úžasné video... nikdy som sa tak nezasmiala.... ešte aj bude tvrdiť niečo čo je až trápne.... že mu to neni blbé...aspoň vidím ako až je človek schopný sa potupiť aby získal cash....
len jedno mi nejde do hlavy...ako Pán Benda došiel k titulu inžiniera...
ved také bluby čo hovorí... to by ani pomocnú školu nedokončil...
inak celkom zaujímavé....
kafiatko - práveže on musí byť veľmi inteligentný človek, pretože dokázal niečo vymyslieť, pomútiť hlavy ľuďom a na základe toho mať prachy - to by blbec nedokázal
artabanes napísal:kafiatko - práveže on musí byť veľmi inteligentný človek, pretože dokázal niečo vymyslieť, pomútiť hlavy ľuďom a na základe toho mať prachy - to by blbec nedokázal
blby nie je ale pozri nanho - ten to nerobi pre peniaze. on tomu naozaj veri a mysli si ze tu naozaj su... neverim ze by niekto zo sabe vedel naschval urobit takeho blbca.
a co ked tu naozaj su? co ked sme len mi neuvritelne slepi a on hlasa pravdu? no, aj ked asi ne...
nahodou kresby boli super... ta lod od 8-rocnej terezky (ci ako sa volala), a on ju ukazoval, ze takto vyzera interier lode... este aj astar seran tam sedel... ja som sa dost pobavil, ale na jeho prednasky chodia ludia, co mu naozaj veria a to je na celych vesmirnych ludoch smutne...
JJ, inteligentny musi byt. Inak on z toho fakt tak ryzuje? Ako no..... neviem kua ci aj ja s tym nezacnem, nakreslit dam detom daco v skolke. Rozbehat nejaky projekt a nech sa sypu love... Ale tie kecy ako je to nadrety, ze vzdy povie to iste, no pekne, to musel ozaj par rokov "studovat" a na druhej strane musi byt dobry psycholog, aby vedel ako ludi uputat a robi to napr. aj tymi poradmi, kde sa hadaju, ludia chcu agresivitu, nevrazivost, tak ju maju a okrem toho si vypocuju jeho omacku okolo toho... Je to kkt ale
Master Gremlin napísal:blby nie je ale pozri nanho - ten to nerobi pre peniaze. on tomu naozaj veri a mysli si ze tu naozaj su... neverim ze by niekto zo sabe vedel naschval urobit takeho blbca.
a co ked tu naozaj su? co ked sme len mi neuvritelne slepi a on hlasa pravdu? no, aj ked asi ne...
potvrdilo to uz par diktatorov, pocet nasledovnikov nie je priamoumerny pravdivosti tvrdenia, ale odusevnenosti tvrdiaceho
misokgb napísal:JJ, inteligentny musi byt. Inak on z toho fakt tak ryzuje? Ako no..... neviem kua ci aj ja s tym nezacnem, nakreslit dam detom daco v skolke. Rozbehat nejaky projekt a nech sa sypu love... Ale tie kecy ako je to nadrety, ze vzdy povie to iste, no pekne, to musel ozaj par rokov "studovat" a na druhej strane musi byt dobry psycholog, aby vedel ako ludi uputat a robi to napr. aj tymi poradmi, kde sa hadaju, ludia chcu agresivitu, nevrazivost, tak ju maju a okrem toho si vypocuju jeho omacku okolo toho... Je to kkt ale
No akoze blby ... ako sa to vezme ... keby trochu viacej uvazoval, inac vystupoval a tvaril sa inteligentnejsie tak tym jeho srackam uveria aj inteligentnejsi ludia , nie len ty zufaly ... inac fakt vy*ebanec ale haluz ... chcel by som ist na nejaku jeho prednasku nech je prca
ja som tu relaciu uz pozeral davno ale teraz som si to pripomenul...no ja stoho normalne nemozem...skoro som spadol zo stolicky...ked zacal ten inq Benda hovorit o tom ako s nimi komunikuje
bud je to psycho ale neuveritelne dobry herec, pravdu mat nemoze ani nahodou lebo vec akoze mimozemstania miluju bozenu nemcovu a hudbu zo socializmu je totalna blbost:D ale nema ziadne dokazy len nejake trapne obrazky takze je viac kao jasne ze co hovori je blbost:)
Uuuuplna hlupost ako tam drista tie sprostosti...To len do ustavu poslat toho Bendu a elektro soky do hlavy...Ale treba sa uznat ze som sa aspon poriadne zasmial
kane napísal:bud je to psycho ale neuveritelne dobry herec, pravdu mat nemoze ani nahodou lebo vec akoze mimozemstania miluju bozenu nemcovu a hudbu zo socializmu je totalna blbost:D ale nema ziadne dokazy len nejake trapne obrazky takze je viac kao jasne ze co hovori je blbost:)
ale on sa snimi spojuje pomocou svojho srdca a telepatie takze mu to nijako nemozme vyvratit...