neviem... vlastne som chytil na VH1 iba koniec no a tam sa mi spev zdal taký ako som opísal... ale tvorba Nirvany je dobrá o tom sa nehádamp4ra napísal:To je jedna z najlepsich veci od Nirvany, co som kedy videl. Spieva tam uzasne.
Nirvana
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Daj si to cele. Uplne na to prides. Tie spanielky, curtov hlas.. Ja som to dokazal pozerat tyzdenne 2-3 krat a to hovorim, ze sa ani zdaleka neradim k tej skupine ludi, kt. pocuva taku muziku. Ale proste Nirvana je skvela. Esteze tu mame Foo Fighters. Sice to nie je Nirvana, ale Dave je vyborny umelec.bax napísal:neviem... vlastne som chytil na VH1 iba koniec no a tam sa mi spev zdal taký ako som opísal... ale tvorba Nirvany je dobrá o tom sa nehádam
-
Smiling...
Light Expert
Takze ludia kurt sa nepise s C!!!!!!! Boze sak to ani nesedi.... Curt Cobain.... jejda fuj!!!!! Volal sa Kurt Cobain, a jeho hudba zmenila cely moj pohlad na svet, do svojich piesni daval cele svoje srdce vypocujte si slova jeho piesni!!!!! Jasne ze naj koncert bol Unplugged a tiez som to videla n VH1. Moja naoblubenejsia pesnicka je Something In The Way. Ale je ich vela inych velmi velmi dobrych..... Lithium, Rape Me, Smells Like Teen Spirit........ Kurt bol jeden velkolepy clovek to si pametajte!
- Prílohy
-
- 009.jpg (25.37 KiB) 1115 zobrazení
odpor14 napísal:Na Nirvane nic nevidim a preto ju ani nepocuvam....nezaujima ma a nic pre mna neznamena....a pokial ide o Kurta tak mi ho nieje luto pretoze na svete je vela kvalitnejsich spevakov ako bol on a okrem toho nelietaju v drogach ako lietal on...takze ja ho beriem ako nulu..je to moj nazor takze tak
jasne, ze je nula.. ty si toho dokazal urcite viac nez on, ved co to je, pozmenit cely hudobny svet a prist s niecim tak originalnym a emocionalne silnym ako on..
a opovrhovat nim, za to ze bral drogy? 1. najprv si zisti preco sa dostal az tak hlboko do drog (sice neverim ze by bol inac celkom cisty, ale chronicke bolesti zaludka podmienili to, ze skoncil ako skoncil)
2. fakt nechapem a az sa mi hnusi celosvetovo uznavany nazor, ze fetak, ktory ublizuje jedine sam sebe a zije si vlastny zivot, na ktory ma pravo je odsudzovany a ludia co vo vojne zabijaju nevinnych, casto zeny a deti, len preto aby mal niekto viac $ su vyhlasovany za hrdinov a patri im nasa cest a ucta
k teme: Nirvana pre mna znamena viac nez kapela.. je to kult, legenda a dost vyrazne ovplyvnila moj zivot..
Peace Love Empathy
no ja som to pocuval volakedy ale uz ma to nebavi,urcite urobil vela dobrych songov s dobrymi napadmi,ale nazyvat to ZMENOU HUDOBNEHO SVETA...Frankie napísal:jasne, ze je nula.. ty si toho dokazal urcite viac nez on, ved co to je, pozmenit cely hudobny svet a prist s niecim tak originalnym a emocionalne silnym ako on...
ale tak v pohode no,aj ja keby ze mam pisat o Prodigy tak sa tu rozplyvam nad hudbou Liama Howletta...
Nejde tu o to co dokazal on a co som dokazal ja..ja sa nevenujem hudbe ale venujem sa futbalu a tam som dokazal dost (nieje to samochavala) kazdy dosiahne nieco v tom comu sa venuje alebo nie?Frankie napísal:jasne, ze je nula.. ty si toho dokazal urcite viac nez on, ved co to je, pozmenit cely hudobny svet a prist s niecim tak originalnym a emocionalne silnym ako on..
a opovrhovat nim, za to ze bral drogy? 1. najprv si zisti preco sa dostal az tak hlboko do drog (sice neverim ze by bol inac celkom cisty, ale chronicke bolesti zaludka podmienili to, ze skoncil ako skoncil)
2. fakt nechapem a az sa mi hnusi celosvetovo uznavany nazor, ze fetak, ktory ublizuje jedine sam sebe a zije si vlastny zivot, na ktory ma pravo je odsudzovany a ludia co vo vojne zabijaju nevinnych, casto zeny a deti, len preto aby mal niekto viac $ su vyhlasovany za hrdinov a patri im nasa cest a ucta
k teme: Nirvana pre mna znamena viac nez kapela.. je to kult, legenda a dost vyrazne ovplyvnila moj zivot..
