Plz co vsetko urobit ked si chcem zalozit internetovy obchod.A je to tazke ohladom webu atd???
Plz dajte vediet...Vopred thx
Internetovy obchod
tak isto to mas s tymto forom - kolko krat ti ho hackli za posledny polrok napriklad? Tiez je OS a tiez ako vies sa vyvija a ma bezpecnostne zaplaty na novoodhalene diery. A urcite tieto velke projekty maju 100x menej dier, ako shopy(fora) naprogramovane v ramci semestralky. Posledna vacsia diera v Oscommerci bola novoobjavena moznost spamovat cez webovy formular zaciatkom roku.hojko napísal:roman3x: Stavat obchod na open source aplikacii nie je dobra volba, pretoze si ludia na nete najdu diery v programe, ci uz ich budu hladat rucne alebo si zvolia cestu overenych exploitov. Potom ti ostanu uz len oci pre plac.
Ak nejdes vyvijat nieco ako eBay, a prijmat platby u seba, ale cez bankove brany, pripadne na dobierku, nie je velky dovod sa niecoho bat.
Oscommerce sa vyvija dlho, jej forum ma 121 097 clenov, sice phpbb ma viac - 288 736
V katalogu shopov, ktore sa nechali zverejnit http://shops.oscommerce.com/ je 11 545 obchodov.
Ak by som robil forum, pouzijem toto, alebo SMF, ak shop, pouzijem Oscommerce, pripadne jej klony.