Internetovy obchod

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
luksiman
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Internetovy obchod

Príspevok od používateľa luksiman »

Plz co vsetko urobit ked si chcem zalozit internetovy obchod.A je to tazke ohladom webu atd???

Plz dajte vediet...Vopred thx
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

V prvom rade mat zivnost alebo nejaku formu spolocnosti.
Potom uz len e-shop system, hosting a fungujes.
Neviem, ci nesmeroval otazku na nieco konkretne, tak preto som pisal tak vseobecne.
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

roman3x: Stavat obchod na open source aplikacii nie je dobra volba, pretoze si ludia na nete najdu diery v programe, ci uz ich budu hladat rucne alebo si zvolia cestu overenych exploitov. Potom ti ostanu uz len oci pre plac.
Aristox
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aristox »

Zalezi aj na akych open source systemoch :wink:
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

hojko napísal:roman3x: Stavat obchod na open source aplikacii nie je dobra volba, pretoze si ludia na nete najdu diery v programe, ci uz ich budu hladat rucne alebo si zvolia cestu overenych exploitov. Potom ti ostanu uz len oci pre plac.
tak isto to mas s tymto forom - kolko krat ti ho hackli za posledny polrok napriklad? Tiez je OS a tiez ako vies sa vyvija a ma bezpecnostne zaplaty na novoodhalene diery. A urcite tieto velke projekty maju 100x menej dier, ako shopy(fora) naprogramovane v ramci semestralky. Posledna vacsia diera v Oscommerci bola novoobjavena moznost spamovat cez webovy formular zaciatkom roku.

Ak nejdes vyvijat nieco ako eBay, a prijmat platby u seba, ale cez bankove brany, pripadne na dobierku, nie je velky dovod sa niecoho bat.

Oscommerce sa vyvija dlho, jej forum ma 121 097 clenov, sice phpbb ma viac - 288 736 ;), ale mozno preto, ze Forumov(ci coho) je celkovo viac.
V katalogu shopov, ktore sa nechali zverejnit http://shops.oscommerce.com/ je 11 545 obchodov.

Ak by som robil forum, pouzijem toto, alebo SMF, ak shop, pouzijem Oscommerce, pripadne jej klony. ;)
Napísať odpoveď