čo najdlhšie to pôjde, v ideálnom prípade do smrti) a užívaj si život!
Osobne nemám nič proti dievčatám ako takým, ale vrátim sa k tomu, čo som doteraz robil - vyhýbať sa im obrovským oblúkom seč to pôjde. Lebo žena je dielom satana (tým nechcem NIKOHO uraziť).
zuzu44
Medium Star
Medium Star

ale neber to tak tragicky..ved nikto nevravi ze nemozes mat starsiu kočku..len mozno nie 25..22 nestaci? :) inak chcela by som vidiet tvoju foto ked sa o sebe vyjadrujes tak ako v poslednom prispevku...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Mr.Henky napísal:Nikdy si nezačínaj NIČ so ženou a ušetríš si tým kopec problémov. Ostaň sám (čo najdlhšie to pôjde, v ideálnom prípade do smrti) a užívaj si život!
Len treba počkať kým prejde vlna sklamania a nervov a zas prídeš na to, že je veľa normálnych dievčat okolo :)
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

krupica_dnb napísal:Len treba počkať kým prejde vlna sklamania a nervov a zas prídeš na to, že je veľa normálnych dievčat okolo :)
19 rokov som bol opačného názoru. Prečo by som ho mal teraz zmeniť?
zuzu44 napísal:ale neber to tak tragicky..ved nikto nevravi ze nemozes mat starsiu kočku..len mozno nie 25..22 nestaci? :) inak chcela by som vidiet tvoju foto ked sa o sebe vyjadrujes tak ako v poslednom prispevku...
Mne nejde hlavne o vek fyzický, ale predovšetkým o vek psychický. Bohužiaľ, ja ho mám oproti veku fyzickému ASPOŇ o také 3 roky väčší. To je aj dôvod, prečo ma viac priťahujú staršie dievčatá/ženy. A presne kvôli tomu si nikdy žiadnu nenájdem.
A nie, neberiem to tragicky. Len realisticky.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Mr.Henky...skús vážiť slová. To čo si napísal bolo napísané v kombinácii s hnevom, sklamaním a bezmocnosťou. Sám dobre vieš, že dievča si nájsť chceš, len momentálne sa ti to nedarí. Nemyslím že si natoľko hlúpy aby si nevedel, že to čo si napísal sú len silné slová ktoré o chvíľku vyprchajú vo vetre.
Hnev ťa o pár dní prejde, uvidíš.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

mystique napísal:para nechapem ako moze byt niekto v tvojom veku tak naivny :roll:
Preco som by som mal byt naivny? Toto je moj nazor. A myslim si, ze sa to zmeni + mu to prajem. Ja som vecny optimista. Ak sa to niekomu nepaci, ja s tym nic nenarobim.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ehm, v com to ako zmeni?
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

eritrocit napísal:Mr.Henky...skús vážiť slová. To čo si napísal bolo napísané v kombinácii s hnevom, sklamaním a bezmocnosťou. Sám dobre vieš, že dievča si nájsť chceš, len momentálne sa ti to nedarí. Nemyslím že si natoľko hlúpy aby si nevedel, že to čo si napísal sú len silné slová ktoré o chvíľku vyprchajú vo vetre.
Hnev ťa o pár dní prejde, uvidíš.
Tak tak, uvidíš možno o týždeň tu budeš písať s akou fajnou kočkou si sa zoznámil a.... :D Nevešaj hlavu lebo skončíš ako starý frigida, zajtra to zapi, možno sa ti potom uľaví, musíš teraz myslieť na iné veci, venovať sa niečomu
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

krupica_dnb napísal:Len treba počkať kým prejde vlna sklamania a nervov a zas prídeš na to, že je veľa normálnych dievčat okolo :)
dobru hlasku si odcitoval takze pridam k tomu svoje: zivot je tazky aj so zenou aj bez nej :D zenu si treba najst ale vacsina dnesnej mladezi si mysli ze partnerstvo je len chodenie na diska, rozpravanie sa o ptakovinach a o sexe...a to je daleko od toho skutocneho vztahu
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Sheep napísal:ale vacsina dnesnej mladezi si mysli ze partnerstvo je len chodenie na diska, rozpravanie sa o ptakovinach a o sexe
Najsmutnejšie je, že v tejto vete je strašne veľa pravdy...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

mystique napísal:ehm, v com to ako zmeni?
Mozno v tom, ze sa nejako daju dokopy?
Napísať odpoveď