Nevie co chce!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
sweetrose
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Nevie co chce!

Príspevok od používateľa sweetrose »

Takze poznam jedneho chlapca, ktorý sa zalubil do mojej spoluziacky. zacali chodit spolu pomerne rýchlo, vravela ze je super a ja s druhou kamoskou sme ho poznali ako kamosa :) no kym sa nezacali problemy. po 2týzdnou si prestal svoju priatelku vsímat a snazil sa jej zabvit no predtým jej stale hustil do hlavy ako velmi ju lubi. Zavolal si ma a povedal mi ze ju nikdy nelubil a ze lubi mna :shock: akoze ma to dost prekvapilo pretoze som to necakala ale slubil mi ze na mna pocka a ze ma starne lubi a to pred tým bol omyl ako sme cakali kým sa situacia upokopí on zatial volal a vypisoval druhej kamoske ze ju miluje za 1mesiac stihol to povedat 3dievcatam.A teraz ktorej hovoril pravdu?ma mu este niekto verit ked sam nevie co chce?On povedal musel som prejst viacerými aby som nasiel tu pravu!Co by ste mu povedali?
Cloudish
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Cloudish »

Heh, no niekde pekne do prec poslat.... :D
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

počuj, nevolajú ho náhodou r3sp3ct ? sry r3sp3ct, ale nedalo mi :D

no nič , teraz vážne , musíte pochopiť , že je to ešte mladý jonatán , ktorý sám nevie čo chce , vlastne vie čo chce , chce vás vykúšať všetky a možno aj všetky oprieť...
moja rada, všetky 3 sa s ním stretnite a pošlite ho do análneho otvoru
btw
sweetrose napísal:A teraz ktorej hovoril pravdu?
nedúfaj , že Tebe , skôr žiadnej
sweetrose napísal:ma mu este niekto verit ked sam nevie co chce?
samozrejme, že nie
sweetrose napísal:On povedal musel som prejst viacerými aby som nasiel tu pravu!Co by ste mu povedali?
lol "dobrá" výhovorka , možno v nej aj niečo bude :P

// mystique :D to bolo dobré
brapanopo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa brapanopo »

no ja keby som bol na tovjom mieste tak by som sa na neho z vysoka vybodol ... bo po mesiaci ti moze spravit presne to iste co spravil tvojej kamaratke....... ja by som ho poslal desi
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

schw33k, cakal som ze napises nieco v stlyle "je to chalan zumpa a takych ja nemusim" :lol: ale nie srandujem, sweetrose - chlapcovi ide iba o jednu vec, ale kedze neviem tvoj vek a ani jeho radsej to sem nenapisem :) Nieze sa namotas :smt018
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

hmm... chlapec si chce zasukat... :)
ale ini to aspon robia postupne, nie vsetky naraz.. podla mna rozhodil siete a caka ktora sa chyti :lol:

ale je blby ak si mysli ze sa jedna o druhej nedozvedia :wink:

pretoze ked povies nieco zene, mas 100% zaruku ze to neostane iba u nej :wink: mozno takych 5 minut :lol:
Diestro
Expert
Expert

Re: Nevie co chce!

Príspevok od používateľa Diestro »

Chlapec si asi mysli ze ked babe povie ze ju lubi, tak ze jej padnu nohavice... aj ked niekedy to zaberie, len to musi mat dievcatko miesto mozgu maly oriesok
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Diestro napísal:Chlapec si asi mysli ze ked babe povie ze ju lubi, tak ze jej padnu nohavice... aj ked niekedy to zaberie, len to musi mat dievcatko miesto mozgu maly oriesok
problem tejto doby je, ze takych dievcatok je vacsie nez male mnozstvo.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

tak tak, každému kto má IQ aspoň o kúsok väčšie ako dentálna niť musí dôsť, že keď sa mi niekto páči tak si s ním nezačnem tak že budem chodiť (alebo dokonca vyšukám) šetky jeho kamarátky a každej natlačím do hlavy po pár hodinách známosti že niekoho milujem....
A tebe sa čudujem že sa vôbec pýtaš- od takého týpa by som dal (ak by som mu nedal zo dve natvár) ruky preč...
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emerger »

no ja by som povedal ze sa s vami pekne hra... :? cim skor s nim vy..bte, lebo to nedopadne dobre ! Popletie Vam vsetkym hlavy a potom to bude kamaratom rozpravat pri pive.
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

