planeta ZEM v roku 2100

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

Môj názor je ten , že tu nebude ani vojna , ani nepadne asteroid
Bude sa žiť v krušnom tempe , čím ďalej tým viac karieristov , zanedbávané deti , kriminalizmus , viac chorôb , cím ďalej tým menej divých zverov , hôr a lesov

asi tak :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ja som raz videl nejaky dokument o tom ako bude vyzerat planeta o mozno 1000 rokov. Nepamatam si vsetko, ale vraj vsetci ludia budu biely, teda ziadny cernoch,... a ludia budu mat velmi malu alebo ziadnu imunitu a budu zavisli na liekoch...
Eagle60
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eagle60 »

podla mna tu uz za par rokov nebudeme..nanotechnologia sa rychlym tempom rozvija a my smrtelnici ani nevieme co sa stane, ked sa to vypusti a zacne mnozit a zoberte si taky virus medzi tymi robotmi...AMEN... :D
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

jjj napísal:roztopene ladovce ..zatopene benatky a vsetky dobre dovolenkove plaze budu podvodou :( Amici vypustaju velmi vela skodlivin ... a ani nemaju chut s tym nieco robit :x Na druhu stranu sa im to pekne vrati ked ich navstivi coraz viac tornad a hurikanov pripadne este nejake tie zaplavy :wink:
Land of confusion :D
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

enter00 napísal:elektrina je kluc ku vacsine problemov.
ja len dodam, ze lacna elektrina, resp. energia.
taky mam dojem z ostatnych, ze ste pozerali Blade Runnera pred spanim. Ja to vidim tak, ze o 100 rokov to bude skor vyzerat tak ze budu same ghetta, uzavrete oblasti, kde na jednej strane budu zit bohaty ludia v slusnom prostredi a na druhej strane uplny bidaci v nejakych slumoch. asi sa ta ludska populacia zmensi. nevim ale jak napisal enter00 ked budu fuzne reaktory bude to lepsie ale za elektrinu aj tak platit menej nebudeme.) som zvedavy co bude s tym tokamakom. som pocul ze uz za par rokov ma byt postaveny prvy funkcny testovaci rekator niekde v europe.
Exxon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Exxon »

zelovoc napísal:na jednej strane budu zit bohaty ludia v slusnom prostredi a na druhej strane uplny bidaci v nejakych slumoch.
ti bohati budu stale musiet vyuzivat pracu bidakov, aby zostali bohatimi, takze az taka uplna separacia to nebude
Aldeberan
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aldeberan »

pani a dami, videl som kresbu z roku 1900, s nazvom rok 2000:
boli tam obrovske vzducholode ktore pohanali velke kozene netopiere kridla, boli vyzbrojene delami a nesmiem zabudnut na lode nadnášané balónmi. edit : vsetko pohánané parou, samozrejme !

viete že podla odhadov z roku 1880 mal byt v dnesnych casoch New York neobyvatelny, pretoze mal byt uplne zamoreny konským hnojom z premnozenych kocov a droziek ?

takze asi na takejto urovni sa pohybuju vase predpovede ako to bude o 100 rokov :lol: :lol: :lol:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Aldeberan napísal:...
tak tak K+, ale aj tak to nic nemeni na veci ze rad pozeram postapokalypticke filmy.
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato.x »

o 100 rokov to bude podla mna vyzerat takto:::

1. zrejme uz bude po 3. svetovej vojne medzi krestanstvom a islamom
2. teroristi budu vybuchovat kazdych 10 metrov
3. kriminalizmus bude taky vysoky, ze sa budeme bat vyjst von
4. pod pojmom "ist do prirody" budeme rozumiet ist do parku vo velkosti 10x10 metra
5. v mestach budu niekolko-tisic metrove mrakodrapy (pozrite star wars)
6. doprava bude taka neunosna, ze cesty sa zacnu stavat stovky metrov nad zemou
7. na dovolenku pojdeme na mesiac

no v kazdom pripade to bude mat vyhody aj nevyhody. Mne osobne sa svet ktory je teraz paci viac :wink:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

mato.x: mal by si menej pozerat TV, škodí ti to.

