čo spraviť, aby si mnou nebol taký istý a začal sa snažiť???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
maryinka
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

čo spraviť, aby si mnou nebol taký istý a začal sa snažiť???

Príspevok od používateľa maryinka »

Ahojte.mám už skoro 5ročný vzťah.som v ňom v podstate šťastná a spokojná,len v poslednej dobe sa to nejako začína kaziť :cry:
Odkedy máme doma internet ja aj on,tak už to nie je také,aké to bývalo..
Keď nie sme spolu "live",tak si píšeme cez ICQ,alebo si voláme,keďže mám Paušál Donekonečna..
..keď sa za niečo pohádame,tak priateľ sa už "nevtiera",veď vie,ako to už dopadne..že si nakoniec aj tak odpustíme.
Ešte nikdy sme sa nesklamali..ale cítim,že náš vzťah sa mení.
Ako keby tá veľká láska vyprchala a bolo to už iba o tom, že nám je spolu dobre a vyhovujeme si.
Ale ja som taká osobka,že potrebujem cítiť,že ma miluje..on to berie už iba ako samozrejmosť a mne je to ľúto.
čo mám spraviť, aby si nebol so mnou taký 100%tne istý a znovu sa začal snažiť, nosiť mi milé pozornosti a písať mi,ako veľmi mu chýbam a ako veľmi ma ľúbi...
to sa už nevráti???

ale prečo,keď som s ním,tak cítim, že ma miluje,ale keď som bez neho,tak cítim,ako keby na mňa zabúdal a bral ma ako samozrejmosť :cry:
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

hm, no vacsinou to tak vzdy byva..ved vies ze tajomstvo lasky je v neustalom dosahovani lasky.Laska je vzdy na zaciatku najkrajsia, casom to ovsednie...Ale urcite su na to nejake recepty, ako to napravit.Ja mam skoro 2 rocny vztah a taketo naznaky su viditelne aj u nas..A Tvoj problem vyriesis tak, ako kazdy problem, ze sa s nim o tom porozpravas..
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

rozist sa. alebo menej radikalne, povedz mu presne toto co si napisala, buchni dverami a mesiac ho ignoruj. nech sa chalan zobudi, sokova terapia:)
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

takto to vzdy skonci...myslim ze to uz nebude nikdy ako na zaciatku.mozno blba rada ale ked si najdes niekoho noveho mozes to zas prezit :P alebo mu dat najavo neak ze si neni samozrejmost...
nebstr
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebstr »

Je to tak vždy, začiatky sú najkrajšie potom to ide „dolu vodou“ ... určite ta má rád, ale už to tak neprežíva ako keď ste začínali budovať svoj akože „život“, jedná dobrá rada je treba sa sním porozprávať na drzo... a povedať mu to k veci... a ak to nepomôže začni ho ignorovať ty, uvidíš že nato príde... a ak nie čo je asi tak podľa mňa 20%... tak asi koniec!... musíte si to vyjasniť vy dvaja.
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

ľudkovia,ale my sa ľúbime..len to začína byť zvláštne..
už veľakrát sme sa o tom bavili,ale on je skôr racionálny typ..materiálny a ja som emocionálna..
som veľká romantička a on nie je..možno aj v tom je problém.
neraďte mi,aby som sa s ním rozišla,ale poraďte čo mám spraviť,aby som mu bola vzácnejšia...
mám sa s ním menej stretávať,alebo ho troška začať zanedbávať?ale tým ublížim zase len SEBE,lebo ja by som s ním chcela byť každú sekundu svojho života :!: [/u]
nebstr
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

maryinka napísal:ľudkovia,ale my sa ľúbime..len to začína byť zvláštne..
už veľakrát sme sa o tom bavili,ale on je skôr racionálny typ..materiálny a ja som emocionálna..
som veľká romantička a on nie je..možno aj v tom je problém.
neraďte mi,aby som sa s ním rozišla,ale poraďte čo mám spraviť,aby som mu bola vzácnejšia...
mám sa s ním menej stretávať,alebo ho troška začať zanedbávať?ale tým ublížim zase len SEBE,lebo ja by som s ním chcela byť každú sekundu svojho života :!: [/u]
omg - Napísal som ignoruj ho určitú dobu, alebo sa sním porozprávaj fakt vážne... on si to uvedomí a zasa bude medzi vami ta romantika... ak to zaberie... ale keď nie je romantik. :idea:
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

nie je romantik a nikdy nebol,ale ja som si na to zvykla a ta romantika mi nechyba..on sa snazil,ale ked to raz nebolo niekomu pridelene do vienka,tak uz asi iba tazko sa to nauci..
nebstr
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

maryinka napísal:nie je romantik a nikdy nebol,ale ja som si na to zvykla a ta romantika mi nechyba..on sa snazil,ale ked to raz nebolo niekomu pridelene do vienka,tak uz asi iba tazko sa to nauci..
Treba ho do toho doniesť.. možno sa mu to začne páčiť!.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

buehehehehe 5 rokov hej? a to co mate za vztah, ze sa s nim otvorene nedokazes o tom porozpravat ale hladas rady na fore kde je 95% uzivatelov v pubertalnom veku?
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

k6 napísal:buehehehehe 5 rokov hej? a to co mate za vztah, ze sa s nim otvorene nedokazes o tom porozpravat ale hladas rady na fore kde je 95% uzivatelov v pubertalnom veku?
dost dobre napisene.
kazdy problem je len nedostatok komunikacie.
ked sa zamyslite, je to absolutna pravda.
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: čo spraviť, aby si mnou nebol taký istý a začal sa snaži

