čo spraviť, aby si mnou nebol taký istý a začal sa snažiť???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa enter00 »

r4wMUnt34q napísal:A co je prirodzeny vyvoj vztahu ? Aky je moderny chlap 21. storocia ? Kde je napisane, ze po 5tich rokoch ma vztah s modernym chlapom tak a tak ? Sa zobuď !
nezobudim sa, zobudeny som. ked spim, klavesnicu pri sebe nemam a v spanku ani pisat neviem.

dievcina sa tu divi, ze chalan nie je po 5tich rokoch vztahu z nej tak vykolajeny ako mozno bol na zaciatku. waw, to je teda objavne.
vsetko spolu suvisi, to, ze niekto ma prvu pusu po pol roku vztahu, to determinuje aj ostatne vlastnosti a skutky/ciny cloveka. nebudem to tu rozoberat, precitaj si nieco z psychologie a vzorcov spravania sa cloveka.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

enter00 napísal:nezobudim sa, zobudeny som. ked spim, klavesnicu pri sebe nemam a v spanku ani pisat neviem.

dievcina sa tu divi, ze chalan nie je po 5tich rokoch vztahu z nej tak vykolajeny ako mozno bol na zaciatku. waw, to je teda objavne.
vsetko spolu suvisi, to, ze niekto ma prvu pusu po pol roku vztahu, to determinuje aj ostatne vlastnosti a skutky/ciny cloveka. nebudem to tu rozoberat, precitaj si nieco z psychologie a vzorcov spravania sa cloveka.
neviem preco vobec reagujes na jeho prispevky, vsak je to este dieta a o zivote ma nazory akurat tak s nejakej knizky... :wink: staci ked si precitam par jeho prispevkov v topiku erotika - vztahy a vypinam hojka...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

mystique napísal:... a vypinam hojka...
tak tomu ver :aasmile29:

K teme: neviem, ci to tu uz niekto napisal, ale dievca by mohlo skusit hodit pred nim ocko na ineho, chlapec by mozno stratil istotu a zacal by do nej viac "dobiedzat" ....ale mozno by ju poslal kade lahsie :D
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

enter00 napísal:nezobudim sa, zobudeny som. ked spim, klavesnicu pri sebe nemam a v spanku ani pisat neviem.

Ale mna by to naozaj zaujimalo a kde si to mam precitat ?
Myslim, ze skor chce, aby jej prejavoval viac lasku a nie aby bol z nej vykolajeny ;), pretoze jej ju skoro vobec neprejavuje ako tak pozeram, skoro.

mystique, Holubar.. Co vam na to poviem. Som sam sebou a nebojim sa byt sam sebou. Nemam vsetko len z kniziek, zazil som toho viac, ako si dokazete predstavit, ale darmo vas tu budem presviedcat. To, ze vy ma mozno povazujete za slabocha alebo za gaya, alebo za decko :), ma vobec netrapi a skoda, ze asi nerozumiete mojim prispevkom, alebo co je vo veci, ale uprimne je mi to jedno. Mam pisat jednoduchsie ? Alebo mam hrat "chlapa" ? Prosim Vas chlapci, uvedomte sa, neviete o kom hovorite a vobec ma nepoznate, takze........ Okrem toho, ze od Vas dostanem - karmy :D........ Nechajte si tie reci dospelakov pre seba dobre, okrem toho, ze ste zjedli vsetku murost sveta ;).. Mozno prehanam, tak sorry, ale tak to citim ;)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

r4wMUnt34q napísal:....
asi si prilisny idealista... ja idealy o muzoch a zenach nemam, clovek je z velkej casti ovladany emociami a vela krat sa sprava pudovo.. toto plati hlavne pri jednani s opacnym pohlavym...
ak si to dievca mysli, ze s jednym chalanom jej to vydrzi do konca zivota rovnako ako to bolo prvy tyzden.. : :)
navyse, ked ten ich vztah je mozno poznaceny predsudkami a dogmami veriacej osoby... viacere veci to naznacuju. to nie je urazka, to je fakt.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

enter00 napísal:asi si prilisny idealista... ja idealy o muzoch a zenach nemam, clovek je z velkej casti ovladany emociami a vela krat sa sprava pudovo.. toto plati hlavne pri jednani s opacnym pohlavym...
ak si to dievca mysli, ze s jednym chalanom jej to vydrzi do konca zivota rovnako ako to bolo prvy tyzden.. : :)
navyse, ked ten ich vztah je mozno poznaceny predsudkami a dogmami veriacej osoby... viacere veci to naznacuju. to nie je urazka, to je fakt.
tak pod toto by som sa zas rad podpisal ja.. :)
r4wMUnt34q
Star
Star