Peace Love Empathy
Nejde o to ze preco ich bral ale on tie drogy BRAL a nemoze sa vyhovarat ze pre bolesti ci co to pises to je nezmysel....ked ta boli hlava napr ides sa zhulit? ak ano je mi ta luto...
nebudem sa tu s tebou hadat o jeho bolestiach, najdi si nieco o tom, skor nez povies ze je to nezmysel...odpor14 napísal:Nejde tu o to co dokazal on a co som dokazal ja..ja sa nevenujem hudbe ale venujem sa futbalu a tam som dokazal dost (nieje to samochavala) kazdy dosiahne nieco v tom comu sa venuje alebo nie?
Nejde o to ze preco ich bral ale on tie drogy BRAL a nemoze sa vyhovarat ze pre bolesti ci co to pises to je nezmysel....ked ta boli hlava napr ides sa zhulit? ak ano je mi ta luto...
a k drogam: ked som mal zranenu nohu a nemol som chodit, tabletky proti bolesti uz nezaberali, tak som sa parkrat doma "zhulil" aby mi od bolesti nejeblo, a stale tu som a nezastrelil som sa... a vypekam v podstate dost casto a tiez sa mi nic nestalo.
nevies o ganji nic, ale riadis sa iba nazormi ktore su "spravne"? je mi ta luto...
to Saq.utd: 3 albumy sa vysvihli na prve miesta predajnosti na dost dlhu dobu, co je na prakticky neznamu kapelu neuveritelne, svojho casu bola najznamejsou kapelou minimalne v USA, urobili z okrajoveho zanru grunge plnohodnotny styl s mnohymi nasledovatelmi a aj 12 rokov po smrti je Kurt najviac zarabajucim posmrtnym umelcom na svete (samozrejme kvalitu kapely neurcujem podla uspechu, len ti dokazujem tu zmenu hudobneho sveta
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Nirvana a zmena hudobneho sveta? Mozno do urcitej velmi malej miery, lebo ked to porovnam napriklad s kapelami ako Led Zeppelin, Black Sabbath a pre mna osobne najviac Pink Floyd...toto su skutocne legendy, ktore tu hudbu menili, formovali a posuvali dalej. Nirvana aj ked mala svoj prinos, oproti tymto kapelam nema sancu a je v podstate bezvyznamna v porovnani s nimi, ked to mierne zvelicim. Moj nazor...a este som zabudol napr. Iron Maiden, ktory posunul niekam vyssie metalovy zaner, Eric Clapton ci Jimmy Hendrix...to by som mohol povedat rovno, ze Backstreet boys menili hudbu, lebo boli popularni...Pre mna je prinos Nirvany je minimalny...
Tak sorry ako moze niekto povedat to co ty ze si sa skuril ked si mal bolesti nohy aby si to necitil tak nemyslim ze je to vsetko v poriadku...nezastrelil si sa? myslis ze on bol len na traveFrankie napísal:nebudem sa tu s tebou hadat o jeho bolestiach, najdi si nieco o tom, skor nez povies ze je to nezmysel...
a k drogam: ked som mal zranenu nohu a nemol som chodit, tabletky proti bolesti uz nezaberali, tak som sa parkrat doma "zhulil" aby mi od bolesti nejeblo, a stale tu som a nezastrelil som sa... a vypekam v podstate dost casto a tiez sa mi nic nestalo.
nevies o ganji nic, ale riadis sa iba nazormi ktore su "spravne"? je mi ta luto...