Príspevok od používateľa braino.swk »

maryinka napísal: daco daco daco :cry:
ak ti smiem poradit tak ho zober na daku romanticku prechadzku, trebarz az zacne snezit a budu vianoce, chodte sa prejst dakde do lesa so psikom (ak mas tu moznost) nahod daku dobru naladu a potom mu povedz: milacik vies ze odvtedy co sme spolu som tak stastna .. bla bla, ale sam vies ze som romanticky typ a ze obcas by som potrebovala citit tvoju lasku, ja viem ze ma milujes, som ti nadovsetko vdacna, len mi to prosim ta obcas nejak ukaz, vies radsej 1x vidiet ako 100x pocut
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

vies ked pises ze ak si snim tak je vsetko ok ale ked kecate cez icq tak sa vam zda vsetko inak....ALE TO JE SAMOZREJME!!! osobny kontakt a internet je nieco uplne ineho a tak vsetko co ti pise inak chapes...myslim ze ziadna divna situacia, alebo mas pocit ze ked ti cez icq do kazdej spravy neda 100 smajlov takze ta automaticky nemiluje...

5 rokov je dost nato aby si NErozmyslala nad tym ci ta miluje alebo nie...
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

ja viem,ze ma miluje..len chcem,aby mi to aj nadalej prejavoval..
ti,co mi pisete, ze sa s nim mam porozpravat,mate pravdu..
ja som to skusala..ono sa to na chvilu napravi ale po case je to zase rovnake..
ti,co pisete,aby som sa s nim rozisla..vas lutujem..asi budete cestovat z manzelstva do manzelstva..
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

maryinka napísal:ja viem,ze ma miluje..len chcem,aby mi to aj nadalej prejavoval..
ti,co mi pisete, ze sa s nim mam porozpravat,mate pravdu..
ja som to skusala..ono sa to na chvilu napravi ale po case je to zase rovnake..
ti,co pisete,aby som sa s nim rozisla..vas lutujem..asi budete cestovat z manzelstva do manzelstva..
Mam taky pocit ze velmi vela vstahov je takych.. a myslim ze inac to asi nebude.. je to tazke riesit treba s tym zit... ale urcite sa goli tomu nerozchadzat... "ti,co pisete,aby som sa s nim rozisla..vas lutujem..asi budete cestovat z manzelstva do manzelstva.." s tymto uplne suhlasim
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Ak si dokazete urcit jasny ciel Vasho vztahu, tak sa z neho nevytrati ani to carovne co bolo na zaciatku. Problem je ze ciel a dovod vacsiny vztahov je dost....erm...no...nie taky aky by mal byt aby vztah vydrzal dlho zapaleny. Pokial sa vo vztahu "obpapate" jeden druheho, tak sa hladiny "lasky" urovnaju z vlniteho mora na kludnu rieku a je to cele take chladnejsie. Ono v podstate toto je rovnica pre kazdy normalny ludsky vztah. Pokial ludia nedaju svojmu vztahu nejaky vyssi, iny ciel, tak ho nemaju v podstate ani na com budovat. Nemyslim len take ciele ako rodina, deti, dom, dovolenky...take vyssie, ktore by vyzivovali teplo vztahu - teda lasku samotnu - ta ktora Tvori pevne puto vztahu.
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

ja sa len bojim, ze nas krsny vztah sa ani svadby nedocka..asi preto,ze sme si vsetko zjedli pred nou..skoda..teraz to acinam lutovat.."sex az po svadbe" radim vsetkym :!:
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

maryinka napísal:ja sa len bojim, ze nas krsny vztah sa ani svadby nedocka..asi preto,ze sme si vsetko zjedli pred nou..skoda..teraz to acinam lutovat.."sex az po svadbe" radim vsetkym :!:
keby toto vedel pred piatimi rokmi tak na 100% snim nemas teraz vztah :lol:
5 rokov + roky do svatby bez sexu...to sa neda
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

maryinka napísal:Ahojte.mám už skoro 5ročný vzťah.som v ňom v podstate šťastná a spokojná,len v poslednej dobe sa to nejako začína kaziť :cry:
Odkedy máme doma internet ja aj on,tak už to nie je také,aké to bývalo..
Keď nie sme spolu "live",tak si píšeme cez ICQ,alebo si voláme,keďže mám Paušál Donekonečna..
..keď sa za niečo pohádame,tak priateľ sa už "nevtiera",veď vie,ako to už dopadne..že si nakoniec aj tak odpustíme.
Ešte nikdy sme sa nesklamali..ale cítim,že náš vzťah sa mení.
Ako keby tá veľká láska vyprchala a bolo to už iba o tom, že nám je spolu dobre a vyhovujeme si.
Ale ja som taká osobka,že potrebujem cítiť,že ma miluje..on to berie už iba ako samozrejmosť a mne je to ľúto.
čo mám spraviť, aby si nebol so mnou taký 100%tne istý a znovu sa začal snažiť, nosiť mi milé pozornosti a písať mi,ako veľmi mu chýbam a ako veľmi ma ľúbi...
to sa už nevráti???