enter00 napísal:asi si prilisny idealista...
Podla coho si zistil ? :) Ja som materialista, racionalisto-empirista :D, niekedy infantilista, niekedy sibnutista, ale som sam sebou aspon :)
enter00 napísal:ja idealy o muzoch a zenach nemam
Ja som sa k tebe nevyjadroval :), ale je dobre, ze ich nemas, ani ja, pretoze kazdy je taky aky je... Vyzeram, ze mam idealy ? :)
enter00 napísal:clovek je z velkej casti ovladany emociami a vela krat sa sprava pudovo.. toto plati hlavne pri jednani s opacnym pohlavym...
:hmm: Zaujimave, ale darmo tu budem hovorit, ako je to u mna. Ja sa snazim mat vyvazeny rozum s emociami, ale nie vzdy sa to da. Niekedy su viac emocie, niekedy rozum.
Je jasne, ze sa to po case zmeni, ale to by mala byt taka zrela a spravna laska, nazyvana aj "prava" a ta je krajsia ako zamilovanost. Aj niektore babky a dedkovia sa lubia ako o 50 rokov dozadu a dokazuju si to stale, ale to preto, ze si velmi dobre rozumeju a zalozili svoj vztah na spravnom materialy a pevnych zakladoch.
enter00 napísal:navyse, ked ten ich vztah je mozno poznaceny predsudkami a dogmami veriacej osoby... viacere veci to naznacuju. to nie je urazka, to je fakt.
Moj clovek :aasmile29:
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

r4wMUnt34q napísal:Ale mna by to naozaj zaujimalo a kde si to mam precitat ?
Myslim, ze skor chce, aby jej prejavoval viac lasku a nie aby bol z nej vykolajeny ;), pretoze jej ju skoro vobec neprejavuje ako tak pozeram, skoro.

mystique, Holubar.. Co vam na to poviem. Som sam sebou a nebojim sa byt sam sebou. Nemam vsetko len z kniziek, zazil som toho viac, ako si dokazete predstavit, ale darmo vas tu budem presviedcat. To, ze vy ma mozno povazujete za slabocha alebo za gaya, alebo za decko :), ma vobec netrapi a skoda, ze asi nerozumiete mojim prispevkom, alebo co je vo veci, ale uprimne je mi to jedno. Mam pisat jednoduchsie ? Alebo mam hrat "chlapa" ? Prosim Vas chlapci, uvedomte sa, neviete o kom hovorite a vobec ma nepoznate, takze........ Okrem toho, ze od Vas dostanem - karmy :D........ Nechajte si tie reci dospelakov pre seba dobre, okrem toho, ze ste zjedli vsetku murost sveta ;).. Mozno prehanam, tak sorry, ale tak to citim ;)
nie, ja tvojim prispevkom rozumiem, chyba im minimalne nadhlad a prax - hras sa na nieco, co vobec niesi, vnimas svet detskymi ocami a na to ze mas 19 sa spravas ako 14 rocny... vyberem niektore tvoje perly :

Kód: Vybrať všetko

Sak si ho odmeras od korena a potom pri sexe.. ale myslim, ze sa da zasunut aj cely asi..  
ehm myslis?

List sa jej mohol pacit aj skrz to, ze o teba nema zaujem, ale... si neuvedomila, ze chces nieco viac ? Ja neviem, som z toho kusok zmäteny teras. Ak si tu este nepopisal to jej divne spravanie, tak to prosim ta urob. Ak hej, tak mi pls posli ss, kde je vysvetlene, alebo link(y). Dikes
kolko vaznejsich vztahov si zazil ked sa pustas radit niekomu?? su tu od teba starsi a neradia ostatnym tak ako ty, nepoviem keby si mal nazor k veci ale ty tu pises uplne idealisticke haluze, popripade tu pustis hlasku z nejakej knizky

Ja som tiez zazil viacnasobny orgazmus a dopracovaval som sa k nemu cca. hodinku a pol pravou rukou Very Happy.. Fakt pecka.. Uvolnenie jak svina.. V srdci som to citil este na druhy den asi do vecera.. Uvolnenie aj dalsie 2 dni Smile.. Rekord v honeni mam inac 91 minut
:lol: gratulujem

No jasne a vsetko vystriekam skor ako mi poriadne stvrdne a dosiahnem nejake vzrusenie
hmm, neprijemne

