Moje slová a keby ste mali poznali, vedeli by ste, že to, čo som povedal, som myslel vážne. Ja to totiž tvrdím furt a nepotrebujem k tomu nervy. Ostatne, tie už aj tak dávno nemám.Sheep napísal:vacsina dnesnej mladezi si mysli ze partnerstvo je len chodenie na diska, rozpravanie sa o ptakovinach a o sexe...
Neviem, čo si mám myslieť
-
r4wMUnt34q
Star
Tri zapori/y v jednej vete, takze aj tak je to nakoniec zaporMr. Henky napísal:Nikdy si nezačínaj NIČ so ženou a ušetríš si tým kopec problémov. Ostaň sám (čo najdlhšie to pôjde, v ideálnom prípade do smrti) a užívaj si život!
Ak budes aj nadalej rozmyslat takymto sposobom, tak riskujes, ze prepasnes sancu spoznat Tu pravu. Usetris si mozno problemy, ale nakolko clovek je tvor spolocensky, mal by s niekym zit. Ocinova teta (mojho dedka setra) sa nikdy nevydala. Samej jej bolo tazko, chodievali sme s nou niekedy stravit Vianoce, aj cez rok sme ju boli 2-3x pozret, lebo viac nebol cas. Prestahovala sa do Nitry do "Penzionu" (domova dôchodcov) a myslim, ze je malinky kusok stastnejsia, ze je castejsie medzi ludmi, ale aj tak to neni bohvie co, ked vravi, ze ma o nicom zivot a idu jej pritom slzy do oci. Neviem ako si chces uzivat zivot bez milovanej osoby. Neviem preco sa chces zobudzat bez milovanej osoby. Neviem preco chces travit volny cas bez milovanej osoby. Neviem preco sa chces tesit a plakat bez milovanej osoby. Neviem, ci tvoj zivot bez milovanej osoby nestrati zmysel, moj by stratil. Mozem mat 4 BMWcka, 6 lietadiel a miliardy na konte, no ak nebudem milujucu rodinu, ktoru zacnem s mojou manzelkou(rodicia casom odidu a to si treba uvedomit), tak moj zivot bude viac-menej prazdny. Drahe materialne statky sa stanu cliche a jedine po com budes tuzit je dobry medziludsky vztah.
V dnestnom zhone a zasranom svete musi existovat niekto, kto ti nasadi ruzove okuliare a bude pre teba znamenat zmysel zivota, lebo inac je tvoj zivot prazdny a nenaplneny. Z toho pesimizmu by si sa raz zcvokol, ver mi.
Sklamani ludia maju tendenciu mysliet negativne a niekedy aj dost iracionalne, ale mal by sa vzdy najst niekto, kto ich z toho skor, ci neskor dostane, pretoze ich stastie v zivote je pomaly, ale isto zomiera. Tvoji kamarati tiez raz budu mat manzelky a ty im budes zavidiet, ze maju niekoho, kto im navari teplu veceru, operie, ozehli...atd a za teba to vsetko robi sluzka/nikto, kym nemas nejaky hlbsi kontakt. Tvoj život by bol na nič !
Aj keby je to pravda, tak to znamena, ze vsetko je v predeli ? Ze neexistuje nejaka, co si ta zasluzi aj ty ju ? Nie. Ludia su taky limitovani skusenostami, nasadzju si klapky na oci, myslia si, ze (v 19Mr.Henky napísal:Moje slová a keby ste mali poznali, vedeli by ste, že to, čo som povedal, som myslel vážne. Ja to totiž tvrdím furt a nepotrebujem k tomu nervy. Ostatne, tie už aj tak dávno nemám.
Mam podobny problem=som narocny pri vybere a niekedy sa aj hanbim a preto som stale "sam", ale verim v to, ze Ju raz najdem, ved co ine mi ostava
Áno, je pravda, že bez "vyvolenej" by bol môj život o ničom. Ale mám pre teba novinku:
Môj život BOL o ničom, JE o ničom, a pokiaľ to bude takto pokračovať i naďalej, tak aj BUDE o ničom.
Za tých 19 rokov som zažil tak strašné veci, o ktorých vedia len moji priatelia a súcitia som mnou. Jediná osoba v mojom živote, ktorá ma mala naozaj rada, bola moja andulka. Je to smutné a pre teba možno len ťažko pochopiteľné, ale je to tak. Buď rád, že ťa život za celé tie roky netrestal tak ako mňa. Ja už len z čírej zúfalosti hľadám tú pravú, lenže ako ju mám nájsť v tomto posranom svete. Dokonca som v istom krátkom období bol až natoľko na dne, že som ju hľadal cez Pokec. Ale to bol len menší skrat. Dostal som sa do slepej uličky: ja o dievčatá záujem neprejavujem a keby aj nejaké čakalo, že prejavím, tak má smolu. Ja ich ani nevyhľadávam. Ja sa im DOSLOVA vyhýbam. V ich spoločnosti sa cítim hrozne (nie hnusne), mám až strach (nepýtaj sa ma, kvôli čomu, ani ja sám to neviem). Nedokážem sa s nimi ani baviť, neviem ako s nimi zaobchádzať, NEVIEM NIČ! Takže sa nediv, že mám taký "pesimistický" pohľad na svet, ktorý mi nedal NIČ. Načo hľadať tú "pravú", keď aj tak sa nachádza stovky kilometrov odo mňa, možno i v inom štáte (optimistický predpoklad)? Načo si mám zbytočne ničiť už aj tak pocuchané nervy? Kvôli svojej totálnej neschopnosti aj tak nikdy žiadnu nezbalím. Dnešné dievčatá vyhľadávajú "grázlov ulice" a nie "slušňákov" ako som ja. Ja by som tu vlastne ani nemal žiť...
