Prejavy lasky?
Prejavy lasky?
Ahojte ... proosiim vas mohli by ste sa tu vyjadrit .. najma chalani .. ze: mam jedneho spoluziaka, ktory bol celkom fajn kamos ... len v poslednom case zacal robit somariny proste stale mi nieco robil .. siel oproti ta stuchol do mna abo co a mne to straasne lezie na nervy aa ted ho takmer zaciinam neznaasat ... aa vseetci vravia ze ce na seba upozornit aby som si ho vsimla abo co ... no a povedzte mi co si o tom mysliite plosiim ... ci je sanca ze by s tym mohol niekedy prestat ... diiky moc
))
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
r4wMUnt34q
Star
Re: Potrebujem naazor pls :)
Tweetynka napísal:Ahojte ... proosiim vas mohli by ste sa tu vyjadrit .. najma chalani .. ze: mam jedneho spoluziaka, ktory bol celkom fajn kamos ... len v poslednom case zacal robit somariny proste stale mi nieco robil .. siel oproti ta stuchol do mna abo co a mne to straasne lezie na nervy aa ted ho takmer zaciinam neznaasat ... aa vseetci vravia ze ce na seba upozornit aby som si ho vsimla abo co ... no a povedzte mi co si o tom mysliite plosiim ... ci je sanca ze by s tym mohol niekedy prestat ... diiky moc))
-
Kibo
Hardcore addict
no, chod a stucha do teba, robi ti v podstate zle, sprava sa ako zabuchnuty siestak na zakladnej, ako male decko, kolko ze ma rockov? uz ma aspon obciansky? toto sme my robievali ako male deti babam na zakladke... skus donho najblizsie stuchnut ty a usmiat sa pri tom nanho, ako sa zatvari, sprav zo seba dominu, pohraj sa s nim 
-
canopus
Addict
Re: Prejavy lasky?
toto robia asi tak 13 az 15 rocny pubertaciTweetynka napísal:Ahojte ... proosiim vas mohli by ste sa tu vyjadrit .. najma chalani .. ze: mam jedneho spoluziaka, ktory bol celkom fajn kamos ... len v poslednom case zacal robit somariny proste stale mi nieco robil .. siel oproti ta stuchol do mna abo co a mne to straasne lezie na nervy aa ted ho takmer zaciinam neznaasat ... aa vseetci vravia ze ce na seba upozornit aby som si ho vsimla abo co ... no a povedzte mi co si o tom mysliite plosiim ... ci je sanca ze by s tym mohol niekedy prestat ... diiky moc))
no mne taketo robil jeden spoluziak na strednej, potom vyhlasil, ze ma ma najradsej zo vsetkych bab z triedy, a preto mi aj nacastejsie robi zleTweetynka napísal:Ahojte ... proosiim vas mohli by ste sa tu vyjadrit .. najma chalani .. ze: mam jedneho spoluziaka, ktory bol celkom fajn kamos ... len v poslednom case zacal robit somariny proste stale mi nieco robil .. siel oproti ta stuchol do mna abo co a mne to straasne lezie na nervy aa ted ho takmer zaciinam neznaasat ... aa vseetci vravia ze ce na seba upozornit aby som si ho vsimla abo co ... no a povedzte mi co si o tom mysliite plosiim ... ci je sanca ze by s tym mohol niekedy prestat ... diiky moc))
-
qwerty-xyz
urcite po tebe ide,ale nevie ako ti to naznacit.Tweetynka napísal:Ahojte ... proosiim vas mohli by ste sa tu vyjadrit .. najma chalani .. ze: mam jedneho spoluziaka, ktory bol celkom fajn kamos ... len v poslednom case zacal robit somariny proste stale mi nieco robil .. siel oproti ta stuchol do mna abo co a mne to straasne lezie na nervy aa ted ho takmer zaciinam neznaasat ... aa vseetci vravia ze ce na seba upozornit aby som si ho vsimla abo co ... no a povedzte mi co si o tom mysliite plosiim ... ci je sanca ze by s tym mohol niekedy prestat ... diiky moc))
pretoze to som robil (niekedy davno) aj ja holke ktora sa mi pacila
-
Sphinx
Addict
Re:Prejavy lasky?
Jednoznacne po tebe ide. Ja si tiez pametam na to obdobie ked som vkuse dobiedzal do spoluziacky ktora sa mi strasne pacila. A v tom veku su chalani kusok hamblivy aby to babe povedali(pozvali von, alebo tak), takze sa ti tym sposobom snazi naznacit ze sa mu pacis 
jooj ajoojte ... ste zlatii ze ste mi napiisali
) ... aale tak napr dnes ked xcel zase daco povedat abo spravil som len nanho kukla a sla prec ... taak mozno sa raz uvedomi ... ale ak to ma byt prejav lasky ta je to dost cudnee a ak ce aby som ho mala rada ta praave ho moc rada nemaam ... 

aa tak mozno sa mu nepacim .. prave naopak aa preto to robii ... keby som sa ho spytalaa asik by to bolo dost cudne keby to tak nebolo nie??pinco napísal:a keby si sa ho na rovinu spytala?
noo .. ma 16 ... aa potoom by si myslel ze ho cem aj ja ... mozno ...Kibo napísal:no, chod a stucha do teba, robi ti v podstate zle, sprava sa ako zabuchnuty siestak na zakladnej, ako male decko, kolko ze ma rockov? uz ma aspon obciansky? toto sme my robievali ako male deti babam na zakladke... skus donho najblizsie stuchnut ty a usmiat sa pri tom nanho, ako sa zatvari, sprav zo seba dominu, pohraj sa s nim
tak sa spravaj kusok aspon ako normalna skoro dospela zena nie?! A nie ako decko. Co je na tom, ze sa ho to normalne spytas? Mam problem, tak si ho vyriesim a nenecham do seba drbat, ked sa mi to nepaci. Nemusis sa ho hned pytat na to, ci sa mu pacis alebo nie, ved je to normalna vec.Tweetynka napísal:aa tak mozno sa mu nepacim .. prave naopak aa preto to robii ... keby som sa ho spytalaa asik by to bolo dost cudne keby to tak nebolo nie??
-
r4wMUnt34q
Star