Prejavy lasky?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Tweetynka
Novice
Novice

Prejavy lasky?

Príspevok od používateľa Tweetynka »

Ahojte ... proosiim vas mohli by ste sa tu vyjadrit .. najma chalani .. ze: mam jedneho spoluziaka, ktory bol celkom fajn kamos ... len v poslednom case zacal robit somariny proste stale mi nieco robil .. siel oproti ta stuchol do mna abo co a mne to straasne lezie na nervy aa ted ho takmer zaciinam neznaasat ... aa vseetci vravia ze ce na seba upozornit aby som si ho vsimla abo co ... no a povedzte mi co si o tom mysliite plosiim ... ci je sanca ze by s tym mohol niekedy prestat ... diiky moc :)))
zuzu44
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa zuzu44 »

to je jasne sa mu pacis..
kolombo16
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kolombo16 »

Podla mna sa pred tebou chce len zviditelnit aj ked si asi nevybral ten najlepsi sposob :wink:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

a keby si sa ho na rovinu spytala?
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Sanca je, ze s tym prestane. :) Len na to musi prist. Mozes tomu vsak pomoct, ak sa ho rovno spytas (ako povedal chlapik nadomnou), comu to je tak. Musis najst vhodnu situaciu. 8) Vela stastia. :)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

no zas pozor, páčiš ako páčiš... Spolužiačkam toto tiež robím bežne a každej- preto lebo ich mám rád ako kamarátky, nič viac, takže možno v tom nič nebude, skús si všímať iné veci, nie práve toto podpichovanie
r4wMUnt34q
Star
Star

Re: Potrebujem naazor pls :)

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Tweetynka napísal:Ahojte ... proosiim vas mohli by ste sa tu vyjadrit .. najma chalani .. ze: mam jedneho spoluziaka, ktory bol celkom fajn kamos ... len v poslednom case zacal robit somariny proste stale mi nieco robil .. siel oproti ta stuchol do mna abo co a mne to straasne lezie na nervy aa ted ho takmer zaciinam neznaasat ... aa vseetci vravia ze ce na seba upozornit aby som si ho vsimla abo co ... no a povedzte mi co si o tom mysliite plosiim ... ci je sanca ze by s tym mohol niekedy prestat ... diiky moc :)))
:hmm: Ked som bol 14 rocny, tak som to tak robil jednej babe a znenavidela ma, pritom som sa jej pacil (ako som sa neskor dozvedel :lol:), ale nemusi to byt jednoznacne tak, ale je to dost pravdepodobne :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

no, chod a stucha do teba, robi ti v podstate zle, sprava sa ako zabuchnuty siestak na zakladnej, ako male decko, kolko ze ma rockov? uz ma aspon obciansky? toto sme my robievali ako male deti babam na zakladke... skus donho najblizsie stuchnut ty a usmiat sa pri tom nanho, ako sa zatvari, sprav zo seba dominu, pohraj sa s nim :wink:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

nie je o com :) jednoznacne ta chce.... a je na teba ako to vyriesis ci uz ho chce alebo nie... 8)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

jj..chce ta. Je to jedna z namotavacich metod, ktora vsak nie vzdy funguje. Ak mu prejavis aspon trocha priazne, tak to zmierni...aspon myslim :wink:
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Prejavy lasky?

Príspevok od používateľa canopus »

Tweetynka napísal:Ahojte ... proosiim vas mohli by ste sa tu vyjadrit .. najma chalani .. ze: mam jedneho spoluziaka, ktory bol celkom fajn kamos ... len v poslednom case zacal robit somariny proste stale mi nieco robil .. siel oproti ta stuchol do mna abo co a mne to straasne lezie na nervy aa ted ho takmer zaciinam neznaasat ... aa vseetci vravia ze ce na seba upozornit aby som si ho vsimla abo co ... no a povedzte mi co si o tom mysliite plosiim ... ci je sanca ze by s tym mohol niekedy prestat ... diiky moc :)))
toto robia asi tak 13 az 15 rocny pubertaci
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aaliyah »

no mne taketo robil jeden spoluziak na strednej, potom vyhlasil, ze ma ma najradsej zo vsetkych bab z triedy, a preto mi aj nacastejsie robi zle :) ale nebol do mna zalubeny...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

urcite po tebe ide,ale nevie ako ti to naznacit.
pretoze to som robil (niekedy davno) aj ja holke ktora sa mi pacila :oops:
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re:Prejavy lasky?

