Škoda Fabia II

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

kinjeril napísal:No, tak daj cas a miesto. Nic v zlom, ale tych 6kW ti tam chyba :)
no zasa pozor, favorit sa nezda, ja mam 43kw a ked som na moste kamarata na jette 1,8benzin obehol 160km/h, tak sa nevedel spamtat a bratranec sundal fabiu do kopca na pristavak tak, ze chlapec vo fabii nevedel co am zaradit :lol: a to mame seriove motory (no teda ja podseriovy :lol: ) krizovatky detto
a ked mam ist do detailov, tak sice chyba 6kw ale zasa peknych par kil pohotovostnej hmotnosti a karbec je raz karbec
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

mystique napísal:ano lenive su, ale tie 105 konove urcite nie :wink: , vsetky modely s mpi motormi stoja za nic, tak ako aj tie trojvalce - co sa vykonu tyka - s favom 1.3L 41kw s nimi vobec nemam problem
aj tie 105 konove su lenive, to je len tvoj subjektivny pocit, ze nie su :)

ad. HTP ... favo by nemalo mat problem s HTP, tam je tiez len pocit, ze to ide ok, a to kvoli tomu, ze tie HTP maju vyssi krutak v nizsich otackach ako favo (HTP = High Torque Performance). favo by malo sprint na 400m vyhrat. mali by ste to ist odskusat chalani :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Kibo napísal:no zasa pozor, favorit sa nezda, ja mam 43kw a ked som na moste kamarata na jette 1,8benzin obehol 160km/h, tak sa nevedel spamtat a bratranec sundal fabiu do kopca na pristavak tak, ze chlapec vo fabii nevedel co am zaradit :lol: a to mame seriove motory (no teda ja podseriovy :lol: ) krizovatky detto
a ked mam ist do detailov, tak sice chyba 6kw ale zasa peknych par kil pohotovostnej hmotnosti a karbec je raz karbec
No, ja som narazal na jeden taky pripad, co sa mi stal. Kamos, ma Feldu 1.9 Diesla. Ked sme kupili auto, tak stale ma stengroval, ze co to je trojvalec, ze ten stvrty je zapchaty handrou a ze sak to nemoze ani ist a tak. Tak sme si dali "stretko" na obchvate. Heh, cumel jak puk, ked on brzdil a ja som pomaly uz cigu slukoval. Proste ci chcel, ci nie, musel uznat.
Ano, trojvalec je trojvalec, nehadam sa. Nema zrovna 130 koni, ale ak viete ako s nim jazdit, tak nie je s nim problem :)
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

mishenko napísal:aj tie 105 konove su lenive, to je len tvoj subjektivny pocit, ze nie su :)

ad. HTP ... favo by nemalo mat problem s HTP, tam je tiez len pocit, ze to ide ok, a to kvoli tomu, ze tie HTP maju vyssi krutak v nizsich otackach ako favo (HTP = High Torque Performance). favo by malo sprint na 400m vyhrat. mali by ste to ist odskusat chalani :)
nic netreba skusat, favo s fabiou nema ziadny problem, ani co sa sprintu alebo maximalky tyka :wink: (pokial berem objemy do 1.4 a nizssie, samozrejme ze na RS sa nechyta)
Inak co myslite xantia 2.1 TDI vs favo 1.3L - 400m ??
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

kinjeril napísal:No, ja som narazal na jeden taky pripad, co sa mi stal. Kamos, ma Feldu 1.9 Diesla. Ked sme kupili auto, tak stale ma stengroval, ze co to je trojvalec, ze ten stvrty je zapchaty handrou a ze sak to nemoze ani ist a tak. Tak sme si dali "stretko" na obchvate. Heh, cumel jak puk, ked on brzdil a ja som pomaly uz cigu slukoval. Proste ci chcel, ci nie, musel uznat.
Ano, trojvalec je trojvalec, nehadam sa. Nema zrovna 130 koni, ale ak viete ako s nim jazdit, tak nie je s nim problem :)
prosimta - felicia 1.9 diesel hladky je ako skoda 130, jediny rozdiel je v tom ze ma vacsiu maximalku tak o 10 -15km, 47kw motor - takze to sa za supera neda ani povazovat
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

kinjeril napísal:No, tak daj cas a miesto. Nic v zlom, ale tych 6kW ti tam chyba :)
cas kedykolvek 7 dni v tyzdni - miesto - letisko kostany nad turcom pri martine, dam ti aj t.c. ak chces - rad sa s tebou stavim aj o nieco ak by si bol za :wink: (ide silvester, tak by bodla nejaka basa kvalitneho francuzkeho konaku :lol: )
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

pridem aj ja a aby som nebol nefer, tak ja to pojdem cele na spiatocke :)

btw. taky stary hladky dizel 1.9D nemusi byt odveci, ja potrebujem kupit akurat pickupa a asi to bude felicia pickup s 1.9D, moja druha skodovka, po tej, co som mal pred davnymi rokmi a daj ju na totalku :) snad bude vyhovovat na pracu, ak bude spotreba prijatelna, tak moze mat aj 25s na 100kmh :)
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

mishenko napísal:pridem aj ja a aby som nebol nefer, tak ja to pojdem cele na spiatocke :)