Mozem to tu rozpisovat ale v skratke chlapec je len obycajny kok*t :!:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

:o Poslite ho DPC.. :)
dadikaPD
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dadikaPD »

takych je viac co hento robia to si netreba vsimat a mozno mu nieco vyviest na pomstu :smt067
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

dadikaPD napísal:mozno mu nieco vyviest na pomstu :smt067
Zbytocna strata casu. Namiesto toho mozu investovat cas do niekoho normalnejsieho, ale keby nemaju co robit.... :D
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Chudák chlapec, ja ho lutujem !!

Ved vas vsetky miluje, a nevie sa rozhodnut pri ktorej ostane, pretoze ste vsetky dokonale a krasne !
Tak vies co ? Spravte si kalendar s ktorou bude aky den, a mate pokoj :)
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

sweetrose napísal:Takze poznam jedneho chlapca, ktorý sa zalubil do mojej spoluziacky. zacali chodit spolu pomerne rýchlo, vravela ze je super a ja s druhou kamoskou sme ho poznali ako kamosa :) no kym sa nezacali problemy. po 2týzdnou si prestal svoju priatelku vsímat a snazil sa jej zabvit no predtým jej stale hustil do hlavy ako velmi ju lubi. Zavolal si ma a povedal mi ze ju nikdy nelubil a ze lubi mna :shock: akoze ma to dost prekvapilo pretoze som to necakala ale slubil mi ze na mna pocka a ze ma starne lubi a to pred tým bol omyl ako sme cakali kým sa situacia upokopí on zatial volal a vypisoval druhej kamoske ze ju miluje za 1mesiac stihol to povedat 3dievcatam.A teraz ktorej hovoril pravdu?ma mu este niekto verit ked sam nevie co chce?On povedal musel som prejst viacerými aby som nasiel tu pravu!Co by ste mu povedali?
tak ja si myslim že to ma trošku popletene a bolo by hlupe mu verit ked že sama vraviš že nevie čo chce sama vidiš ako sa sprava asi mu to tak vyhovuje a pochybujem že to tak rychlo zmeni asi by si sa mala na neho vykašlat ale ak mu chceš dat ešte šancu tak na neho skus daku skušku o ktorej nebude vediet a ak spravi hlupost tak vieš že mu už verit nemaš :D
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

okonenipica napísal:Chudák chlapec, ja ho lutujem !!

Ved vas vsetky miluje, a nevie sa rozhodnut pri ktorej ostane, pretoze ste vsetky dokonale a krasne !
Tak vies co ? Spravte si kalendar s ktorou bude aky den, a mate pokoj :)
Spravte si kalendar s ktorou bude ktorú noc, a mate pokoj ;)
dudo20
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dudo20 »

Ten kto nepocul nejake 2 najlepsie kamaratky klebetit tak prisiel o vela. Ja som to zazil verte mi ze sa pobavite na tom co chcu :lol:
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

ja som zatial ziadnej holke nepovedal ze ju milujem max. som sa zmohol na to ze ju mam rad ale nie ze ju milujem taku este nehrali :) ale zahraju
Baskaa
Novice
Novice

nevie co chce!

Príspevok od používateľa Baskaa »

Mno ja vam powiem ze soom ta jeho prva holka....to vobec nieje pravda ze nevie co chce ale problem je vlastne v tom ze je to len hnusny namysleny a vypocitavy sebec ktory mysli len na seba...Nehovorim to z hnevu ale len preto aby to vsetkym bolo jasne lebo ja som uz velmi davno predychala to c sa stalo :wink:
Napísať odpoveď