to Saq.utd: 3 albumy sa vysvihli na prve miesta predajnosti na dost dlhu dobu, co je na prakticky neznamu kapelu neuveritelne, svojho casu bola najznamejsou kapelou minimalne v USA, urobili z okrajoveho zanru grunge plnohodnotny styl s mnohymi nasledovatelmi a aj 12 rokov po smrti je Kurt najviac zarabajucim posmrtnym umelcom na svete (samozrejme kvalitu kapely neurcujem podla uspechu, len ti dokazujem tu zmenu hudobneho sveta)
to Vigor: samozrejme ze tieto kapely toho dokazali v hudobnom svete mnoho a nesmierne ich obdivujem... ved oni vlastne tvoria zaklady toho, co sa dnes oznacuje ako rock/metal.. ale aj Nirvana je v hudobnom svete dost vyznamna kapela... zober si koniec 80`s a zaciatok devatdesiatych rokov... rockova scena sa uz dlhsi cas toci v bludnom kruhu a okrem tebou spominanych klasik zanru nevznika nic zaujimave a prevratne... v USA zacina naberat na sile vlna Hip-hopu a u nove kapely uz len opakuju veci pred nimi a mnohe az presne kopiruju tvorbu kapiel zpred desiatich a viac rokov... do mody sa dostava krizenie rocku s popom, pridavanie elektronickych prvkov a dost vyrazne zameranie na image (v tej dobre napr. Nine Inch Nails, alebo kolegovia Marilyn Manson).. zrazu pride Nirvana, kapela s nulovym imageom bezdomovcov, tazko definovatelnymi tryznivymi textami a hubu postavili znovu len na kvalitnych riffoch, dobrej rytmike a chytlavymi melodiami... do stagnujucej rockovej sceny vratili energiu a "gule" a mali uspech.. aj 12 rokov po rozpade sa o nich stale hovori, albumy sa predavaju a mnoho sucastnych umelcov priznava inspiraciu Nirvanou, kt. ovplyvnila vyvoj grunge, post-grunge a scasti aj punk-rock sceny...
snad som ta presvedcil ze o hudbe nieco viem a ze v tejto teme Nirvanu nechvalim len preto ze som ich fanusim s Kurtom na tricku, ale objektivne ich hodnotim.. a nepovazujem ich za vynimocnych lebo boli uspesni, ale za uspesnych, lebo boli vynimocni
peace
odpor14: tazko ti budem vysvetlovat o com ganja je, nielon preto ze toto nie je tema na to urcena, ale hlavne preto, ze ja ju fajcim a ty nie, cize by si k tejto teme mohol pouzivat argumenty, kt. ti niekto povedal, niekde si ich cital, alebo si to "myslis", cize by si len tvrdil veci, kt. by som ti vzapati vyvracal
snad som ta presvedcil ze o hudbe nieco viem a ze v tejto teme Nirvanu nechvalim len preto ze som ich fanusim s Kurtom na tricku, ale objektivne ich hodnotim.. a nepovazujem ich za vynimocnych lebo boli uspesni, ale za uspesnych, lebo boli vynimocni
peace
odpor14: tazko ti budem vysvetlovat o com ganja je, nielon preto ze toto nie je tema na to urcena, ale hlavne preto, ze ja ju fajcim a ty nie, cize by si k tejto teme mohol pouzivat argumenty, kt. ti niekto povedal, niekde si ich cital, alebo si to "myslis", cize by si len tvrdil veci, kt. by som ti vzapati vyvracal
mas pravdu ze som ju nefajcil a nezhodli by sme sa to ano...ale to tvoje "liecenie" zhulenie nieje normalne by som povedal....a to neospravedlnovalo ani Kurta..ale ok..nechajme to tak lebo sme asi naozaj odbocili od temyFrankie napísal:to Vigor: samozrejme ze tieto kapely toho dokazali v hudobnom svete mnoho a nesmierne ich obdivujem... ved oni vlastne tvoria zaklady toho, co sa dnes oznacuje ako rock/metal.. ale aj Nirvana je v hudobnom svete dost vyznamna kapela... zober si koniec 80`s a zaciatok devatdesiatych rokov... rockova scena sa uz dlhsi cas toci v bludnom kruhu a okrem tebou spominanych klasik zanru nevznika nic zaujimave a prevratne... v USA zacina naberat na sile vlna Hip-hopu a u nove kapely uz len opakuju veci pred nimi a mnohe az presne kopiruju tvorbu kapiel zpred desiatich a viac rokov... do mody sa dostava krizenie rocku s popom, pridavanie elektronickych prvkov a dost vyrazne zameranie na image (v tej dobre napr. Nine Inch Nails, alebo kolegovia Marilyn Manson).. zrazu pride Nirvana, kapela s nulovym imageom bezdomovcov, tazko definovatelnymi tryznivymi textami a hubu postavili znovu len na kvalitnych riffoch, dobrej rytmike a chytlavymi melodiami... do stagnujucej rockovej sceny vratili energiu a "gule" a mali uspech.. aj 12 rokov po rozpade sa o nich stale hovori, albumy sa predavaju a mnoho sucastnych umelcov priznava inspiraciu Nirvanou, kt. ovplyvnila vyvoj grunge, post-grunge a scasti aj punk-rock sceny...
peace