ale prečo,keď som s ním,tak cítim, že ma miluje,ale keď som bez neho,tak cítim,ako keby na mňa zabúdal a bral ma ako samozrejmosť :cry:
!!! NEW !!! :hmm: Na com je vlastne zalozeny vas vztah ? Na tom, ze podobne rozmyslate a mate spolocny intelektualny humor ? Zda sa, ze citovo ste odlisni, nakolko on je prakticky a ty si romanticka. Myslim, ze tam bude stale kamen urazu, pretoze v tomto smere sa nepochopite a vas vztah v tomto smere nebude naplneny. 5 rokov je dost dlha doba, ale niekomu trva aj takto dlho, kym zisti, ze vztah vlastne neklape ako ma. Mozte ostat spolu, ale obaja riskujete nenaplneny vztah a rozvod, ked uz budete mat deti, pretoze tato diera sa bude stale viac prehlbovat. Mozte sa rozist s tym, ze vam to neklape a chcete si najst niekoho, kto vam lepsie porozumie. Lenze je dolezite, aby ste si to naozaj uvedomili OBAJA, ze to neklape, pretoze sa potom ten neuvedomeny bude z toho ovela tazsie dostavat. Idealne by bolo, keby ostanete dobry kamarati, mozno najlepsi a chodite von spolu a snazite sa hladat pre toho druheho dobreho partnera, nakolko sa dobre poznate, aspon za 5 rokov by ste sa mohli :). Btw, vas vztah bol asi zalozeny na ciastocnych sympatiach a na nezrelej laske, ktora vravi : Lubim ta, lebo ta potrebujem. Zrela laska vravi : Potrebujem ta, lebo ta lubim.
ef.K0 napísal:Laska je vzdy na zaciatku najkrajsia, casom to ovsednie.
:hmm: Myslim, ze nemas pravdu. Zamilovanost je sice pekna, to je pravda a casom vyprcha, ale mala by prist "prava" laska a jej prehlbovanim je vztah este krajsi.
uplink napísal:Ak si dokazete urcit jasny ciel Vasho vztahu, tak sa z neho nevytrati ani to carovne co bolo na zaciatku. Problem je ze ciel a dovod vacsiny vztahov je dost....erm...no...nie taky aky by mal byt aby vztah vydrzal dlho zapaleny. Pokial sa vo vztahu "obpapate" jeden druheho, tak sa hladiny "lasky" urovnaju z vlniteho mora na kludnu rieku a je to cele take chladnejsie. Ono v podstate toto je rovnica pre kazdy normalny ludsky vztah. Pokial ludia nedaju svojmu vztahu nejaky vyssi, iny ciel, tak ho nemaju v podstate ani na com budovat. Nemyslim len take ciele ako rodina, deti, dom, dovolenky...take vyssie, ktore by vyzivovali teplo vztahu - teda lasku samotnu - ta ktora Tvori pevne puto vztahu.
Myslim, ze nejde tak ani o ciel, ale ludia by mali vediet, co od vztahu by mali chciet a akych partnerov chcu(=aky su oni sami), pretoze bez toho si nenajdu vhodneho partnera, s ktorym si rozumeju a potom tu lasku nemaju na com stavat, pretoze laska je o tom, ako sa chapete, ocenujete, rozumiete si, smejete sa spolu, mate zo seba navzajom pozitivny esteticky dojem a fyzicke pozitky hadam spominat nemusim, ktorych kvalita a kvantita zalezi od kazdeho z vas, ale za predpokladu, ze sa k sebe hodite, tak vam ta kvalita a kvantita bude vyhovovat.
maryinka napísal:ja sa len bojim, ze nas krsny vztah sa ani svadby nedocka..asi preto,ze sme si vsetko zjedli pred nou..skoda..teraz to acinam lutovat.."sex az po svadbe" radim vsetkym :!:
Myslim, ze ide o chybnu interpretaciu. Keby sa vezmete, tak vas vztah by sa dostal do takychto kolaji tak isto. Svadba je viac-menej len formalita :!: Naivita a krestanske dogmy pretrvavaju :cry:
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

ale ako potom mohli nasi stari rodicia zostat spolu cely zivot, 50rokov???ich teda ten vztah neomrzel a milovali sa dokonca zivota???ani to sa mi nejako nezdaaa :cry:
Napísať odpoveď