ja len dúfam, že o 100 rokov si budeme viac vážiť prírodu a budeme mať viac rozumu... :)
kane
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kane »

ludia sa uz teraz boja vinst na ulicu ....tak to chcela priroda ....priroda je samodestrukcny proces.....stvorila ludstvo ktore je jednoznacnym adeptom na zrealizovanie velkeho konca....ci to bude o 100 alebo o 500 rokov bude to dielo ludstva a nie jednotlivca, kazdy prispejeme svojim kuskom
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato.x »

Te-wei napísal:mato.x: mal by si menej pozerat TV, škodí ti to.
Pravda, ked som sa na to znova pozrel tak ma to tiez napadlo :oops:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

u mna vyhrala predstava ze sa ludstvo spameta a zacne si vazit ako celu planetu tak aj ostatnych ludi a postupom casu sa vsetci vyzlecieme a pojdeme spolu do raja a budeme sa hrat na adama a evu :D
tuti
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tuti »

moj nazor je ze sa toho tak moc nezmeni. mozno budu niekolkonasbne lepsie pocitace a data sa budu ukladat na nejake DNA sekvencie alebo nieco ale v zasade tvar a obraz sveta sa nezmeni akurat sa trochu vyjasnia kontury a tak bude vacsi rozdiel medzi "dobrom" a "zlom" ... pripadne bude svet trochu viac uniformovany (rovnaky-menej rozdielov medzi statmi), ale to asi nie.
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Myslim si, ze ak sa postoj ludi k prirode nezmeni, je len otazkou času, kedy sa stane niaka globalna katastrofa (napr. rozsirenie ozonovej diery). Preto by sme si mali urychlene hladat inu planetu, ktoru by sme mohli uspesne osidlit a zhumplovat...len ci bude vyvoj vesmirnych technologii napredovat tak rychlo... :roll:
kane
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kane »

PAIN napísal:Myslim si, ze ak sa postoj ludi k prirode nezmeni, je len otazkou času, kedy sa stane niaka globalna katastrofa (napr. rozsirenie ozonovej diery). Preto by sme si mali urychlene hladat inu planetu, ktoru by sme mohli uspesne osidlit a zhumplovat...len ci bude vyvoj vesmirnych technologii napredovat tak rychlo... :roll:
hej a potom ju znicit ako tu predchadzajucu...
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

PAIN napísal:Myslim si, ze ak sa postoj ludi k prirode nezmeni, je len otazkou času, kedy sa stane niaka globalna katastrofa (napr. rozsirenie ozonovej diery). Preto by sme si mali urychlene hladat inu planetu, ktoru by sme mohli uspesne osidlit a zhumplovat...len ci bude vyvoj vesmirnych technologii napredovat tak rychlo... :roll:
ozonova diera sa zaceluje :P nad antarktidou jasne a zretelne 8)
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

No ja neviem, ale moze to byt velmi zaujimave. Podla mna tu ludia este budu a znicia sa az neskor(trochu optimizmu nezaskodi :) ) a co bude s nimi, tak to neviem.
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

schw33k napísal:Môj názor je ten , že tu nebude ani vojna , ani nepadne asteroid
Bude sa žiť v krušnom tempe , čím ďalej tým viac karieristov , zanedbávané deti , kriminalizmus , viac chorôb , cím ďalej tým menej divých zverov , hôr a lesov

asi tak :)
Ja som v tomto fóre čítal: Keď človek vyrube posledný strom a zničí polenný kúsok úrodnej pôdy, čo si za peniaze kúpi? :o
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

bude tu smrad sk*rveny a vsade spina a bordel.a vyschne to tu.proste zle.teda ak to pojde takto dalej...
Napísať odpoveď