Môj život BOL o ničom, JE o ničom, a pokiaľ to bude takto pokračovať i naďalej, tak aj BUDE o ničom.
Za tých 19 rokov som zažil tak strašné veci, o ktorých vedia len moji priatelia a súcitia som mnou. Jediná osoba v mojom živote, ktorá ma mala naozaj rada, bola moja andulka. Je to smutné a pre teba možno len ťažko pochopiteľné, ale je to tak. Buď rád, že ťa život za celé tie roky netrestal tak ako mňa. Ja už len z čírej zúfalosti hľadám tú pravú, lenže ako ju mám nájsť v tomto posranom svete. Dokonca som v istom krátkom období bol až natoľko na dne, že som ju hľadal cez Pokec. Ale to bol len menší skrat. Dostal som sa do slepej uličky: ja o dievčatá záujem neprejavujem a keby aj nejaké čakalo, že prejavím, tak má smolu. Ja ich ani nevyhľadávam. Ja sa im DOSLOVA vyhýbam. V ich spoločnosti sa cítim hrozne (nie hnusne), mám až strach (nepýtaj sa ma, kvôli čomu, ani ja sám to neviem). Nedokážem sa s nimi ani baviť, neviem ako s nimi zaobchádzať, NEVIEM NIČ! Takže sa nediv, že mám taký "pesimistický" pohľad na svet, ktorý mi nedal NIČ. Načo hľadať tú "pravú", keď aj tak sa nachádza stovky kilometrov odo mňa, možno i v inom štáte (optimistický predpoklad)? Načo si mám zbytočne ničiť už aj tak pocuchané nervy? Kvôli svojej totálnej neschopnosti aj tak nikdy žiadnu nezbalím. Dnešné dievčatá vyhľadávajú "grázlov ulice" a nie "slušňákov" ako som ja. Ja by som tu vlastne ani nemal žiť...
-
r4wMUnt34q
Star
Mr.Henky napísal:Áno, je pravda, že bez "vyvolenej" by bol môj život o ničom. Ale mám pre teba novinku:
Mas ty vlastne nejake sebavedomie ? Zatial to vyzera tak, ze momentalne nie. Cez pokec som hladal uz aj ja, to sa stava
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
erytrocyt
VIP
Počkaj pár dní, pôjdeš s kamarátmi do mesta, nejaká krásavica sa na teba pekne pozrie, či usmeje sa a hneď na túto problematiku budeš mať iný pohľad. Momentálne si sklamaný a nahnevaný.Mr.Henky napísal:Ak si odmyslím rodinu, tak nie, nenašiel som žiadnu super ženu. A neverím, že taká vôbec existuje.
Choď sa niekde vyšaliť, s kamarátmi vystrojiť nejakú hovadinu, niekde sa previesť, urobiť niečo čo si ešte neurobil. Skús to, uvidíš pomôže to.
Zajtra večer idem s priateľmi do mesta. Ak sa na mňa nejaká krásavica pozrie... tak sa otočím.eritrocit napísal:Počkaj pár dní, pôjdeš s kamarátmi do mesta, nejaká krásavica sa na teba pekne pozrie, či usmeje sa a hneď na túto problematiku budeš mať iný pohľad. Momentálne si sklamaný a nahnevaný.
Choď sa niekde vyšaliť, s kamarátmi vystrojiť nejakú hovadinu, niekde sa previesť, urobiť niečo čo si ešte neurobil. Skús to, uvidíš pomôže to.
-
krupica_dnb
Medium Professional
Nie som celkom istý, či som ťa pochopil. Ale ide o to, že aj keby sa na mňa pozrela, tak čo? Maximálne sa na ňu usmejem. Ja sa ku nej určite neozvem. Už som písal, že neviem s dievčatami jednať. Ale s profkou je to iné, lebo tam vlastne ten prvý krok urobila ona. A je to aj iná situácia, takže by som neporovnával.krupica_dnb napísal:Taxorry ale to isté si mohla myslieť aj tá profka potom.....
-
krupica_dnb
Medium Professional
Vždy, keď som začal veriť, že niečo naozaj viem, tak mi život dokázal, ako strašne sa mýlim. Je to komplikované. než sa na prvý pohľad zdá. Ale keby sa nejakou ČÍROU NÁHODOU stalo, že by som videl, že dievča má o mňa záujem, tak by som niečo podnikol. A potom by si uvedomila, aký som ťuťmák. Rýchly začiatok a rovnako rýchly koniec.
-
krupica_dnb
Medium Professional
ako di dpc prisiel na tú druhú možnosť.... NAČO?! daj si studenú sprchu a vybi to do stenyMr.Henky napísal:Mám také dilema: či buď sa správať k profke akože sa nič nestalo a pokračovať v tom, čo som robil doteraz, alebo ju totálne ignorovať takým spôsobom, že sama podá výpoveď zo školy. Tretia možnosť u mňa neexistuje (nechápte ma zle, niečo robiť musím, inak mi v hlave prepne).
-
r4wMUnt34q
Star
Ja sa snažím rozmýšľať pozitívne, ver mi! Lenže aj keby som sa rozkrájal, pozitívne veci na mojom živote nájdem asi toľko, koľko je vody v Sahare. A hej, kamarát prišiel s bláznivým nápadom, že ma zoznámi so svojou kamarátkou. Neviem, či som bol vtedy mimo, ale ja som súhlasil. Každopádne vám potom bezprostredne popíšem katastrofu roka. Aspoň mi uveríte. 
-
Sniper-SVK
Expert