Keby si ho vyrovnam, tak rozdiel v dlzke je tak asi 1 az 3 mm, viac urcite nie, nakolko ho nemam moc ohnuty. Ale myslim, ze to je tym, ze ked som bol maly a mal som ho na jeden bok ulozeny v slipoch a stvrdol mi, tak mu tie slipy branili sa vyrovnat. Tak ho to kusok zdeformovalo. Proste ked ho "napnem", tak mi stoji trochu dolava a mozno je aj kusok zaobleny do lava.
boze, konecne si napisal ako vypada tvoj vtak, nevedel som sa toho od zvedavosti dockat, ale odteraz uz mozem v klude spat :wink:

Podla coho si zistil ? Smile Ja som materialista, racionalisto-empirista Very Happy, niekedy infantilista, niekedy sibnutista, ale som sam sebou aspon Smile 
skus pouzit jedno slovo (hadam si ho domyslis sam)

Edit
K teme... mozno pomoze taky mensi nezaujem (predstierany) s tvojej strany, odpusti si na chvilu icq, nedvihni mu mobil, nestretni sa s nim a na zaklade jeho reakcii budes moct zistit ako moc ta ma este rad
Dopredu sa ospravedlnujem za mierny OT :wink:
r4wMUnt34q
Star
Star

mystique napísal:nie, ja tvojim prispevkom rozumiem, chyba im minimalne nadhlad a prax - hras sa na nieco, co vobec niesi, vnimas svet detskymi ocami a na to ze mas 19 sa spravas ako 14 rocny... vyberem niektore tvoje perly :

Sak si ho odmeras od korena a potom pri sexe.. ale myslim, ze sa da zasunut aj cely asi..  
ehm myslis?

List sa jej mohol pacit aj skrz to, ze o teba nema zaujem, ale... si neuvedomila, ze chces nieco viac ? Ja neviem, som z toho kusok zmäteny teras. Ak si tu este nepopisal to jej divne spravanie, tak to prosim ta urob. Ak hej, tak mi pls posli ss, kde je vysvetlene, alebo link(y). Dikes
kolko vaznejsich vztahov si zazil ked sa pustas radit niekomu?? su tu od teba starsi a neradia ostatnym tak ako ty, nepoviem keby si mal nazor k veci ale ty tu pises uplne idealisticke haluze, popripade tu pustis hlasku z nejakej knizky

Ja som tiez zazil viacnasobny orgazmus a dopracovaval som sa k nemu cca. hodinku a pol pravou rukou Very Happy.. Fakt pecka.. Uvolnenie jak svina.. V srdci som to citil este na druhy den asi do vecera.. Uvolnenie aj dalsie 2 dni Smile.. Rekord v honeni mam inac 91 minut
:lol: gratulujem

No jasne a vsetko vystriekam skor ako mi poriadne stvrdne a dosiahnem nejake vzrusenie
hmm, neprijemne

Keby si ho vyrovnam, tak rozdiel v dlzke je tak asi 1 az 3 mm, viac urcite nie, nakolko ho nemam moc ohnuty. Ale myslim, ze to je tym, ze ked som bol maly a mal som ho na jeden bok ulozeny v slipoch a stvrdol mi, tak mu tie slipy branili sa vyrovnat. Tak ho to kusok zdeformovalo. Proste ked ho "napnem", tak mi stoji trochu dolava a mozno je aj kusok zaobleny do lava.
boze, konecne si napisal ako vypada tvoj vtak, nevedel som sa toho od zvedavosti dockat, ale odteraz uz mozem v klude spat :wink:

Dopredu sa ospravedlnujem za mierny OT :wink:
:D Kydat vies dobre, len skoda, ze si sem nedal aj tie pozitivne veci=vyriesil som tu uz niekolko veci. To, ze sa o sebe nehanbim hovorit a hovorim to takym infantilnym stylom je jedna vec a to, ze sa spravam ako 14 rocny je druha. Neviem ktory 14 rocny chalan sa takto sprava, fakt takeho nepoznam. Uprimnost neznamena infantilnost, ale azda narazas na moje vyrazove prostriedky ? chi :)