Príspevok od používateľa Sphinx »

Jednoznacne po tebe ide. Ja si tiez pametam na to obdobie ked som vkuse dobiedzal do spoluziacky ktora sa mi strasne pacila. A v tom veku su chalani kusok hamblivy aby to babe povedali(pozvali von, alebo tak), takze sa ti tym sposobom snazi naznacit ze sa mu pacis 8)
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

h, povedz mu ze ked ti chce nieco povedat nech to nerobi takto..ked ma rozum zamysli sa, a prestane.. :roll:
Tweetynka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Tweetynka »

jooj ajoojte ... ste zlatii ze ste mi napiisali :)) ... aale tak napr dnes ked xcel zase daco povedat abo spravil som len nanho kukla a sla prec ... taak mozno sa raz uvedomi ... ale ak to ma byt prejav lasky ta je to dost cudnee a ak ce aby som ho mala rada ta praave ho moc rada nemaam ... :)

pinco napísal:a keby si sa ho na rovinu spytala?
aa tak mozno sa mu nepacim .. prave naopak aa preto to robii ... keby som sa ho spytalaa asik by to bolo dost cudne keby to tak nebolo nie??

Kibo napísal:no, chod a stucha do teba, robi ti v podstate zle, sprava sa ako zabuchnuty siestak na zakladnej, ako male decko, kolko ze ma rockov? uz ma aspon obciansky? toto sme my robievali ako male deti babam na zakladke... skus donho najblizsie stuchnut ty a usmiat sa pri tom nanho, ako sa zatvari, sprav zo seba dominu, pohraj sa s nim :wink:
noo .. ma 16 ... aa potoom by si myslel ze ho cem aj ja ... mozno ... :?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Tweetynka napísal:aa tak mozno sa mu nepacim .. prave naopak aa preto to robii ... keby som sa ho spytalaa asik by to bolo dost cudne keby to tak nebolo nie??
tak sa spravaj kusok aspon ako normalna skoro dospela zena nie?! A nie ako decko. Co je na tom, ze sa ho to normalne spytas? Mam problem, tak si ho vyriesim a nenecham do seba drbat, ked sa mi to nepaci. Nemusis sa ho hned pytat na to, ci sa mu pacis alebo nie, ved je to normalna vec.
Exxon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Exxon »

v tvojom pripade je pravdepodobne ze ti nieco chce povedat, len nevie ako, ale nemusi to tak byt.
naprikad ja tiez sem-tam len tak stucham do spoluziaciek a nechcem tym povedat ze ich chcem... je to len taky primitivny(chlapsky...) prejav pozornosti. :lol:
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

:hmm: Neviem, ci to vlastne chce vediet, preco to robi, ale ked uz sa spytala tu, tak asi hej, mala by sa spytat aj jeho, ako uz bolo povedane napr. pincom. My predsa len nie sme on a mozme len spiritizovat nad moznymi skutocnostami, no spravnu odpoved na tvoju otazku by si mala dostat od neho. Toto sa stava dost casto, ze my vlastne cloveku povieme, ze to ma urobit + moznosti a to je vsetko. Keby si to clovek vyriesi sam, ani sem nemusi chodit, ale aj ja som mal take problemy, takze...vsetko ok :). Keby nieco, tak som sa vratil opity(kusok vytriezneny mozno aj) a unaveny z diskoteky, tak ma berte s rezervou xixi, dikes ;)
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Jednoznacne preto lebo sa mu picis a chcce na seba upozornit to ti vazne hovorirm poznam
Napísať odpoveď