Bude sa žiť v krušnom tempe , čím ďalej tým viac karieristov , zanedbávané deti , kriminalizmus , viac chorôb , cím ďalej tým menej divých zverov , hôr a lesov
asi tak
Land of confusionjjj napísal:roztopene ladovce ..zatopene benatky a vsetky dobre dovolenkove plaze budu podvodouAmici vypustaju velmi vela skodlivin ... a ani nemaju chut s tym nieco robit
Na druhu stranu sa im to pekne vrati ked ich navstivi coraz viac tornad a hurikanov pripadne este nejake tie zaplavy
ja len dodam, ze lacna elektrina, resp. energia.enter00 napísal:elektrina je kluc ku vacsine problemov.
hej a potom ju znicit ako tu predchadzajucu...PAIN napísal:Myslim si, ze ak sa postoj ludi k prirode nezmeni, je len otazkou času, kedy sa stane niaka globalna katastrofa (napr. rozsirenie ozonovej diery). Preto by sme si mali urychlene hladat inu planetu, ktoru by sme mohli uspesne osidlit a zhumplovat...len ci bude vyvoj vesmirnych technologii napredovat tak rychlo...
ozonova diera sa zacelujePAIN napísal:Myslim si, ze ak sa postoj ludi k prirode nezmeni, je len otazkou času, kedy sa stane niaka globalna katastrofa (napr. rozsirenie ozonovej diery). Preto by sme si mali urychlene hladat inu planetu, ktoru by sme mohli uspesne osidlit a zhumplovat...len ci bude vyvoj vesmirnych technologii napredovat tak rychlo...
Ja som v tomto fóre čítal: Keď človek vyrube posledný strom a zničí polenný kúsok úrodnej pôdy, čo si za peniaze kúpi?schw33k napísal:Môj názor je ten , že tu nebude ani vojna , ani nepadne asteroid
Bude sa žiť v krušnom tempe , čím ďalej tým viac karieristov , zanedbávané deti , kriminalizmus , viac chorôb , cím ďalej tým menej divých zverov , hôr a lesov
asi tak