Nevie co chce!
-
sweetrose
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Nevie co chce!
Takze poznam jedneho chlapca, ktorý sa zalubil do mojej spoluziacky. zacali chodit spolu pomerne rýchlo, vravela ze je super a ja s druhou kamoskou sme ho poznali ako kamosa :) no kym sa nezacali problemy. po 2týzdnou si prestal svoju priatelku vsímat a snazil sa jej zabvit no predtým jej stale hustil do hlavy ako velmi ju lubi. Zavolal si ma a povedal mi ze ju nikdy nelubil a ze lubi mna :shock: akoze ma to dost prekvapilo pretoze som to necakala ale slubil mi ze na mna pocka a ze ma starne lubi a to pred tým bol omyl ako sme cakali kým sa situacia upokopí on zatial volal a vypisoval druhej kamoske ze ju miluje za 1mesiac stihol to povedat 3dievcatam.A teraz ktorej hovoril pravdu?ma mu este niekto verit ked sam nevie co chce?On povedal musel som prejst viacerými aby som nasiel tu pravu!Co by ste mu povedali?
počuj, nevolajú ho náhodou r3sp3ct ? sry r3sp3ct, ale nedalo mi
no nič , teraz vážne , musíte pochopiť , že je to ešte mladý jonatán , ktorý sám nevie čo chce , vlastne vie čo chce , chce vás vykúšať všetky a možno aj všetky oprieť...
moja rada, všetky 3 sa s ním stretnite a pošlite ho do análneho otvoru
btw
// mystique
to bolo dobré
no nič , teraz vážne , musíte pochopiť , že je to ešte mladý jonatán , ktorý sám nevie čo chce , vlastne vie čo chce , chce vás vykúšať všetky a možno aj všetky oprieť...
moja rada, všetky 3 sa s ním stretnite a pošlite ho do análneho otvoru
btw
nedúfaj , že Tebe , skôr žiadnejsweetrose napísal:A teraz ktorej hovoril pravdu?
samozrejme, že niesweetrose napísal:ma mu este niekto verit ked sam nevie co chce?
lol "dobrá" výhovorka , možno v nej aj niečo budesweetrose napísal:On povedal musel som prejst viacerými aby som nasiel tu pravu!Co by ste mu povedali?
// mystique
Re: Nevie co chce!
Chlapec si asi mysli ze ked babe povie ze ju lubi, tak ze jej padnu nohavice... aj ked niekedy to zaberie, len to musi mat dievcatko miesto mozgu maly oriesok
-
t0m4s3
Admin
problem tejto doby je, ze takych dievcatok je vacsie nez male mnozstvo.Diestro napísal:Chlapec si asi mysli ze ked babe povie ze ju lubi, tak ze jej padnu nohavice... aj ked niekedy to zaberie, len to musi mat dievcatko miesto mozgu maly oriesok
-
krupica_dnb
Medium Professional
tak tak, každému kto má IQ aspoň o kúsok väčšie ako dentálna niť musí dôsť, že keď sa mi niekto páči tak si s ním nezačnem tak že budem chodiť (alebo dokonca vyšukám) šetky jeho kamarátky a každej natlačím do hlavy po pár hodinách známosti že niekoho milujem....
A tebe sa čudujem že sa vôbec pýtaš- od takého týpa by som dal (ak by som mu nedal zo dve natvár) ruky preč...
A tebe sa čudujem že sa vôbec pýtaš- od takého týpa by som dal (ak by som mu nedal zo dve natvár) ruky preč...
-
ezechiel88
Star
-
Začiatok Konca
Professional
-
r4wMUnt34q
Star
-
okonenipica
Zablokovaný
tak ja si myslim že to ma trošku popletene a bolo by hlupe mu verit ked že sama vraviš že nevie čo chce sama vidiš ako sa sprava asi mu to tak vyhovuje a pochybujem že to tak rychlo zmeni asi by si sa mala na neho vykašlat ale ak mu chceš dat ešte šancu tak na neho skus daku skušku o ktorej nebude vediet a ak spravi hlupost tak vieš že mu už verit nemašsweetrose napísal:Takze poznam jedneho chlapca, ktorý sa zalubil do mojej spoluziacky. zacali chodit spolu pomerne rýchlo, vravela ze je super a ja s druhou kamoskou sme ho poznali ako kamosano kym sa nezacali problemy. po 2týzdnou si prestal svoju priatelku vsímat a snazil sa jej zabvit no predtým jej stale hustil do hlavy ako velmi ju lubi. Zavolal si ma a povedal mi ze ju nikdy nelubil a ze lubi mna
akoze ma to dost prekvapilo pretoze som to necakala ale slubil mi ze na mna pocka a ze ma starne lubi a to pred tým bol omyl ako sme cakali kým sa situacia upokopí on zatial volal a vypisoval druhej kamoske ze ju miluje za 1mesiac stihol to povedat 3dievcatam.A teraz ktorej hovoril pravdu?ma mu este niekto verit ked sam nevie co chce?On povedal musel som prejst viacerými aby som nasiel tu pravu!Co by ste mu povedali?
nevie co chce!
Mno ja vam powiem ze soom ta jeho prva holka....to vobec nieje pravda ze nevie co chce ale problem je vlastne v tom ze je to len hnusny namysleny a vypocitavy sebec ktory mysli len na seba...Nehovorim to z hnevu ale len preto aby to vsetkym bolo jasne lebo ja som uz velmi davno predychala to c sa stalo