Dobre, pokracujeme cez SS, lebo toto je uz druhy OT, co som dnes spravil, konec !
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

nevim preco tolko kydate na r4wMUnt34qa podla mna ma uplne zdrave nazory a urcite nie ako decko :!: r4wMUnt34q len tak dalej vyser sa na nich nesiahaju ti ani po clenky...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

mystique napísal:...... vyberem niektore tvoje perly :...
ja doplnim tuto:
r4wMUnt34q napísal:Vyhonim si a ejakulat (semeno), co mi ostane na ruke ochutnam.. Moze byt ? :hmm: ;)
hras sa tu na skuseneho borca a jes si vlastne semeno. Potom len pises pi*ov*** po fore... :smt107
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

r4wMUnt34q je ako najlepšie vycvičený vojak ktorý ešte nebol na bojovom poli...
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Vidim, ze je*at na druhych na to vas je :) Mna do toho nic, ale na kazdeho jedneho usera by sa dalo "vytrhnut z kontextu" nieco a potom to vyzera takto :D Ach jaj, preco sa nemozte VSETCI spravat ako ludia? Tuto nestastne dievca chce poradit a vy sem uz druhu stranu drbete OT. :roll: :wink:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Te-wei napísal:r4wMUnt34q je ako najlepšie vycvičený vojak ktorý ešte nebol na bojovom poli...
:new05:
jj, zvrhava sa to tu.
slecna by si mala uvedomit ze kazdy vztah po piatich rokoch sa skludni. ale sak skus bez nehobyt par tyzdnov, bez kontaktu a uvidis ze ti zacne chybat. ale ked sa ti to nepaci tak ho vymen, sak je to moderne a uzivaj si horuce chvile s dakym inym, aspon pol roka a potom zase vymen nech to neupadne.
hadam ze si tam citila naznak jemnej ironie.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Te-wei napísal:r4wMUnt34q je ako najlepšie vycvičený vojak ktorý ešte nebol na bojovom poli...
OMG!!! :D :D K+
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maryinka »

r4wMUnt34q napísal:Myslim, ze sa na to pozerate zo zleho uhla. Nejde o to, aky je vztah dlhy, ale aky je kvalitny a plnohodnotny. To, ze je vztah dlhy este neznamena, ze je kvalitny, ale je to pravdepodobnejsie :). Je pravda, ze sa tazko rusia zabehnute kolaje, ale lepsie ako v buducnosti riskovat rozvod, ktory poznaci aj deti a este zabehnutejsie kolaje. Potom sa uz aj partner/ka hlada tazko, takze cim skor zistite, ze to neni plnohodnotne a adekvatne sa zachovate obaja vzhladom na situaciu, tym lepsie. Vztahy vznikaju za roznych podmienok, roznych sympatii a nie vzdy je to to prave orechove, bohuzial. Nie kazdy to zisti dost skoro. Su aj 5+ rocne pary, ktore sa rozchadzaju, pretoze zistia, ze si uplne nevyhovuju, ale lepsie neskoro ako nikdy, co sa tyka pravdy. Na druhej strane su tu pari, co sa so svojim neklapajucim vztahom zmieria a zotrvavaju v nom za cenu nenaplnenej lasky a nie velmi stastneho zivota, casto dochadza k nevere, ale to je uz z ineho rosku :).
Hlavne ma zaujima, co sa tyka tvojho vztahu, ze ci ti nieco okrem partnerovej snahy o teba chyba, to je zatial vsetko :)
nic mi vo vztahu okrem toho nechyba..mne s nim je skvele,ale niekedy ma hneva,ze sa uz nesnazi..to je vsetko..ale ako mi uz poradila jedna skvela zenska na zdravi..to je prirodzene..vyvoj vztahu je uz raz taky.. nas postupil na vyssiu uroven a uz nikdy nebude taky,aky bol,lebo uz je LEPSIII :!:
Mrs_Chocolate
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mrs_Chocolate »

Mas pravdu, nenechaj si do toho kecat, sak ty ho poznas uz 5 rokov....

Ako ludia, preco sa tu zamyslate nad fungovanim vztahu a hladate "chybicky", sak rutina je prirodzena vec, ktora v urcitom case pretrvava...... A myslim, ze chcela len radu na obzvlastnenie vztahu, a nie dovody, preco sa s nim rozist.

Mimochodom, co stale narazate na nabozenstvo- ako ak jej nazory zhoduju s nejakym "smerom" tak preco nie.... zas nemusi so vsetkym suhlasit....

A trocha k teme: Chod na babsku jazdu, zabav sa, ako to uz spominali "hod pred nim po ocku" po daakom inom, a mozno sa budes cudovat aky romanticky predsa len je :D

PS. chlapci skuste niekedy rozmyslat aj tym co mate na krkom a nie orieskami :!:
r4wMUnt34q
Star
Star

Mrs_Chocolate napísal:Mas pravdu, nenechaj si do toho kecat, sak ty ho poznas uz 5 rokov....

