Našli ste tohtoročné Vianočné Darčeky ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Tak našli ste Vianočné tohtoročné darčeky ?

Áno
5
7%
Nehľadal som
56
81%
Hľadal som a nič
2
3%
Nič nedostanem
6
9%

Celkom hlasov: 69

Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

tiez sa tesim viacej na veceru ako na darceky... nikdy som ale darceky nehladal, i ked viem, kde su (raz som o ne pohladom zavadil, nasi sa ani neunuvaju ich sebelepsie ukryt).
Pre mna je dolezita ta atmosfera Vianoc, lebo v poslednych rokoch mi to obdarovavanie nejako uteka pomedzi prsty (tzn. ani pre mna bohvieako moc neznamena).
Najtazsie je obdarovat niekoho... nasi si zelaju take specialitky ako penazenku, hodinky... ale ja nikdy nevyberam z tych veci... ved kozmetika to nikdy nepokazi :D
noldor
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa noldor »

ja som kedysi hladaval dárky, ale uš ma to prešlo. ale ja mam fuckticky problem, co kupim jake dárky surodencom aj fotrovcom.
btw, mek, sag nech curuj dakedy cilek po skole zabehne do mesta, nech kupi dárky aj pre teba, co das im, daj mu peňáze, a máš...
nebstr
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebstr »

Mali by tu skôr odpovedať ty mladší ktorí hľadajú nie nehľadám ani ma to neláka ani ma to nikdy nenapadlo... skôr som našiel a nehľadal, a nehľadám preto lebo to nemá potom to čaro Vianoc.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Ja uz darceky nehladam, aj keby som chcel, viem ze ich tak lahko nenajdem :D..ed ide prave o to prekvapenia a nie o hladanie ;)
Napísať odpoveď