r4wMUnt34q napísal:Ale mna by to naozaj zaujimalo a kde si to mam precitat ?
Myslim, ze skor chce, aby jej prejavoval viac lasku a nie aby bol z nej vykolajeny

, pretoze jej ju skoro vobec neprejavuje ako tak pozeram, skoro.
mystique, Holubar.. Co vam na to poviem. Som sam sebou a nebojim sa byt sam sebou. Nemam vsetko len z kniziek, zazil som toho viac, ako si dokazete predstavit, ale darmo vas tu budem presviedcat. To, ze vy ma mozno povazujete za slabocha alebo za gaya, alebo za decko

, ma vobec netrapi a skoda, ze asi nerozumiete mojim prispevkom, alebo co je vo veci, ale uprimne je mi to jedno. Mam pisat jednoduchsie ? Alebo mam hrat "chlapa" ? Prosim Vas chlapci, uvedomte sa, neviete o kom hovorite a vobec ma nepoznate, takze........ Okrem toho, ze od Vas dostanem - karmy

........ Nechajte si tie reci dospelakov pre seba dobre, okrem toho, ze ste zjedli vsetku murost sveta

.. Mozno prehanam, tak sorry, ale tak to citim

nie, ja tvojim prispevkom rozumiem, chyba im minimalne nadhlad a prax - hras sa na nieco, co vobec niesi, vnimas svet detskymi ocami a na to ze mas 19 sa spravas ako 14 rocny... vyberem niektore tvoje perly :
Kód: Vybrať všetko
Sak si ho odmeras od korena a potom pri sexe.. ale myslim, ze sa da zasunut aj cely asi..
ehm myslis?
List sa jej mohol pacit aj skrz to, ze o teba nema zaujem, ale... si neuvedomila, ze chces nieco viac ? Ja neviem, som z toho kusok zmäteny teras. Ak si tu este nepopisal to jej divne spravanie, tak to prosim ta urob. Ak hej, tak mi pls posli ss, kde je vysvetlene, alebo link(y). Dikes
kolko vaznejsich vztahov si zazil ked sa pustas radit niekomu?? su tu od teba starsi a neradia ostatnym tak ako ty, nepoviem keby si mal nazor k veci ale ty tu pises uplne idealisticke haluze, popripade tu pustis hlasku z nejakej knizky
Ja som tiez zazil viacnasobny orgazmus a dopracovaval som sa k nemu cca. hodinku a pol pravou rukou Very Happy.. Fakt pecka.. Uvolnenie jak svina.. V srdci som to citil este na druhy den asi do vecera.. Uvolnenie aj dalsie 2 dni Smile.. Rekord v honeni mam inac 91 minut

gratulujem
No jasne a vsetko vystriekam skor ako mi poriadne stvrdne a dosiahnem nejake vzrusenie
hmm, neprijemne
Keby si ho vyrovnam, tak rozdiel v dlzke je tak asi 1 az 3 mm, viac urcite nie, nakolko ho nemam moc ohnuty. Ale myslim, ze to je tym, ze ked som bol maly a mal som ho na jeden bok ulozeny v slipoch a stvrdol mi, tak mu tie slipy branili sa vyrovnat. Tak ho to kusok zdeformovalo. Proste ked ho "napnem", tak mi stoji trochu dolava a mozno je aj kusok zaobleny do lava.
boze, konecne si napisal ako vypada tvoj vtak, nevedel som sa toho od zvedavosti dockat, ale odteraz uz mozem v klude spat
Podla coho si zistil ? Smile Ja som materialista, racionalisto-empirista Very Happy, niekedy infantilista, niekedy sibnutista, ale som sam sebou aspon Smile
skus pouzit jedno slovo (hadam si ho domyslis sam)
Edit
K teme... mozno pomoze taky mensi nezaujem (predstierany) s tvojej strany, odpusti si na chvilu icq, nedvihni mu mobil, nestretni sa s nim a na zaklade jeho reakcii budes moct zistit ako moc ta ma este rad
Dopredu sa ospravedlnujem za mierny OT