Ako ludia, preco sa tu zamyslate nad fungovanim vztahu a hladate "chybicky", sak rutina je prirodzena vec, ktora v urcitom case pretrvava...... A myslim, ze chcela len radu na obzvlastnenie vztahu, a nie dovody, preco sa s nim rozist.

Mimochodom, co stale narazate na nabozenstvo- ako ak jej nazory zhoduju s nejakym "smerom" tak preco nie.... zas nemusi so vsetkym suhlasit....

A trocha k teme: Chod na babsku jazdu, zabav sa, ako to uz spominali "hod pred nim po ocku" po daakom inom, a mozno sa budes cudovat aky romanticky predsa len je :D

PS. chlapci skuste niekedy rozmyslat aj tym co mate na krkom a nie orieskami :!:
:hmm: Snazil som sa zvazit vsetky mozne skutocnosti a kedze niektore dotycna vylucila, tak som sa zameral inym (rutinnym) smerom. Rutina je prirodzena vec a raz postihne kazdy vztah, vo vacsej ci mensej miere ako som uz pisal, len neviem, ci ma tu zase niekto nepocuva alebo co. Mozno konkretne, ze je prirodzena som nepovedal, neviem, nechce sa mi to hladat.

Mila cokolatka.. Nabozenstvo a slepa viera v nieco a v nejake veci s tym suvisiace nie je bohvie co. Ako som uz povedal, je na nabozenstve aj nieco dobre :),ale... Aj nie, ale to je tema na ICQ, alebo do adekvatnej diskusie :).. A bojim sa, ze aj dievcata niekedy rozmyslaju suskou, inac vobec neviem, co ti tu naznacuje, ze rozmyslame vtakom momentalne ? Sex je prirodzena sucast vztahu a je dolezity pre jeho naplnenie, takze neviem co tu... hovoris...

Naco si potom prisla sem, ked ti niekto poradil, hmm ? :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

maryinka napísal:nic mi vo vztahu okrem toho nechyba..mne s nim je skvele,ale niekedy ma hneva,ze sa uz nesnazi..to je vsetko..ale ako mi uz poradila jedna skvela zenska na zdravi..to je prirodzene..vyvoj vztahu je uz raz taky.. nas postupil na vyssiu uroven a uz nikdy nebude taky,aky bol,lebo uz je LEPSIII :!:
sorry ale ty si hrozna naivka, musis pochopit ze jeho snazenie ovplyvnuje mnoho veci, podla mna ma pracu/skolu, kamaratov aj nejake tie zaujmy a konicky sak nemozes od neho chciet aby ti nonstop posielal smsky so smajlami a srdieckami..., bol vkuse s tebou, alebo ti volal a pod...vsetko stoji cas a peniaze, a podla mna chodi ked nie sa vzdelavat tak zarabat aby ti potom MOHOL ZAVOLAT, panska jazda mu neuskodi a mozno sa nejakemu hobby venuje...nemozes chciet od niekoho aby robil vsetko len pre teba a tocil sa len okolo teba a to necakaj ani v manzelstve a ani v dlhorocnom vztahu :!:
r4wMUnt34q
Star
Star

Sheep napísal:sorry ale ty si hrozna naivka, musis pochopit ze jeho snazenie ovplyvnuje mnoho veci, podla mna ma pracu/skolu, kamaratov aj nejake tie zaujmy a konicky sak nemozes od neho chciet aby ti nonstop posielal smsky so smajlami a srdieckami..., bol vkuse s tebou, alebo ti volal a pod...vsetko stoji cas a peniaze, a podla mna chodi ked nie sa vzdelavat tak zarabat aby ti potom MOHOL ZAVOLAT, panska jazda mu neuskodi a mozno sa nejakemu hobby venuje...nemozes chciet od niekoho aby robil vsetko len pre teba a tocil sa len okolo teba a to necakaj ani v manzelstve a ani v dlhorocnom vztahu :!:
Ano, ista miera slobody by vo vztahu mala byt, ale postihla ich len rutina a treba to ozvlastnit to je vsetko. Myslim, ze ona chce, aby jej aspon raz za cas poslal taku sms, pretoze to vobec nerobi asi. Ale na druhej strane nehovori, nakolko mu ona prejavuje lasku a robi tie veci, co chce aj od neho, pretoze vztah by mal byt rovnocenny a vztah tvoria dvaja.
Napísať odpoveď