btw. taky stary hladky dizel 1.9D nemusi byt odveci, ja potrebujem kupit akurat pickupa a asi to bude felicia pickup s 1.9D, moja druha skodovka, po tej, co som mal pred davnymi rokmi a daj ju na totalku :) snad bude vyhovovat na pracu, ak bude spotreba prijatelna, tak moze mat aj 25s na 100kmh :)
samozrejme ze na taketo veci je to super vec ten diesel - malo zere, a uvladze
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Inak vratil by som sa k tej fabii, teraz to bude mat tazsie, ked bude za tu cenu /1.4/ auto vyssej triedy - Cee'd. Dost ma zaujima spracovanie interieru, pretoze u mna dost zavazi aj takato vec. Dynamicke vlastnosti ma netrapia, na to mam ine auto a pre mna su tieto porovnavacky ako kedysi na skole - kto ma dlhsieho :) Mozno budem premyslat nad tym, ze kupim daco do firmy (okrem toho pickupa) a urcite bude medzi kandidatmi aj spominana fabia II, ak budu rozumne akcie.
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

mishenko napísal:Inak vratil by som sa k tej fabii, teraz to bude mat tazsie, ked bude za tu cenu /1.4/ auto vyssej triedy - Cee'd.
CEED 1,4.......110k/6200.......137Nm/5000.......max 184.....hmotnost 1200.....si myslim ze v tomto sa tie motory od skody nechytaju
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

ROKI49 napísal:CEED 1,4.......110k/6200.......137Nm/5000.......max 184.....hmotnost 1200.....si myslim ze v tomto sa tie motory od skody nechytaju
jj, ale o tu dynamiku fakt nejde :) skor o to, ze to bude priestrannejsie a predpokladam, ze aspon take kvalitne ako fabia. v najblizsom cisle bude cee'd vs. focus, to je jasna pre focus, ale aj tak som zvedavy ako to zvladne ...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

jak suzuki swift :idea:

Obrázok
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

mishenko napísal:jj, ale o tu dynamiku fakt nejde :) skor o to, ze to bude priestrannejsie a predpokladam, ze aspon take kvalitne ako fabia. v najblizsom cisle bude cee'd vs. focus, to je jasna pre focus, ale aj tak som zvedavy ako to zvladne ...
no ja som sa v tom dostkrat vozil a dojmy moje su dobre aj priestoru je dosthlavne vzadu snad jak v Passate. a neprekvapilo by ma kebyze precura toho Forda.....bezpecnost je dobra, 5* NCAP, 8 airbagov atd a tuhe plechy to ma vraj takze vyjde predpokladam dobre.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

fordik bude mat lepsi podvozok, a vacsi vyber motorov, kedze kia neponuka este vsetky slubovane motorizacie
uvidime
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Je jasne, ze bude mat Ford navrch, hlavne s podvozkom, ale cenovo je tiez dakde inde. Necham sa prekvapit. Na sukromne ucely by som si rad kupil STcko, takze Ford je pre mna jednotka, ale iba z europskych vozidiel. Aj ked ja som skor japonsko orientovany ...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

...ehm ta kombicka vyzera good ... az na to Stilo z boku :-D :-D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Oficiálne predstavenie Fabie II - pár zaujímavých fotiek:
http://www.autorevue.cz/default.aspx?se ... icle=10979
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

o chudobe vybavy novej fabie len tolko:
Výbava Classic obsahuje:
• airbagy řidiče a spolujezdce, přitahovače pásů na předních sedadlech
• boční airbagy
• ABS + MSR s brzdovým asistentem Dual Rate a kontrolou stavu brzdového obložení
• imobilizér
• elektrohydraulický posilovač řízení
• výškově a podélně nastavitelný volant
• pylový filtr

Výbava Ambiente navíc obsahuje:
• centrální zamykání, SAFE systém
• přípravu pro autorádio se 4 reproduktory vpředu
• paket Overhead I (čtyři sklopná stropní madla, vzadu s věšáčky, dvě čtecí lampičky vpředu, sluneční clona s make-up zrcátkem před spolujezdcem)
• multifunkční ukazatel (palubní počítač)
• elektrické ovládání předních oken
• sklopná zadní sedadla, dělená v poměru 60 : 40

Výbava Sport navíc obsahuje:
• projektorové halogenové světlomety
• schránku na brýle
• výškově nastavitelné sedadlo řidiče
• tónovaná skla
• černé ochranné lišty na bocích vozu
• přední mlhové světlomety

Nejvyšší výbava Elegance navíc nabízí:
• výškově nastavitelné sedadlo spolujezdce
• elektricky nastavitelná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka
• dálkové ovládání centrálního zamykání
• automatickou klimatizaci Climatic
• nastavitelnou loketní opěru mezi předními sedadly s integrovaným odkládacím prostorem
• šedý pruh na čelním skle
• paket Overhead II (paket Overhead I + čtecí lampička nad zadními sedadly)
• vkládané tkané koberce
• 14" nebo 15" (s motorem 1,9 TDI PD/77 kW) kola z lehké slitiny
Nová Škoda Fabia: první ostrý test
http://www.autorevue.cz/default.aspx?se ... pter=29628
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Nepaci sa mi preto, lebo skoda mala vzdy osobity svojsky dizajn a tato fabia ho podla mna nema... :wink:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

o nicom. ale predavat sa to bude, to je jasne.
Napísať odpoveď